entry'ler (24)

recep ivedik e gülen toplum

Türk toplumunun iyi bir eğitimden geçmemiş, yozlaşmış vs. vs. sıfatlarını yakıştırılabileceği güruh

(bkz: evet evet o benim milletim)

(bkz: acımız büyük)

(bkz: bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır)

dtp kapandı pkk neden kapanmıyor

Başımızdaki insansıların güzel ordumuzu ikide bir dizginlemeye çalışması olmadı bi ergenekonla sindirmeye çalışmasıdır.Bırak işi orduya bak pkk noluyor.

ben olsam bana verirdim

Ego göstergesi tehlike sınırını geçmiş varlık *. Uzmanların tavsiyesi bu varlıklardan biri görüldüğü zaman 180 derece dönüp topuklamaktır. Allahmafaza valla size de bulaşır.

bisiklet kullanırken orgazm olmak

Nasıl lan? sorusunu sordurduktan sonra "abi bu dünyada kız olmak varmış. Bisiklette bile şanslılar" tepkisini doğurtan olay.

nüfus cüzdanlarına sorulmadan islam yazılması

Her insan müslüman doğar prensibiyle hareket edilmiştir. Ancak ve lakin her bireyin ihlal edilemez düşünce özgürlüğü vardır durumu ihlal edilmiştir.

ya türkler in sabrı taşarsa

Kan çıkar kan... Bak seni Türklere veririm gibi sözlerin hortlayacağı zaman

kadınların bir erkekte baktıkları ilk yer

Araba, silah vs gibi güç gösteren şeyler.

kitapçıda gezinmek

Kimileri için nirvanaya ulaşmak için gerekli eylemdir * kimileri için cansıkıcı vakit öldürme eylemidir

tokat ta şehit olan kürt de mi kardeşin değil

Türklük gende değil beyindedir tümcesini düşündürmeye yönelik montaj niteliğinde soru.

üst katta çocuk olması

gecenin bi yarısı bir ağlama sesinin gelmesine ve akabinde "ananı, avradını..." diyerek yataktan fırlamanıza sebebiyet veren hadise.

kıskançlık

insandaki hırsızlık dürtüsüdür.

(bkz: Özel mülkiyet hırsızlıktır)

(bkz: Pierre-Joseph Proudhon)

kendini deniz gezmiş sanan kürt

Das ist mien Führer denilesi insan. Arada oturduğu yerden Si Hail diye kalka bilir sağında solunda fazla dolanmayasınız.

ilişkiye ünlem işareti koymak

Felaketin ilişkilerde geliyorum deme yoludur. Ünlemi alan kişilerin genel tepkisi "aha, s*çtık" şeklindedir.

ilişkiye virgül koymak

Bir fransız ata sözü olan bağlaçtan önceki her şey yalandır'ı akla getiren eylem

sevişme esnasında yaşanabilecek en dumur olaylar

69 pozisyonunda partnerin yellenmesi durumu

gülben ergen'i örnek alan gençler

yaşama amacı olmayan genç güruhudur. ileride iyi bir sanatçıyla evleneceği umudunu taşımaktan öteye gidemezler.

nurcu hitler

Yahudileri bir ırk olduklarından ötürü değil farklı bir dine mensup oldukları için kıranıdır. Alternatif olarak 100% müslüman damgası olan sabun üretir.

gywneth paltrow

Sadelik, sempatiklik ve güzelliğin birleştiği varlık. Oyunculuk mesleği haricinde her türlü starlıkta başarılı olabileceği kanısındayım.

(bkz: shakespeare in love)

tokat

Vuruşlar içerisinde en anlamlı olanıdır. Genelde yüz kızartma ve yakma özelliği olduğu için yetkililerin(özellikle okullarda) tercih ettiği dayak çeşididir. Osmanlı olanı var bi de akıllara zarar

immanuel kant

Dünyaya ahlak dersi vermiş güzide alman filozofudur.*
© copyright 2005 - 2026