bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- sıpsıkıcı olmanız4
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- şikeci amedspor5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 1948 arap israil savaşı2
- sözlüğün bitmiş olması3
- saçını mora boyatan kızın amacı2
- dün gece ne oldu13
- sırrı süreyya önder28
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- askerde sözlüğe girmek4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- hristiyanlık4
- anın görüntüsü16
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- sarapci koala58
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- askerlik anıları6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- sözlükteki linç kültürü12
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
entry'ler (453)
hem yazilimci hem de muzisyen olan ve bugunlerde dinledigim Mavi sarkisiyla tanidigim yetenekli insan, ayrica sarki sozu de yaziyormus.
Mavi sarkisinin klibinde sıfır atık, azaltılmış karbon ayak izi, topraktan sofraya güvenli ve sağlıklı gıda gibi günümüz sorunlarına göndermede bulunmuslar ilgi cekici bir klip.
https://www.youtube.com/watch?v=yoBYb9XwR28
Mavi sarkisinin klibinde sıfır atık, azaltılmış karbon ayak izi, topraktan sofraya güvenli ve sağlıklı gıda gibi günümüz sorunlarına göndermede bulunmuslar ilgi cekici bir klip.
https://www.youtube.com/watch?v=yoBYb9XwR28
istanbulda iskender her yerde yenmiyor özellikle de avmlerde. daha önce istiklal caddesi üzerinde olan taksim bursa kebapçısı şimdi biraz daha ileriye taşınmış durumda. iskender, içinde biftek parçaları ile farklı bir lezzette ve tatlıları da çok güzel.
belediye başkanlığı adaylığını öğrendiğimde seçim yarışında Nilüfer için doğru bir başkan adayının olmasına çok sevindim. Sonrasında işe giderken yolda karşıma çıkan reklam panolarındaki gülümseme, sanki günaydın diyen gözler, üstüne yaşadığım yerin yönetimine aday olduğunu da hatırlayınca güne pozitif enerji ile başlamama vesile oluyor.
Irgandı Köprüsü, zira dünyada sadece üç tane var ( diğerleri Venedik ve Bulgaristan'da)
yaşamak ağrısı asıldı boynuma
oysa türkü tadında yaşamak isterdim
oysa türkü tadında yaşamak isterdim
zamanında çiftliklerin, bağların, bahçelerin olduğu ama otogara yakın olması hasebiyle aldığı göçle dumur olan yer
ucuz diye buna bindik başımıza neler geldi.
mide bulanmasına neden olur.
playstatiton 4 ve 4 kol.
Hep iyi şeyler olsun sergisi ile bir çok değerli sanatçının katılımıyla Cağaoğlu'nda açılan sanat vakfı ve galeri. Gelenekselin dışına çıkan modern ve bütünleştirici üslubuyla ilgi çekmiştir. Bundan sonraki sergilerini de ilgi ile takip edeceğiz.
maslak ta bulunan şubesi gerçekten konsept olarak başarılıdır, kahvenizi alıp rahatlıkla çalışabilirsiniz, ayrıca latte si ve white mocha sı lezzetlidir.
baklavanın tatlılığını tuzun damağa yapışan taneleri içinde eriyip gitmesine neden olur muhteşem bir histir.
küçüklükten beri çok zor nefes alıyordum...
bağdat caddesi göztepe tarafında yeni açılmış italyan kahvecisi. espresso ları ve makaron pastaları oldukça başarılı. kahvaltı için ya da akşam yemeği için de gelinebilecek mekan.
seyis...
kıvanç tatlıtuğ.
temelde adalet yoksunu bir ülke olduğumuzun göstergelerinden sadece biri, emin olun ünlü olmayan nice kişiler her gün nasıl salıveriliyor dışarı da biz sadece bu ünlü züppeleri duyabiliyoruz...
geçen akşam lahmacuncu da adam menüyü eline aldı tek eliyle de araba anahtarını tutuyor tabi araba hayvani bir araba sipariş vermek için garsonu çağırdı çocuğa bakarak elindeki anahtarla bana şundan getir gibisinden laflar etti. sonra araba anahtarını masaya koydu en son işaret parmağına baktı sanırım o parmağını fazla kullanmıyor.
gözlerinin içindeki parıldayan ışık demetinden...
aslan burcuna yanaşmayın kendimden biliyorum, hiç çekilir değil.