bugün
D
das kesq11 yıl önce
kemoş
enteresan bir lakap biçimidir.
D
das kesq14 yıl önce
itü sözlük
uludağsözlük yazarlarının da sevdiği güzel oluşum. başarılar dilenesi sözlük.
D
das kesq14 yıl önce
fethullah gülen
dinler arası diyalogun başlamaya başlamasında onemli rol oynayan kişi.~babasını da sevmezdim~
D
das kesq15 yıl önce
ülkücü
milliyetçi diye geçinen ve onun sırtından pek çok şey yapmaya calışan grup.
D
das kesq15 yıl önce
google a fenerbahçe yazınca şike çıkması
marka degerinin bir hafta içinde dibe vurdugunun göstergesidir. (img:#156075) bu müthiş anın capsını aldım bundan sonra hiç bir zaman fener eski fener olmayacak aklansa bile adı şikeci olarak tarihe geçecek. google'ye geçti bile.
D
das kesq15 yıl önce
kemalizm
türkiye'yi kuran büyük atatürk'ün türkiye'yi kuran ve şu anda türkiye'nin düzlüğe çıkmasının tek yolu olan siyasi görüşüne verilen ad.
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
numan kurtulmuş'un kesinleşmiş yeni partisi. (bkz:has parti)
D
das kesq15 yıl önce
numan kurtulmuş
`saadet partisi` genel başkan yardımcılığı yapan kişi. temmuz 2007 seçimlerinde akp tarafından milletvekili adayı yapılmak istenmiş fakat kurtulmuş kabul etmemiştir. ilerde partinin başına geçmesi beklenen en güçlü adaydır.
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
halkın sesi partisi
D
das kesq15 yıl önce
12 yaşındaki çocuğa prezervatif hediye eden chp li
aklı s...ne çalışan adamı belediye başkanı yaparsanız, 12 yaşındaki kızınıza prezervatif hediye eder, böyle başa böyle tarak, tipik çirkef, ahkalsız chp zihniyeti, 90 larda belediyeleri aldıkları zaman, chp li belediyeler dev çanaklar kurmuşlar norma… devamını gör
D
das kesq15 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu türkiye nin che guevarasıdır
deniz gezmiş ile che guevara beresi takılmış kemal kılıçdaroğlu resmini bir pankartta yan yana koyup eylem yapan chp li gençlerin söyledikleri söz. ulan bir ülkücü olarak ben bile götümle gülerim o olaya. her ne kadar görüşlerim zıt kutupta olsa da … devamını gör
D
das kesq15 yıl önce
my left foot is cold
(#7643586) entrysine bayıldığım yazar. oldukça hoş bir gönderme yapmıştır.
D
das kesq15 yıl önce
uymuyosa uydurma
nesildaş hoşgelmiş sefalar getirmiş.
D
das kesq15 yıl önce
atatürk ün sarık ve cübbe giymesi
bir internet sitesinin haşin ve gaddar iddiasıdır. ben şahsen inanmadım ama biraz atatürk'e benziyor inşallah o degildir aksi halde, kılık ve kıyafet devrimine şüpheyle bakacagım. edit;(img:#78426)
D
das kesq16 yıl önce
sözlüğün ak parti düşmanlığı
nedenler dahilinde yapılacak eylemdir. nitekim her mantık sahibi insan eksilediğinde kişiye olan sinirinden değil ak partiyle içinde bulunduğu fikir ayrılığından dolayı eksiliyordur. (bkz: özgür düşünceler)
D
das kesq16 yıl önce
inci sözlük yazarlarının tipleri
görünce gülmekten karın kası yapabileceğiniz derecede komik tiplerdir. zirve yapmışlar bir de fotoğraflarını eklemiş garipler, işte cool adam o fotoğrafları ele geçirdi ve inci yazarlarının, o sürekli küfreden klavye mafyalarının gerçek yüzlerini ort… devamını gör
D
das kesq16 yıl önce
a master of thoughts
7. Nesil Yeni sözlük yazarımız hoşgelmiş hayırlı olmasıni diliyoruz iyi işler yapabilir potansiyeli görüyorum.
D
das kesq16 yıl önce
deniz baykal ın seks kaçamağı
vakit gazetesinin internet sitesinde yer alan iddaa. seks kaçamağını milletvekili `nesrin baytok` ile yaptığı söylenmektedir. doğruluğu tartışılabilir zira ben videoda 1 kadın götü dışında net bişi pek göremedim. istek sonrası entry'de problem çık… devamını gör
© copyright 2005 - 2026