bugün
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn12
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- naber lan it diye mesaj atan sevgili4
- chp'nin hali ne olacak53
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi10
- true denilen yazar18
- erkeksii bayan buse4
- başka sözlükler heves uludağ bir tutkudur3
- eyjafjallajökull denince akla gelenler3
- yılan4
- diyanetin abd'deki villaları15
- insanlığa katkısı olmayan üniversite mezunu4
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek13
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor20
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler16
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- babanın ölmesi3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor12
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- bira bardagi2
- en iyi antidepresan9
- sözlükte başlayan aşklar2
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı8
- bahçalarda barım var2
- bodruma yüzme havuzu inşa etmek2
- genco erkal vs ibrahim erkal2
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- yaz3
- abd milli futbol takımı4
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens3
- barış yarkadaş5
- yahudi madalyası almış gürcü2
- kötü biri olduğunu bilmek7
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi2
- 2026 abd kanada meksika dünya kupası3
- susma sustukça sıra sana gelecek2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- bu doru2
- üniversite okuyarak başarılı olacağına inanmak2
- zengin kaltakları2
- onlar insan değil müşteri2
- kpss nin aranmadığı memuriyetler2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
entry'ler (23)
güneydoğu'yu amerika'nın kucağına atma, hem kürtleri hem türkleri yakma önerisidir. aslında bu gibi konularda sıkı bir merkeziyetçi birey değilimdir ama yanıbaşımızda ateş yanarken, her allahın günü içine insan alıp kömüre çevirirken burada bir etkinliğimiz yoksa kürtlere devlet yapıp onu yaşatmanın da mümkün olmadığını düşünüyorum.
aslında türkiye soğuk savaş yıllarında o bölgeye yerinden yönetim hakkı verseydi, bölünme kaygılarını bir kenara bırakıp daha esnek olabilseydi, demokrasiyi geliştirebilseydi o bölgede, abd ırak'ı işgal ederken kürt desteğini arkasına alamazdı. şimdi kürtler amerika'ya da türkiye'ye de mesafeli. türkiye iyi bir hami olabilirdi. cumhuriyetin kurulduğu yıllarda önce küffarı kovalım sonrasına bakarız dediler ama sonrasında berbat yönetimler yüzünden bu hale geldik.
aslında türkiye soğuk savaş yıllarında o bölgeye yerinden yönetim hakkı verseydi, bölünme kaygılarını bir kenara bırakıp daha esnek olabilseydi, demokrasiyi geliştirebilseydi o bölgede, abd ırak'ı işgal ederken kürt desteğini arkasına alamazdı. şimdi kürtler amerika'ya da türkiye'ye de mesafeli. türkiye iyi bir hami olabilirdi. cumhuriyetin kurulduğu yıllarda önce küffarı kovalım sonrasına bakarız dediler ama sonrasında berbat yönetimler yüzünden bu hale geldik.
yıllar geçse de yaşlanmıyor.
hep 50 yaşında sanki.
keşke bütün işadamları ömer üründül gibi futbolu sevse, okşasa.
benim patronum ömer üründül olsa, hayali bile güzel.
sanki patronum olsa ve ben yanlış yapsam bana kızamaz, rencide edici bir laf diyemez. ne bileyim ben öyle tahmin ediyorum işte.
hakkında o kadar kötü şeyler yazılıyor ki, adam yinede saygı duyuyor eleştirilere. en azından bazı şöhret sahibi ibneler gibi mahkemeye koşup şikayette bulunmuyor.
hep 50 yaşında sanki.
keşke bütün işadamları ömer üründül gibi futbolu sevse, okşasa.
benim patronum ömer üründül olsa, hayali bile güzel.
sanki patronum olsa ve ben yanlış yapsam bana kızamaz, rencide edici bir laf diyemez. ne bileyim ben öyle tahmin ediyorum işte.
hakkında o kadar kötü şeyler yazılıyor ki, adam yinede saygı duyuyor eleştirilere. en azından bazı şöhret sahibi ibneler gibi mahkemeye koşup şikayette bulunmuyor.
kısa yoldan köşeyi dönmek için ortaya atılan iddia.
iyi keşif kötü plan.
iyi keşif kötü plan.
...bursa'dan gol haberi bekliyorlar.
hangi akla hizmet ettikleri bir türlü anlaşılamayan sürü. aslında bu insanlar suçlu değiller, mağdurlar. ulan zaten üstten aşağı iki kutununun üzerine indiriliyor bu ahtapot, o da haliyle kutuma gidiyorum dercesine gidip % 50 ihtimalli mecburi bir tercih yapıyor. yani buna kalkıp vay anasını bildi lan diyerek şaşırmanın mantığı nedir?
(bkz: başıma bir iş gelmeyecekse ahtapotu sevmiyorum)
(bkz: başıma bir iş gelmeyecekse ahtapotu sevmiyorum)
geçenlerde obama bu ülkeye "ulusal çıkarları için" desteğini yineledi. tuhaf yani, binlerce kilometre öteden gelip ortadoğu'da ulusal çıkar hesabı yapmak. israil'in güvenliğini amerikalıların güvenliği kabul ediyorlar.
bizim ulusal çıkar algımızın daha çok yol gitmesi lazım.
+ amerika'nın ve israil'in arkasındaki asıl güç için...
(bkz: rockefeller ailesi)
bizim ulusal çıkar algımızın daha çok yol gitmesi lazım.
+ amerika'nın ve israil'in arkasındaki asıl güç için...
(bkz: rockefeller ailesi)
hamas'ı mahmud el-zahar, şeyh ahmed yasin gibi teslim olmayı reddeden direnişçi müslümanlar kurmuştur.
pkk'yı bu coğrafyada hesapları olan işgalciler ve içerideki işbirlikçileri kurmuştur.
pkk'yı bu coğrafyada hesapları olan işgalciler ve içerideki işbirlikçileri kurmuştur.
hazım sorunu olan yandan yemiş demokratların kafalarının gerisini görmemize olanak sağlayan hezeyanı.
- türbanla yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum.
+ alışırsın alışırsın zamanla alışırsın kasma bu kadar.
- elim ayağım titriyor, hazmedemiyorum.
+ hazmedeceksin merak etme.
- türbanla yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum.
+ alışırsın alışırsın zamanla alışırsın kasma bu kadar.
- elim ayağım titriyor, hazmedemiyorum.
+ hazmedeceksin merak etme.
1-seçim barajını düşürmemesi.
2-kısmi bir değişikliği kapsaması.
3-8 yıl sonra seçime doğru gelmesi.
gerçi ben oy kullanmayacağım o da başka bir mevzu. gitmeyeceğim oy kullanmaya. akp, chp, mhp gibi partilerin yapacağı anayasadan da bu ülkeye bir fayda geleceğini düşünmüyorum bu yüzden sandığa gitmeyeceğim. ne hayırcıyım ne de evetçi, protestocuyum küçük hesapların karşısında.
2-kısmi bir değişikliği kapsaması.
3-8 yıl sonra seçime doğru gelmesi.
gerçi ben oy kullanmayacağım o da başka bir mevzu. gitmeyeceğim oy kullanmaya. akp, chp, mhp gibi partilerin yapacağı anayasadan da bu ülkeye bir fayda geleceğini düşünmüyorum bu yüzden sandığa gitmeyeceğim. ne hayırcıyım ne de evetçi, protestocuyum küçük hesapların karşısında.
teorik olarak böyle bir canlı vardır, üretilmiştir oradan buradan ama pratikte kendisine rastlanamaz. orta çağ diyorsak cep telefonlu örümcek beyinli bir yobaz bulamayız o devirde.
(bkz: okmeydanı menzil taşları)
anlamı ; kim ben alimim derse o cahildir, cahil cesurdur. hadistir.
kedi, tırnaklarıyla kendisini atmaya çalışan kişinin kollarına sarılıp kendisini atmaya çalıan kişinin kollarını kan revan içinde bırakacağından, büyük olasılıkla başarısızlıkla sonuçlanacak eşek şakasıdır.
patronuyla akran olup göte parmak oynayan çalışanın yapabileceği bir eylemdir.
liselerin etrafında hap, esrar, bıçak satışları artar, faili meçhuller hız kazanır, mafya canlanır.
beşiktaş'ın kazanması ve m. united'in de wolfsburg'dan 1 puan alması durumunda beşiktaş'ın uefa'ya katılmaya hak kazanacağı müsabaka.
ibne olduğu için tatlı dilden anlamayacaktır muhtemelen. direkt olarak üzerinde şiddet uygulamak tek seçenektir.
bölücülerin, ırkçı faşistlerin, yobazların, kan ile siyaset yapanların oyununa gelmeyen kürtlerdir.
yapmış olduğu program çok ciddi derecede psikoloji bozan kadın. bu kadının yaptığı program ve türevleri derhal kaldırılıp yerine eğitici programlar konulmalıdır. ha eğer evinden kaçan birileri varsa bu ülkede hukuk var, adalet var, güvenlik güçleri var. insanların göz yaşlarından prim devşirmek de ne demek oluyor?