bugün
- ellerim bos gonlum hos31
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı8
- bir bela geliyor6
- trakyalı yazarlar6
- boşnak olmak ister miydiniz5
- lahmacun9
- hayatında hiç deri ceket giymemiş kız3
- habire1219
- kaan sezyum7
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ay diyen erkek9
- basmane tren garı7
- arif kocabıyık14
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar10
- seri eksiciyi tenhada yakalamak4
- mladiç piçtir piç kalacaktır3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- tekerlek toplayan cocuk4
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak3
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek4
- biraderin koşturması3
- silvermist9
- köylü kızın size aşık olması2
- ateist ve deist arkadaşları olan müslüman2
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- sobadan kurtulmak5
- sırta zincir vurarak zikir etmek3
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- sarapci koala63
- gocu37
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- vexillarius the slayer8
- raikagetokatlayan4
- ben evlendiğimde 51 kiloydum3
- renkli rüyalar oteli5
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- ben geldim naneler15
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- dororo2
- ben sizin anonim11
- habire12nin çaylak olması5
- aşk3
- gocu bey bay reyiz2
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi2
- sersem herif5
- mantı8
- dinler tarihi5
- günün tweeti2
- torpille bir yerlere gelenler4
entry'ler (100)
hijyenden nasibini almamış zattır.
gelecekteki sevgiliye;
yıllardır karşıma çıkacağın günü bekledim. ben saf gibi beklerken günlerim güllük gülistanlık mı geçti sanıyorsun? yanılıyorsun. çok ağladım, aldandım ama aldatmadım, inandım. 'aşk işte bu' dediğim anda göt gibi ya sokağın orta yerinde kaldım ya da telefonun diğer ucunda! eski saflığım yerini inançsızlağa bıraktı. ama sen dert etme kalbimin en güzel yerini ilk günkü saflığında senin için sana özel bıraktım. hiç endişelenme olur mu? evet bekliyorum artık gel de bitsin bu azap günleri. haydi canım sağlıcakla kal, kal ki güzel günler bizi bekiyor.
yıllardır karşıma çıkacağın günü bekledim. ben saf gibi beklerken günlerim güllük gülistanlık mı geçti sanıyorsun? yanılıyorsun. çok ağladım, aldandım ama aldatmadım, inandım. 'aşk işte bu' dediğim anda göt gibi ya sokağın orta yerinde kaldım ya da telefonun diğer ucunda! eski saflığım yerini inançsızlağa bıraktı. ama sen dert etme kalbimin en güzel yerini ilk günkü saflığında senin için sana özel bıraktım. hiç endişelenme olur mu? evet bekliyorum artık gel de bitsin bu azap günleri. haydi canım sağlıcakla kal, kal ki güzel günler bizi bekiyor.
cebinde beş kuruşunun kalmadığını otobüse bindiğinde anladığın andır.
pek bi sıkıcıydı.
terk edilmektir.
özgür olmak istiyorum!!
alımlı, cazibeli, çekici ve cazibeli oldukları için uzaktan erkeklerin salyaları akar. zira çevresinde her zaman için sevgilisi olduğu düşünüldüğüne inanan çoktur. ama bilmezler ki seçici oldukları için yalnız ve mutsuzdurlar.
-kıroyum ama para bende
-kırocan
-gırro
-kırocan
-gırro
yakışıklıdır, zekidir, kibardır, kariyer sahibidir, boyludur posludur, güler yüzlüdür, değer bilir, ilgilidir, düzenli hayatı vardır pardon pardon bunlar kızların hayalini kurduğu erkeklerin genel özellikleri. tüm bunları içinde barındıran bir erkek ne görülmüş, ne duyulmuş ne de yaşanmıştır. hayaldir kısaca.
ara ara ziyaretime gelen ve yeter artık defol git dedirten yürek sıkan şey.
yok böyle bir şey.
tüm erkeklerde bana itirafını yaptıran durum.
iktidarsız olduğunu kız arkadaşının anlamaması için erkeğin bir kaç kelimeyle o anı geçiştirdiği durumdur. o anı kurtarsa ne yazar sevgilisi anlamıştır çünkü zekidir ve çoktan anlamıştır. kurtarılan durum bir daha kurtarmasını gerektirmeycek şekilde noktanın konulduğu andır. geçmiş olsun demek düşer kıza.
bakire bitirmeyenler kadar olağan ve yaşanılası şey.ne var yani bakire bitirmemiş olsaydı da orospu diyecektiniz diye sinirleri zıplatan durum.
günübirlik yaşamayı seven, her kızı aynı kefeye koyan, sadece seks yapmak için karşı cinsle birlikte olan erkeklerin hep yaşadığı ve yaşayacağı durumdur. ilişkiye bakışlarını değiştirmedikleri sürece tek başına yaşamaları muhtemeldir.
türk müziğinin divası gecelerin korkulu rüyasının et firmasına ilham olması sonucu piyasaya çıkması merakla beklenen durum.
erkek mi acaba diye düşündüren, anlık şaşkınlık yaşatan zattır.
onunla birlikte gülmek.
yürü gitle başlayan ve bildiğim tüm küfürleri savurmama neden olan iddia.
sımsıkı sarılmayı ve bir bütün olmayı beraberinde getirir.