bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- türk kızı9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kadınınızı çalıştırır mısınız5
- seri eksici ezik11
- geceye bir kadın yalanı bırak2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- koşun koşun havadis var7
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- akciğer kanseri3
- açık oy5
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- sarapci koala75
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- tarık akan4
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar2
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- insan2
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- cin görmüş yazarlar8
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- gocu31
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- dinci mizahı3
- anın görüntüsü19
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- renault 9 broadway6
- domates3
- akasya durağı3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- zorunlu eğitim20
- sıfır atık vakfı3
- sırrı süreyya önder7
- sivaslı ünlüler4
- türk seküler devrimi11
- kürt faşisti5
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
entry'ler (34)
Günlerden pazartesi olacağının sendromu. Ağlanıcak bir durum, nefret ediyorum pazartesinden.
Ellerine, kolaarına sağlık . Aslan parçaları 2 it eksiltmişler
iyide mhpnin son 10 senesinde ne pkk ne turancılık var. Mhp zaten bitmiş okeye dönüyor. Bu bahçeli olduğu sürece ne ideoloji ne ekonomi ne de milliyetçilik iddası güder parti. 2 kelamı yazılı kağıttan okuyan birti başkanından ne pkk itleri ile mücadele edecek gücü olucakki.
Pkk itleri için harcanan askeri harcamalar.
Kesinlik en son uyuyan siz olun. Ayrıca performansınız akılda kalıcak şekilde olsun ki. Son olmasın.
bu nasıl bir başlık, tabiki değil, değil olan sadece bomabalanması tabiki orayı haritadan akzımak gerekir.
Katliam söylemleriyle yaygara yapıp, etek ve entari giyip kahramanca mücadele ettiğini iddia eden şu geçenlerde nonoş eylemlerinde en ön saflarında türkiye sorumlusu olan teröristlerdir ki ortada kendilerinin kazanımı olmadan hayallerindeki kazanımdır.
Dünyada eşi benzeri kıyaslanması imkansız bir toplumdur. Ne kadar nimet verilirse o kadar kan ile katık yapan bir millet . yukarıdaki söylemlerin her arfine katılıyorum.
yav arkadaş haydi türkler kapatın gözünüzü bir an yokmuş gibi yapalımda ne şeyime giriyorlarsa girsinler. bir hzuur gelsin artık şu topraklara.
iyi güzelde hani ecelden değilde urganıyla gitseydi ne bileyim hani dağda leşini atsalardı veya helikopterden atsalardı bir kamyonet kasasında taşınan bir kaç kere görüntüsü olsaydı, kısacası hak ettiği gibi geberseydi it daha iyi olurdu.
Arkadaşlar motor derken hangi motor bu bildiğimiz 2 teker mi yoksa 2 ayaklımı.
pis bir durum aklıma geldide arkadaşına dalga gecicek diye bir necminin yanında getirdiği takma yarak vardı ki onu aramada yakalattı. düşünün bu adamın mezun olana kadarki ruh haline brrrr.
Meme arasına penis koyma diye kısadan anlatım olmaz ağalar onun devamında suaratına doğru patladığın andır mükemmeli.
Erken boşalma sorunu olan arkadaşlar için şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle geciktirici özelliği var.
Doğru ise herkeze benden çay diyebileceğim bir haberdir.
Kürdün gidipte amına koymadıkları bir yer yok adamlar yedikleri kaba sıçan nadir topluluklar.
Arkadaş birinizinde kucağında manita yokmu yani.
Bu daha parayı veren bulamadıysa vay halimize dedikleri doğru kriz var kriz hehehe.
Lan ben niye göremiyorum hele banada söyleyinde bende bir değerlendirmede bulunayım.
Yok demeyin öyle. Başlık açanın talihsizliği taştır onlar taş.