bugün
C
compactdisc12 yıl önce
yazarların ilk oynadıkları bilgisayar oyunu
Tabiki de `counter strike` . Hep de terörist olurdum.
C
compactdisc12 yıl önce
akrep nalan ve che guavera şapkalı hayko cepkin
C
compactdisc12 yıl önce
allah için alternatif isimler
ulu yaratıcı için isim seçenekleridir. sempatik_21 olabilirdi.
C
compactdisc13 yıl önce
show tv nin eski logosuyla büyümüş efsane nesil
aynı zamanda sabah erkenden kalkıp şirinleri de izlemiş nesildir. pika pika'yı balpassar'ı da bilir bu nesil. cine 5'in şifreli olduğu, dekoder sattığı dönemler hani.. (img:#407940)
C
compactdisc13 yıl önce
türkiyedeki genç nüfusun en büyük problemi
google'a göre boy kısalığıdır. hemen ardından da eşsizlik ve işsizlik gelir. (img:#405052) başlık için edit: `türkiye'deki`
C
compactdisc13 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
C
compactdisc13 yıl önce
uuserlerin sabri robot resmi çizme çabaları
kendi emekleriyle herhangi aracı kullanarak sabriye benzer ürün ortaya koyma çabalarıdır. mesela ben http://flashface.ctapt.de/ sitesini kullandım ve şöyle bir şey çıktı: (img:#386991) not: başlarken amacım sabriyi yapmak değildi, sonradan farketti… devamını gör
C
compactdisc13 yıl önce
zall ın beğendiği entrynin silik yemesi
dün gece yaşadığımdır. chat ile alakası yoktur üstelik tanım vardır ve bilgi verir üstelik zall bu entry üstüne özel mesaj atmıştır ve entryi beğenmiştir ancak mod ekibinden bir arkadaş bir şekilde uygunsuz bulup silmiştir. mantık hatasının dibe vurd… devamını gör
C
compactdisc13 yıl önce
zall ın beğendiği entrynin silik yemesi
dün gece yaşadığımdır. chat ile alakası yoktur üstelik tanım vardır ve bilgi verir üstelik zall bu entry üstüne özel mesaj atmıştır ve entryi beğenmiştir ancak mod ekibinden bir arkadaş bir şekilde uygunsuz bulup silmiştir. mantık hatasının dibe vurd… devamını gör
C
compactdisc13 yıl önce
zall bana oy verdi lan
yeni tasarıma girer girmez zall..... entrynizi beğendi bildirimiyle şaşkınlıktan şaşkınlığa, mutluluktan mutluluğa sürüklenen yazarın ağzından dökülen cümle. ~swh~
C
compactdisc13 yıl önce
yeni puan sisteminin incicaps te zaten olması
C
compactdisc13 yıl önce
sinbo marka uzay mekiği
ileri teknolojinin son noktası.
© copyright 2005 - 2026