bugün
C
crane079 yıl önce
türkiye dünyanın en güçlü devletidir
dev aynasına fazla bakmaktan.. şemali kaymış zavallı yazar...
C
crane079 yıl önce
atatürk imzalı araba
[(img:#1308601) yakışıyor] atam diye yazılır adam diye okunur. kendini dindar gören biri olarak(dinci değil) bu adam "putperest" de olsa severdim,dini yönden değerlendirme bana haiz değil. nasıl ki yabancı bir futbolcu gol attıktan sonra seviniyo… devamını gör
C
crane079 yıl önce
güldüren twitter iletileri
yamuk siklerine adriana lima arıyorlar. edit: güldüm ve gülmeye devam edicem allahın yamukları. ahahahahahaaaa.
C
crane079 yıl önce
güldüren twitter iletileri
yamuk siklerine adriana lima arıyorlar. edit: güldüm ve gülmeye devam edicem allahın yamukları. ahahahahahaaaa.
C
crane079 yıl önce
volkswagen jetta
volkwagen grubunun bora modelini komple hatta adını bile modifiye etmesiyle oluşan araç.
C
crane079 yıl önce
unutulmaz dizi replikleri
izlerken, ulan adam şiir gibi konuştu be. bi yere yazayım bunu da yarın bi gün lazım olur dedirten dizi replikleridir. örnekse; --`spoiler`-- `prison break` 2. sezon; `john abruzzi` vs. `mahone` mahone: aklından ne geçiyorsa john, sakın yap… devamını gör
C
crane079 yıl önce
güne bir fotoğrafla başla
(img:#975896)
C
crane079 yıl önce
güne bir fotoğrafla başla
(img:#975896)
C
crane079 yıl önce
süper kupaya bile sevinecek kadar ezik olmak
güldüren durumdur. lan bunlar emirates kupası diye verilen gazoz kupasında bile 3 gün konvoy yaptılar. evet.
C
crane079 yıl önce
gizlice fotoğrafınızı çeken tip
`pokemon go` oynuyordur o, fotoğrafınızı çekmiyordur.
C
crane079 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
C
crane079 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
C
crane079 yıl önce
ak parti bu ülkenin namusunu kurtarmıştır
2002 yılında ülkenin batmasına ramak kala iktidara geçip ülkemizi dünya'nın en kuvvetli 10 ülkesi arasına sokan ak parti'nin durumudur. evet.
C
crane079 yıl önce
kemal sunal ın güldürmemesi
zor gelecek belki size ama bilinen bir gerçek şimdikinin şahanı gibi.
C
crane079 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
C
crane079 yıl önce
dedelerimizin mezar taşını okuyamıyoruz
3. sınıf bilgilerle donanmış osmanlıcıların ağzından düşürmediği cümle. şimdi bile açıp bir kitap okumuyorlar. dedemin mezar taşını okuyamıyorum diye kıvranıyorlar. ayrıca o gördüğünüz bilmem kaç cümlelik mezar taşları genelde yüksek rütbeli memurlar… devamını gör
C
crane079 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
C
crane079 yıl önce
türkiyede eğitim
C
crane079 yıl önce
misvak dergisi
mizah dergisi. (img:#979734)
C
crane079 yıl önce
gecenin anlamsız fotoğrafı
(img:#1092549)
C
crane079 yıl önce
gecenin sözü
C
crane0710 yıl önce
havuz medyası
şu günlerde tek tip olarak bulunan, dogrusuyla yanlışıyla hükümete destek veren yandaş medya.
C
crane0710 yıl önce
dinci dindar farki
siyasal islamcı ile samimi müslüman arasındaki farktır. siyasal islamcı kafir abd'yi arkasına alıp kurtuluş savaşı komutanı atatürk'e küfrederken, atatürkün emrinde yunan askerine karşı taarruz etmeden önce namaz kalıp allahtan yardım dileyen dindarı… devamını gör
C
crane0710 yıl önce
türkiyeden gitmek için nedenler
© copyright 2005 - 2026