bugün

entry'ler (11)

tüp bebek

Embriyoloji laboratuvarlarında döllenip, anne rahminde tutundurulmaya çalışan ceninin, 9 ay sonunda Bebek olarak alınması.

otobüste leş kokan insan

şehiriçi toplu taşımacılık için çok da sıkıntı yaratmayacak olan insandır. asıl sorunu, şehirlerarası toplu taşıma araçlarında yaşatır.*

taksi

trafik polisleri tarafınan "ticari" olarak anılan, 4 tekerlekli, çok oturgaçlı getir götürgeç.

şair

dar anlamlı kelimelere geniş anlamlar sığdırabilen yeteneğe sahip kişi. ösym'nin benzettiği gibi "telefon kulübesinde halay çekmek" gibi zor bir işin üstadıdırlar.

duymak istiyorum

emre aydın'ın cemali cover'ı. şarkıyı, cemali'den istemek için amerikalara kadar giden emre aydın'ın, şarkının hakkını vererek yorumladığı başyapıt.

kağıt evler

insanı sıkmayan 10 adet şarkının içinde bulunduğu, emre aydın albümü. aynı zamanda albüme adını veren şarkının adı.

emre aydın

afili yalnızlık, kağıt evler ve eylül geldi sonra isimli 3 solo albüme sahip müzisyen.

atatürk ilköğretim okulu

Artık ilköğretim olarak değil, olsa olsa ilkokul ve ortaokul şeklinde bulunabilecek okuldur.

cüneyt çakır

9 temmuz 2014 hollanda arjantin maçını yönetecek olan, fifa kokartlı hakem.

sigara içmeyen erkek

çevresine karşı saygısı olan erkektir. ha tabi bu, sigara içenlerin saygısız olduğu anlamına gelmez. sigara içtiği halde, başkasının yanında içmediği zaman, gayet saygın bir tutum da gösterebilen erkek de olabilir.

piç bahattin

mahalle abisinden çok mahalle piçi modeline bürünmüş bir karaktere sahip*, uğur gürsoy karikatürlerinden birinin adı.
© copyright 2005 - 2026