bugün
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- askerde sahip olunan en büyük lüks5
- habire1214
- sözlükteki arap döven kızlar5
- sözlükteki sinsi köpekler7
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi12
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- era7capone4
- arap gel oğlum kuçu kuçu4
- habire'nin fendi kadını yendi4
- sıfır atık vakfı11
- bilerek ponziye dahil olmak7
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- 0 0 716
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- evrene enerji gönderen müslüman9
- aleksey batrakov5
- cop318
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- samed ağırbaş7
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- fusya semsiyeli yabanci25
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- katlanılabilir telefon2
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- illüminati filmleri3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak4
- saddam hüseyin12
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- yazarların pazar günü planları5
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
- galatasaray'ın osimhen başvurusunun reddedilmesi2
- ismail kartal8
entry'ler (31)
Kendi düşüncem ama en azından gayet mantıklı geldi bana. Allah allah.
(bkz: kafein/#37069367)
(bkz: kafein/#37069367)
Aklıma biraz önce bir bilgi geldi ve "harbiden he mantıklı" diye düşündüm.
Kafeinin genel etkisi vücuda stres verip uyku kaçırmaya yaramasıdır, düşündüm ki
belkide çağımızdaki en büyük sorunlardan biri olan stresin nedeni; insanların kahve ve kafein içeren içecekleri* bolca tüketmesi olabilir mi?
Bildiğimiz gibi Türkiye'de bolca çay tüketilmekte, ve çaydada azımsanamayacak bir ölçüde kafein bulunuyor. Gerek Türk insanının bol çay tüketmesi, gerek bol demli sek* içmeleri insanlarımızın ana stres kaynaklarından biri olabilir mi?
(ingilizlerde bolca çay tüketiyor ama neden benzeşmiyoruz sorusunada içine çayın içine bolca süt koymaları, sütteki laktozun etkileri, veyahut sütsüz içseler bile az demli içmeleri gibi nedenler sanırım örnek gösterilebilir az çok)
Kafeinin genel etkisi vücuda stres verip uyku kaçırmaya yaramasıdır, düşündüm ki
belkide çağımızdaki en büyük sorunlardan biri olan stresin nedeni; insanların kahve ve kafein içeren içecekleri* bolca tüketmesi olabilir mi?
Bildiğimiz gibi Türkiye'de bolca çay tüketilmekte, ve çaydada azımsanamayacak bir ölçüde kafein bulunuyor. Gerek Türk insanının bol çay tüketmesi, gerek bol demli sek* içmeleri insanlarımızın ana stres kaynaklarından biri olabilir mi?
(ingilizlerde bolca çay tüketiyor ama neden benzeşmiyoruz sorusunada içine çayın içine bolca süt koymaları, sütteki laktozun etkileri, veyahut sütsüz içseler bile az demli içmeleri gibi nedenler sanırım örnek gösterilebilir az çok)
Kremalı tavuklu makarna ve güllaç.
Bu adamı Gist oyun fuarında görmüştüm, sırada tam arkamızdaydı küçük bir muhabbet etmiştik.
Velhasıl adamın giyinişi bir garipti, loldeki shaco gibi gibi giyinmişti. (Cosplay olduğunu düşünmüyorum etkinliğe girmeden giyinikti)
Yüzündeki dövmelerden kaybediyor, neyse sağlık olsun.
Velhasıl adamın giyinişi bir garipti, loldeki shaco gibi gibi giyinmişti. (Cosplay olduğunu düşünmüyorum etkinliğe girmeden giyinikti)
Yüzündeki dövmelerden kaybediyor, neyse sağlık olsun.
Eskidende düşündüğüm bir fikirdi, ama gözlerimle görene kadar temkinli yaklaşmıştım, (bkz: Özgür Bolat)'ında vurgulaması dikkatimi çekmiştir.
Bir ülkede bir dönemde bir olaydan dolayı fazla ölüm oluyorsa, devletin senaristleri toplayıp; filme/diziye * kamu spotları tarzında bir şeyler yerleştirin ki izleyicinin algısına konsun.
(bkz: Doctor Strange) filmiin sonunda, en son yazısının şu olduğunu farkettim: "Driving while distracted can be hazardous to you and others on the road. Please drive responsibly." (Araç kullanırken rahatsız edilmek/dikkatinizi dağıtmak size ve yoldakilere zarar verebilir, lütfen tedbirli sürün.)
-Filmin başında, baş karakter arabasında telefonla uğraşırken araba kazası geçiriyor-
Bir ülkede bir dönemde bir olaydan dolayı fazla ölüm oluyorsa, devletin senaristleri toplayıp; filme/diziye * kamu spotları tarzında bir şeyler yerleştirin ki izleyicinin algısına konsun.
(bkz: Doctor Strange) filmiin sonunda, en son yazısının şu olduğunu farkettim: "Driving while distracted can be hazardous to you and others on the road. Please drive responsibly." (Araç kullanırken rahatsız edilmek/dikkatinizi dağıtmak size ve yoldakilere zarar verebilir, lütfen tedbirli sürün.)
-Filmin başında, baş karakter arabasında telefonla uğraşırken araba kazası geçiriyor-
aşkın
aşkım
okşan
taşkın
sümeyye
cansın
kezban.
aşkım
okşan
taşkın
sümeyye
cansın
kezban.
Çoğu erkek şimdi yapmış olupta burda boş yapmasın, siz yapmıyorsanız onlar yapmıyorsa kim yapıyor kardeşim bunu?
Ben mattan* 5 aldığım halde 3 alan arkadaşın muhabbetini az yapmadım .
Kromozom ve hormon. Ama hormonu öyle böyle değil hayvan gibi koyacaksın. *
Küçüklüğümden beridir nefret ederim öyle insanlardan, fakat büyüdükçe ve haliyle ortama alışınca o duygular seni ele geçirmeye başlıyor. Yoksa tek başına insan iyidir, güzeldir.
Bence erkeklerinki daha fenadır, erkeklerde konuşulan (en azından bizimkilerde) 3 mühim şey eğlence, para, karı-kız.
Zaten gündelik konuştuğumuz tek şeylerde bu sayılır, he arada bi "kardeşim dediğim çocuk yamuk yaptı" "kanka dönsene" vs. gibi boş muhabbetlerde döner.
Böylelikle anlaşılıyorki kızlarımızıda böyle etiketlememeliyiz.
Zaten gündelik konuştuğumuz tek şeylerde bu sayılır, he arada bi "kardeşim dediğim çocuk yamuk yaptı" "kanka dönsene" vs. gibi boş muhabbetlerde döner.
Böylelikle anlaşılıyorki kızlarımızıda böyle etiketlememeliyiz.
Çoğunda zorlama romantizm, bi zorla efkara düşürüp sonra mutlu etmeye çalışmaktır.
Mesela (bkz: Amélie) örnek olsun, önce zorla 9. senfoniyle müslüm baba ortak çalıp sonra bir anda mehter marşı eşliğinde dubstep dinlediğini düşün.
Mesela (bkz: Amélie) örnek olsun, önce zorla 9. senfoniyle müslüm baba ortak çalıp sonra bir anda mehter marşı eşliğinde dubstep dinlediğini düşün.
Kardeş bırak pudingi de, şurda delikanlı gibi 2 tiramisu devirip üstüne americano latte frappucino bilmemne içelim.
Harvard harici okuyan arkadaşlar gelmesin.
(bkz: sabahın köründe güzel olmak) önemli olan budur, gerisi doğallık.
Uykusuz "uyku sıkıntısı çeken", uykulu ise "ha uyudu ha uyuyacak" gibi manaya sahipmiş gibi düşünüyorum, ama genel kullanımda galiba aynı anlama geliyorlar.
Belkide ay başında olan bir çalışandır, maaşını alacaktır.
(bkz: Selda Bağcan) gelmişi geçmişi midir bilmem ama, kadını diğer müzisyenlerden daha çok severim, sevilmelidir.
Kadınların neredeyse hepsi diyerekten bir genelleme yapmak istiyorum, fakat ileride kadın bir yazarın yüzüme yüzüme vuracağından yapmak istemediğim genelleme.