C
comamierda8 yıl önce
almak istenen fakat bulunamayan şeyler
mesela küçükken gördügünüz bir saat veya eskiden tv de izlediginiz bir filmde gecen bi müzik, ismini bilmeyiz belki ama isteriz ya hani onu hem ögrendigimizde de bulamayız hah işte onlardır. ben aylardır arıyorum bunu türkiyede yok arkadaş heralde (b… devamını gör
C
comamierda8 yıl önce
yazarların sinemada izlediği ilk film
sözlük yazarlarının sinemada izledikleri ilk filmdir., (bkz:Breakfast of Champions)
C
comamierda8 yıl önce
bir resim olsaydım
Bir cafenin duvarında gördüğüm; loş bir barın tezgahında, ışığın tam altında, sırtını ve tezgaha dayayıp uzattığı kolunun elinde viski bardağı diğer elinde sigarası olan fötr şapkalı mafyavari adamın olduğu tablo olmak isterdim.
C
comamierda8 yıl önce
bir resim olsaydım
Bir cafenin duvarında gördüğüm; loş bir barın tezgahında, ışığın tam altında, sırtını ve tezgaha dayayıp uzattığı kolunun elinde viski bardağı diğer elinde sigarası olan fötr şapkalı mafyavari adamın olduğu tablo olmak isterdim.
C
comamierda8 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
C
comamierda8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
C
comamierda8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
C
comamierda9 yıl önce
dünyanın en güzel çikolatası
(img:#1308197) Bu ve budur. (img:#1308198)
C
comamierda9 yıl önce
robert de niro
analyze that ve analyze this fimleriyle de komedi dalinda basarisini ispatlamis aktor.
C
comamierda9 yıl önce
kadınlara çekici gelen erkek meslekleri
Helal kazanc getiren butun meslekler.
C
comamierda9 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
C
comamierda9 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
C
comamierda9 yıl önce
sözlük yazarlarının araçları
(img:#1283609) cla200
C
comamierda9 yıl önce
atatürk 5 yaşındaki manevi kızına biramı içirdi
"biramı içirmek" ilk defa duyulan bir eylemdir. tamam sevenleri ayrımak kötü bir şeydir ama şu soru eklerini ayırın bari be kardeşim.
© copyright 2005 - 2026