bugün

entry'ler (84)

tamsopalikvelet

(bkz: Liseli velet)

bugün allah benim için ne yaptı

(bkz: ateist olmak)

teknik direktörü abdullah avcı olan milli takım

8 maçta ideal kadronun iskeletini oluşturmayı beceremeyen, selçuğu 90 dakika yedek bekleten teknik adamın patronu olduğu takımdır.

bir kadının en seksi olduğu an

şezlong üzerinde yüz üst uzanıp ayaklarını üst üste koyduğu andır.

tsk'nın en güçlü dördüncü ordu olduğu iddiası

yeni neslin en önemli problemlerinden biridir. ülkesini ordusunu aciz gören, üstümüze senaryo oynayan devletleri gözlerinde büyüten, kendisinde bu gücü göremeyip başlarında olup biten en ince detayları gözler önüne sermekten kendi alıkoyamayan ve bunun adınında objekftiflik olduğunu ileri süren, yapaz zeka gerektiren strateji oyunlarının etkisinde kalmış,bıraksan 10 dk da 35 devleti kafasında simulete edip galibi mağlubu sana bir çırpıda söyleyecek zeka küplerinin inanmadığı iddiadır.

raul meireles vs felipe melo

Fenerin timsaha yatacağı transferlerden biridir. Kuyt'ı bile 2 günde bozdu adamlar...ilk zamanki maçlarına bak bide son maçlara...Melo'nun tırnağı olamaz oyun hırsı,mücadelesi ve oyun okuma zekası olarak.

uefa yı alırız diyen fenerli

Rüyadan henüz uyanmayan kişidir.

d3xter

Galatasaray'ın avrupa maceleralarını korku filmi izlercesine izleyen, izlediklerini etkisinde kalıp insan dışı bir varlık olma safhasına erişen, Hayatı boyunca bi b.ka yaramayacak, Herkes tarafından sürekli dışlanmaya mahkum kalacak,Antipatikliğin sınırlarını zorlayan,Dünya çapında sülalesine sövdürtme rekorunu tek başına kırmayı başaran, Tipik bir Anti GSlidir kendisi.

Ayrıca bu arkadaşın Galatasarayla olan sorunları için çocukluguna inmek gerekmektedir, Zira Galatasaray bu veledin sarı lacivert hayallerine tecavüz etmiştir, o küçük dünyasında iki kulübün müzelerini karşılaştırıp, bizim büyüklüğümüz kupa büyüklüğü değildir diyen, peki ya ne büyüklüğüdür sorusuna cevap veremeyip mal gibi ortada kalan zavallı bir yazardır, hoşgelmiştir sefa getirmiştir...

osman pamukoğlu nu ciddiye alıp onu gazlayan güruh

Zamanında Osman pamukoğlunun yaptıklarının onda birini keşke başarmış olsaydında sende gaza gelip vatanın için 2 kelam edebilme şerefine nail olabilseydin...

evde pijamayla uzanırken misafir gelmesi

Hele bide TV'de maç varsa o sırada içten içe gelene saydırma sebebidir.

şirin baba vs noel baba

şirin babanın şirinlerininde bu vs ye müdahil olacağı düşünülürse turan taktiği ile etrafı sarılan noel babanın dayanması güç wsdir.

noel babanın arkasında heal varsa orasını bilemicem

oruç tutmayacaklara alternatif bahaneler

(bkz: Kaşımın altında gözüm var)

ygs

Şifrelerin havada uçuştuğu şu sıralar iptalinin gündemde olduğu ciddi anlamda saçma olan bir sınav türü.

yağmur suyu içmek

sibel can diyetinden sonra en mantıklı diyet.

elini cebine atmayan kız arkadaş

kişiden kişiye değişir. Nitekim kız ukâla bir tip olup eline cebine atmayı enayilik olarak kodlamışsa beynine bu bizim kullanıldığımıza bir işaret değil bariz öyledir efendim. Ama yok kız gerçekten kişiliği oturmuş, olgun bir tipse para para dediğin nedir ki gülüm, ben senin için kastelli olmayı göze almışım.

31 orucuna girmek

(bkz: şap)

helikopter krizi

Her tarafınız tehdit olsa ne olur çok merak ediyorum...

-Kardak'ın, izmir'in Kendi tabirleriyle ütopik ege'nin kısacası geçmişin geçirmişliğinin ürünü bu tehditvari yaklaşımlar...

http://www2.yazete.com/He...-kriz-cikartti_64960.html

36 yaşında halen bekar olan kadın

(bkz: milf)

ezandan rahatsız olmak

çapsız bir canlının, çapsızlığına dayandırarak ağzından değil g.tünden söylediği zırvalıktır.

+ olarak kişinin; çekiç, örs ve üzengisini işin ehli olan bir cerrahi uzmanıyla randevulaşarak aldırmak 2. ve 3. şahıslara sevap kazandırabilir düşüncesindeyim...

bugüne kadar yapılmış en iğrenç espri

ben kepçeyi kaldırıyordum leonardo da vinci...

(bkz: utanmamak elde değil)
© copyright 2005 - 2026