bugün
C
crekyness7 yıl önce
safiye inci
anıtkabir'de atamızın hatiratina alenen kufretmiş bir kadın. tarihe not düşülsün. (vid: #176834)
C
crekyness7 yıl önce
iyi geceler ibneler
Bencededir. Gözlerim kapan...
C
crekyness7 yıl önce
iyi geceler ibneler
Bencededir. Gözlerim kapan...
C
crekyness7 yıl önce
illa ananızı götünden mi sikelim moderatörler
C
crekyness8 yıl önce
dursun özbek
galatasaray başkan adayı ve muhtemelen seçilecek olan duygun yarsuvat ın yönetim kurulu üye listesinden bir galatasaray'lı.
C
crekyness8 yıl önce
yazarların çiftlikbank mağdurlarına yazdığı şiirl
Ben ne yaptım ne ettim Bütün paraları sana verdim Sen hepsini hüplettin Dön memedim gel memedim.
C
crekyness8 yıl önce
bjkli futbolcuların milli takımı bitirmesi
(img:#1655422)
C
crekyness8 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
C
crekyness8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
C
crekyness8 yıl önce
fyodor mihailovic dostoyevski
rus yazınının en buyuk ustatlarından.. kopuşlarıyla, kaçışlarıyla, bilinmezlikleriyle, gerçek olmayacak kadar 'gercek' aslında olagan 'olagan dısı' kahramanlarıyla dusunce kalıplarınızdaki taşları yerinden oynatan üstün yazar.. kahramanlarının duygul… devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
hz muhammed
Alemlere Rahmet Allah'ın Habibi Yüce Efendimiz (sav).
C
crekyness8 yıl önce
bjk kalecisi fabri nin sigara içerken yakalanması
olum manyak mısınız lan bunu neden savunuyorsunuz?
C
crekyness8 yıl önce
uludağ sözlük düzelene kadar yazmama kararı
Birkaç gündür düşündüğüm, bugün itibarıyle de uygulamaya koyacağım karardır. evet malumunuz birkaç gündür iyice cılkı çıktı buranın. bazıları iyice azıttı, azıtanlar bir iki kişi olsa neyse de, sayıları da baya bir arttı. ve bunlar sayesinde sol fr… devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
sözlük yazarlarının ifşaları
Tamam da bunun akp dönemi ile ne alakası var ?
C
crekyness8 yıl önce
rte nin atatürk dönemine çömez devlet demesi
erdoğan'ın dün muhtarlar toplantısında yapmış olduğu gaf. https://www.ahaber.com.tr/webtv/gundem/erdogan-karsinizda-ne-osmanlinin-hasta-adami-ne-cumhuriyetin-comez-devleti-var başkanı olduğu cumhuriyetin ilk yıllarını "çömez" olarak tanımlayıp küçü… devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
sivas ta 30 erkeğin grup seks yaparken yakalanması
akıllara durgunluk veren iğrenç bir olay, işin en ironik kısmı da 14 şubatta olması. http://www.haber24.com/haber_sivas-ta-erkek-gurup-seks-yaparken_71571.htm edit : ne vuruyonuz lan, gidip şikayet eden ben değilim.
C
crekyness8 yıl önce
hz nuh un kullandığı cep telefonu
Ne kullanıyorlarsa aynisindan istiyorum. Kafası yeni geldi.
C
crekyness8 yıl önce
çelik ile üreme
Sanatçı Çelik Erişçi'nin eski eşi Buket Saygı'nın vakti zamanında yapmış olduğu eylem, çelik ile üremenin sanılananın aksine sadece bitkilerde gerçekleşen bir üreme çeşidi olmadığının kanıtıdır. üniversite sınavına gireceklere duyrulur. (img:#1599… devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
bana ekmek zammını geri zekalıymışım gibi anlat
anlatayım. şimdi 250 gr. ekmek 1 tl ekmek israf olmasın diye artık 200 gr olarak üretilecek ve ekmek yine 1 tl. ve sen her bir ekmek için cebinden 20 kr. fazladan ödeyeceksin, sırf ekmek israf olmasın diye. çaktın mı köfteyi " geri zekalı " muht… devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
zall ın entrynizi beğenmesi
insanı mutluluktan havalara uçuran durumdur eski bir entryimi beğenmiş daha yeni farkettim, belki ileride mod olurum. (img:#1574993) bahsi geçen entry de zall'ın ne kadar kalender bir adam olduğunu kanıtlıyor, herkesin böyle bir entrye gülümseyip … devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
insanı mutluluktan havalara uçuran durumdur eski bir entryimi beğenmiş daha yeni farkettim, belki ileride mod olurum. (img:#1574993) bahsi geçen entry de zall'ın ne kadar kalender bir adam olduğunu kanıtlıyor, herkesin böyle bir entrye gülümseyip … devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
C
crekyness8 yıl önce
19 yaşındaki bir kızı baştan aşağı komple yalamak
19 yaşındaki kızdan kıza fark vardır dün birtane yanımdan geçti semt pazarında. bembeyaz tenli simsiyah parlak ve gür saçları vardı. dalga dalga yapmıs onları. yuzunde 1 gram makyaj yoktu üstünde hardal sarısı bir body vardı altında krem rengı pantol… devamını gör
C
crekyness8 yıl önce
sivas ta 30 erkeğin grup seks yaparken yakalanması
akıllara durgunluk veren iğrenç bir olay, işin en ironik kısmı da 14 şubatta olması. http://www.haber24.com/haber_sivas-ta-erkek-gurup-seks-yaparken_71571.htm edit : ne vuruyonuz lan, gidip şikayet eden ben değilim.
© copyright 2005 - 2026