bugün

entry'ler (34)

ağlatan durumlar

Günlerden pazartesi olacağının sendromu. Ağlanıcak bir durum, nefret ediyorum pazartesinden.

van da pkklıların vurulma anı

Ellerine, kolaarına sağlık . Aslan parçaları 2 it eksiltmişler

pkk biterse mhp biter

iyide mhpnin son 10 senesinde ne pkk ne turancılık var. Mhp zaten bitmiş okeye dönüyor. Bu bahçeli olduğu sürece ne ideoloji ne ekonomi ne de milliyetçilik iddası güder parti. 2 kelamı yazılı kağıttan okuyan birti başkanından ne pkk itleri ile mücadele edecek gücü olucakki.

parasına kesinlikle değen şeyler

Pkk itleri için harcanan askeri harcamalar.

ilk kez sevgilisiyle uyuyacaklara tavsiyeler

Kesinlik en son uyuyan siz olun. Ayrıca performansınız akılda kalıcak şekilde olsun ki. Son olmasın.

3 polis için kandil i bombalamak adil mi

bu nasıl bir başlık, tabiki değil, değil olan sadece bomabalanması tabiki orayı haritadan akzımak gerekir.

ypg nin ışid i perişan etmesi

Katliam söylemleriyle yaygara yapıp, etek ve entari giyip kahramanca mücadele ettiğini iddia eden şu geçenlerde nonoş eylemlerinde en ön saflarında türkiye sorumlusu olan teröristlerdir ki ortada kendilerinin kazanımı olmadan hayallerindeki kazanımdır.

kürtlerin gelmiş geçmiş en nankör millet olması

Dünyada eşi benzeri kıyaslanması imkansız bir toplumdur. Ne kadar nimet verilirse o kadar kan ile katık yapan bir millet . yukarıdaki söylemlerin her arfine katılıyorum.

türkler olmasa kürtler avrupa birliği ne girerdi

yav arkadaş haydi türkler kapatın gözünüzü bir an yokmuş gibi yapalımda ne şeyime giriyorlarsa girsinler. bir hzuur gelsin artık şu topraklara.

26 temmuz 2015 abdullah öcalan ın ölmesi

iyi güzelde hani ecelden değilde urganıyla gitseydi ne bileyim hani dağda leşini atsalardı veya helikopterden atsalardı bir kamyonet kasasında taşınan bir kaç kere görüntüsü olsaydı, kısacası hak ettiği gibi geberseydi it daha iyi olurdu.

üniversiteye arabami yoksa motorla mi gidilmeli

Arkadaşlar motor derken hangi motor bu bildiğimiz 2 teker mi yoksa 2 ayaklımı.

lisede aramada yakalatılanlar

pis bir durum aklıma geldide arkadaşına dalga gecicek diye bir necminin yanında getirdiği takma yarak vardı ki onu aramada yakalattı. düşünün bu adamın mezun olana kadarki ruh haline brrrr.

meme arasına penis koymalı seks

Meme arasına penis koyma diye kısadan anlatım olmaz ağalar onun devamında suaratına doğru patladığın andır mükemmeli.

müslüm gürses dinleyerek sevişmek

Erken boşalma sorunu olan arkadaşlar için şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle geciktirici özelliği var.

abdullah öcalan'ın ölümü

Doğru ise herkeze benden çay diyebileceğim bir haberdir.

antalya yı bırakıp kürdistan a gitmem diyen kürt

Kürdün gidipte amına koymadıkları bir yer yok adamlar yedikleri kaba sıçan nadir topluluklar.

yazarların şu an kucağında olan şeyler

Arkadaş birinizinde kucağında manita yokmu yani.

bekaretimi satıyorum

Bu daha parayı veren bulamadıysa vay halimize dedikleri doğru kriz var kriz hehehe.

asansörde yiyişen türbanlı

Lan ben niye göremiyorum hele banada söyleyinde bende bir değerlendirmede bulunayım.

sözlük kızlarının taş olmaması

Yok demeyin öyle. Başlık açanın talihsizliği taştır onlar taş.
© copyright 2005 - 2026