bugün
- sözlükte flörtleşmek15
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- türk müsün6
- normal sozluk7
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- mavi gözlü erkek4
- azgın türbanlı10
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- sözlükte dertleşme3
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- evlenmekten korkmak10
- yaşlılara moruk demek4
- uçağa binmek3
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- küfürlü konuşmak2
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- alttaki yazara aşık ol11
- pazartesi diyete başlıyorum3
- nermin3
- ak parti yükselişte2
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- velvet ile revani yemek7
- el alemin köpekliğini yapmak2
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- gerdek namazı10
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- olgayella2
- izlenmiş en kusursuz film5
- manifest2
- senegal7
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- qazi muhammed3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3

galatasaray başkan adayı ve muhtemelen seçilecek olan duygun yarsuvat ın yönetim kurulu üye listesinden bir galatasaray'lı.

emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan...
[bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

rus yazınının en buyuk ustatlarından.. kopuşlarıyla, kaçışlarıyla, bilinmezlikleriyle, gerçek olmayacak kadar 'gercek' aslında olagan 'olagan dısı' kahramanlarıyla dusunce kalıplarınızdaki taşları yerinden oynatan üstün yazar.. kahramanlarının duygul… devamını gör

Birkaç gündür düşündüğüm, bugün itibarıyle de uygulamaya koyacağım karardır.
evet malumunuz birkaç gündür iyice cılkı çıktı buranın. bazıları iyice azıttı, azıtanlar bir iki kişi olsa neyse de, sayıları da baya bir arttı.
ve bunlar sayesinde sol fr… devamını gör

erdoğan'ın dün muhtarlar toplantısında yapmış olduğu gaf.
https://www.ahaber.com.tr/webtv/gundem/erdogan-karsinizda-ne-osmanlinin-hasta-adami-ne-cumhuriyetin-comez-devleti-var
başkanı olduğu cumhuriyetin ilk yıllarını "çömez" olarak tanımlayıp küçü… devamını gör

akıllara durgunluk veren iğrenç bir olay, işin en ironik kısmı da 14 şubatta olması.
http://www.haber24.com/haber_sivas-ta-erkek-gurup-seks-yaparken_71571.htm
edit : ne vuruyonuz lan, gidip şikayet eden ben değilim.

Sanatçı Çelik Erişçi'nin eski eşi Buket Saygı'nın vakti zamanında yapmış olduğu eylem, çelik ile üremenin sanılananın aksine sadece bitkilerde gerçekleşen bir üreme çeşidi olmadığının kanıtıdır.
üniversite sınavına gireceklere duyrulur.
(img:#1599… devamını gör

anlatayım.
şimdi 250 gr. ekmek 1 tl
ekmek israf olmasın diye artık 200 gr olarak üretilecek ve ekmek yine 1 tl.
ve sen her bir ekmek için cebinden 20 kr. fazladan ödeyeceksin, sırf ekmek israf olmasın diye.
çaktın mı köfteyi " geri zekalı " muht… devamını gör

insanı mutluluktan havalara uçuran durumdur eski bir entryimi beğenmiş daha yeni farkettim, belki ileride mod olurum.
(img:#1574993)
bahsi geçen entry de zall'ın ne kadar kalender bir adam olduğunu kanıtlıyor, herkesin böyle bir entrye gülümseyip … devamını gör

insanı mutluluktan havalara uçuran durumdur eski bir entryimi beğenmiş daha yeni farkettim, belki ileride mod olurum.
bahsi geçen entry de zall'ın ne kadar kalender bir adam olduğunu kanıtlıyor, herkesin böyle bir entrye gülümseyip … devamını gör

19 yaşındaki kızdan kıza fark vardır dün birtane yanımdan geçti semt pazarında. bembeyaz tenli simsiyah parlak ve gür saçları vardı. dalga dalga yapmıs onları. yuzunde 1 gram makyaj yoktu üstünde hardal sarısı bir body vardı altında krem rengı pantol… devamını gör