bugün
C
comrade13 yıl önce
volga don kanalı
tam adı V.I. lenin volga-don geçiş kanalı (ru. volga-donskoy sudahodnıy kanal imeni v. i. lenina) olan kanal; volga nehri ile don nehrini, `volgograd oblastı`nda, en kısa mesafede bağlayan kanaldır. toplam uzunluğu 101 km olup 45 km'si çaylar ve suni… devamını gör
C
comrade13 yıl önce
rusya arması
20 Aralık 2000 yılında onaylanıp kullanılmaya başlanan, Rusya federasyonu'nun resmi armasıdır. Armayı ilk kullanan; çar III. ıVAN (korkunç ivan) olmuştur. Arma, rusya'nın ortodoksluğunu simgeler. Çift başlı kartal, Bizans imparatorluğu'ndan alınma bi… devamını gör
C
comrade14 yıl önce
ring hattı
`moskova metrosu`nda birbirinden ayrı 11 hattı birbirine bağlamak için, aktarma yapmak için kullanılan ~bizim ankaray-metro gibi~ metro hattıdır. ring hattındayken duyduğunuz erkek anons sesi saat yönünde, kadın anons sesi saatin ters yönünde yol ald… devamını gör
C
comrade14 yıl önce
gözlüğün kızları daha seksi gösterdiği gerçeği
gözlük takan kızların daha seksi oldugunu ifade eden önerme.
C
comrade14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
C
comrade14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
C
comrade14 yıl önce
yüksek liyakat madalyası
(bkz:tsk liyakat madalyası) (img:#218552)
C
comrade14 yıl önce
bülent eroy un saçını kırmızıya boyaması
(bkz:caps yok mu beyler) başlık başıma kalmış. yoksa ben böyle şeyleri merak eder miyim? ı ıh.
© copyright 2005 - 2026