bugün

entry'ler (27)

etliye sütlüye karışmayan yazar

benim gibi yeni yazar olmuş çekingen insanlardır.

bir insanın moralini bozan şeyler

örnek olarak red edilmek.

bayramını sözlükte geçiren yazarlar

tüm dostlarından farklı olarak bayramı kutlayacak birilerinin olmadığındna evde kalmak zorunda kalan yazarlardı.

iyi bayramlar sözlük

tüm sözlük yazarlarının bayramını kutlayan yazarın cümlesi. Tüm sözlük ahalisine iyi bayramlar.

hasta olduğu halde camiye giden insan

çervedeki insanları düşünmeden hareket eden ben merkezli insandır.

hayatta hep yokuş çıkmak

karadeniz'de yaşıyorsanız alışık olduğunuz bir durumdur.

en güzel kız isimleri

kısa olanları her zaman hoşuma gitmiştir. örneğin esra, elif, nur...

haber seyretmeyen insan

cahil değildir, aksine bilinçlidir. olayları çarpıtılarak anlatılacağını ve yanlı olacağını bilerek, kendi araştırmayı seçer.

trabzonspor

bir futbol takımıdır ve Trabzon'un çoğu bu takımı tutar. trabzon'da, trabzon'da yaşayıp, ekmeğini yiyip, suyunu içip ve trabzonsporlu olmayan hoş görülmez.

20 yasinda evlenme programina katilan kiz

hemen zengin biriyle evlenip, kendine hızlı yoldan güzel bir hayat kurmak isteyen kızdır.

31 çekmek ile mastürbasyon arasındaki farklar

mastürbasyon daha resmidir ve ayıp olarak nitelendirilmez, insanlık hali olarak değerlendirilir; fakat otuz bir çekmek abazalığın bir göstergesi olarak değerlendirilir.

yakışıklı olduğu halde namaz kılan erkek

"halde" ifadesinin yanlış kullanıldığı ve alakasız bir sıfatı almıştır.

yatmadan önce bir bardak süt içmek

her gece yatmadan önce bir bardak süt içmek sağlığa yararlıdır ve boyu uzatır. örneğin ben, her gece yatmadan önce yarım litre süt içmeyi alışkanlık haline getirdim ve boyuma yansıdı.

ceza

ağzına kara saplı, yanlış anlamayın şeker, verilip reklam filminde oynatılan rap sanatçısı.

yazarların başına gelen korkunç olaylar

sözlük yazarlarının korkutan yaşanmışlıklarıdır. örneğin altı yıl boyunca platonik aşk yaşamak ve hala da bu sürecin uzamasına katkıda bulunmak.

türk kızları vs kürtler

ikisinin de güzeli güzeldir. yani böyle bir tartışma gereksiz.

yazarların küçükken yediği dayak sebepleri

kardeşime sen Kur'an okuyamazsın diyerek onu rencide etmem. benim haberim yok ama istemsiz yapmışım.

ceza vs sagopa kajmer

"karşılaştırmak gereksiz, tabi ki sagopa." ile cevaplayacağım sorunsaldır ama bu tür tartışmalar bana hep ergence geldi. siz onu dinleyin biz bunu, kime ne?!

daktilograf

her yerde kullandığım fazla bilinmediğinden her yerde rahatça aldığım kullanıcı adımdır. hatta http://daktilograf.com bile bana ait.

ağzında sigarayla kavga ayıran adam

her şeyi oluruna bırakmış, rahat insan tipidir. "ayrılmazsanız da olur, ben görevimi yapayım da" dercesine olaya dalmıştır.
© copyright 2005 - 2026