bugün
- tai lung29
- öyle bi huzursuzluk ki sadece müzik dindirebiliyor2
- aç yatıyorum3
- yaz yemeği2
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu12
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı4
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke17
- nathan ake3
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi25
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip3
- hz davud3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- vurduranlar klübü6
- 9 budist rahibi arabayla biçen 11 yaşındaki sürücü2
- deniz göktaş27
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- bayramdan bayrama namaz kılan dangalak2
- cehennem korkusu12
- izmirin ve eskişehirin çok yanlış yollara sapması3
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- sevişilen en ilginç yer6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- günün şiiri13
- sözlükte flörtleşmek22
- bodrum katlar yandı2
- pandela44
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu11
- kardeş7
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- enjeksiyon yapan hemşirenin yüzüne yüzüne osurmak2
- biraderikos6
- bik bik abla vs vurduranlar4
- ölü balık eli7
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- geliyorum diyen kız5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- mesajlara geç cevap veren kız5
- ali congun2
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- hardcore ne demek sorunsalı7
- penisden kot pantolunun belli olması3
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- yarın mala vuracak olmak3

galatasaray başkan adayı ve muhtemelen seçilecek olan duygun yarsuvat ın yönetim kurulu üye listesinden bir galatasaray'lı.

emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan...
[bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

rus yazınının en buyuk ustatlarından.. kopuşlarıyla, kaçışlarıyla, bilinmezlikleriyle, gerçek olmayacak kadar 'gercek' aslında olagan 'olagan dısı' kahramanlarıyla dusunce kalıplarınızdaki taşları yerinden oynatan üstün yazar.. kahramanlarının duygul… devamını gör

Birkaç gündür düşündüğüm, bugün itibarıyle de uygulamaya koyacağım karardır.
evet malumunuz birkaç gündür iyice cılkı çıktı buranın. bazıları iyice azıttı, azıtanlar bir iki kişi olsa neyse de, sayıları da baya bir arttı.
ve bunlar sayesinde sol fr… devamını gör

erdoğan'ın dün muhtarlar toplantısında yapmış olduğu gaf.
https://www.ahaber.com.tr/webtv/gundem/erdogan-karsinizda-ne-osmanlinin-hasta-adami-ne-cumhuriyetin-comez-devleti-var
başkanı olduğu cumhuriyetin ilk yıllarını "çömez" olarak tanımlayıp küçü… devamını gör

akıllara durgunluk veren iğrenç bir olay, işin en ironik kısmı da 14 şubatta olması.
http://www.haber24.com/haber_sivas-ta-erkek-gurup-seks-yaparken_71571.htm
edit : ne vuruyonuz lan, gidip şikayet eden ben değilim.

Sanatçı Çelik Erişçi'nin eski eşi Buket Saygı'nın vakti zamanında yapmış olduğu eylem, çelik ile üremenin sanılananın aksine sadece bitkilerde gerçekleşen bir üreme çeşidi olmadığının kanıtıdır.
üniversite sınavına gireceklere duyrulur.
(img:#1599… devamını gör

anlatayım.
şimdi 250 gr. ekmek 1 tl
ekmek israf olmasın diye artık 200 gr olarak üretilecek ve ekmek yine 1 tl.
ve sen her bir ekmek için cebinden 20 kr. fazladan ödeyeceksin, sırf ekmek israf olmasın diye.
çaktın mı köfteyi " geri zekalı " muht… devamını gör

insanı mutluluktan havalara uçuran durumdur eski bir entryimi beğenmiş daha yeni farkettim, belki ileride mod olurum.
(img:#1574993)
bahsi geçen entry de zall'ın ne kadar kalender bir adam olduğunu kanıtlıyor, herkesin böyle bir entrye gülümseyip … devamını gör

insanı mutluluktan havalara uçuran durumdur eski bir entryimi beğenmiş daha yeni farkettim, belki ileride mod olurum.
bahsi geçen entry de zall'ın ne kadar kalender bir adam olduğunu kanıtlıyor, herkesin böyle bir entrye gülümseyip … devamını gör

19 yaşındaki kızdan kıza fark vardır dün birtane yanımdan geçti semt pazarında. bembeyaz tenli simsiyah parlak ve gür saçları vardı. dalga dalga yapmıs onları. yuzunde 1 gram makyaj yoktu üstünde hardal sarısı bir body vardı altında krem rengı pantol… devamını gör