bugün
- kabataş yalanı23
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye17
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an12
- yolda namaz kılan davarlar28
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek9
- allah ı niçin göremiyoruz13
- 4 hak mezhep11
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı18
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- zina çoğalınca deprem olur32
- ekrem imamoğlu44
- erdoğan ikinci atatürk tür11
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası23
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü17
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- aykolik yetkili olsun kampanyası20
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi24
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması42
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer29
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- kanal istanbul8
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- uludağ sözlük soruşturması8
- şener üşümezsoy8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması13
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- parasıyla hava atan erkek9
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (453)
hem yazilimci hem de muzisyen olan ve bugunlerde dinledigim Mavi sarkisiyla tanidigim yetenekli insan, ayrica sarki sozu de yaziyormus.
Mavi sarkisinin klibinde sıfır atık, azaltılmış karbon ayak izi, topraktan sofraya güvenli ve sağlıklı gıda gibi günümüz sorunlarına göndermede bulunmuslar ilgi cekici bir klip.
https://www.youtube.com/watch?v=yoBYb9XwR28
Mavi sarkisinin klibinde sıfır atık, azaltılmış karbon ayak izi, topraktan sofraya güvenli ve sağlıklı gıda gibi günümüz sorunlarına göndermede bulunmuslar ilgi cekici bir klip.
https://www.youtube.com/watch?v=yoBYb9XwR28
istanbulda iskender her yerde yenmiyor özellikle de avmlerde. daha önce istiklal caddesi üzerinde olan taksim bursa kebapçısı şimdi biraz daha ileriye taşınmış durumda. iskender, içinde biftek parçaları ile farklı bir lezzette ve tatlıları da çok güzel.
belediye başkanlığı adaylığını öğrendiğimde seçim yarışında Nilüfer için doğru bir başkan adayının olmasına çok sevindim. Sonrasında işe giderken yolda karşıma çıkan reklam panolarındaki gülümseme, sanki günaydın diyen gözler, üstüne yaşadığım yerin yönetimine aday olduğunu da hatırlayınca güne pozitif enerji ile başlamama vesile oluyor.
Irgandı Köprüsü, zira dünyada sadece üç tane var ( diğerleri Venedik ve Bulgaristan'da)
yaşamak ağrısı asıldı boynuma
oysa türkü tadında yaşamak isterdim
oysa türkü tadında yaşamak isterdim
zamanında çiftliklerin, bağların, bahçelerin olduğu ama otogara yakın olması hasebiyle aldığı göçle dumur olan yer
ucuz diye buna bindik başımıza neler geldi.
mide bulanmasına neden olur.
playstatiton 4 ve 4 kol.
Hep iyi şeyler olsun sergisi ile bir çok değerli sanatçının katılımıyla Cağaoğlu'nda açılan sanat vakfı ve galeri. Gelenekselin dışına çıkan modern ve bütünleştirici üslubuyla ilgi çekmiştir. Bundan sonraki sergilerini de ilgi ile takip edeceğiz.
maslak ta bulunan şubesi gerçekten konsept olarak başarılıdır, kahvenizi alıp rahatlıkla çalışabilirsiniz, ayrıca latte si ve white mocha sı lezzetlidir.
baklavanın tatlılığını tuzun damağa yapışan taneleri içinde eriyip gitmesine neden olur muhteşem bir histir.
küçüklükten beri çok zor nefes alıyordum...
bağdat caddesi göztepe tarafında yeni açılmış italyan kahvecisi. espresso ları ve makaron pastaları oldukça başarılı. kahvaltı için ya da akşam yemeği için de gelinebilecek mekan.
seyis...
kıvanç tatlıtuğ.
temelde adalet yoksunu bir ülke olduğumuzun göstergelerinden sadece biri, emin olun ünlü olmayan nice kişiler her gün nasıl salıveriliyor dışarı da biz sadece bu ünlü züppeleri duyabiliyoruz...
geçen akşam lahmacuncu da adam menüyü eline aldı tek eliyle de araba anahtarını tutuyor tabi araba hayvani bir araba sipariş vermek için garsonu çağırdı çocuğa bakarak elindeki anahtarla bana şundan getir gibisinden laflar etti. sonra araba anahtarını masaya koydu en son işaret parmağına baktı sanırım o parmağını fazla kullanmıyor.
gözlerinin içindeki parıldayan ışık demetinden...
aslan burcuna yanaşmayın kendimden biliyorum, hiç çekilir değil.