bugün
C
cipil9 yıl önce
1oyok kim
Tanımayaar tanıyanlara anlatsın, bilmeyenler bilenlere bildirsin 1 oyok döndü.
C
cipil9 yıl önce
yurtiçi kargo
1982 yılında kurulan turkiye'deki ilk kargo sirketi su anda 580 sube ile hizmetine devam etmektedir
C
cipil9 yıl önce
şehirlerarası otobüslerde bay bayan yanı sorunsalı
yolculukta rahat etmek adına tercih edilen hemcins yanında oturma durumudur.
C
cipil9 yıl önce
kedi sevgisi
karşılıksız sevginin bir çeşidi olup aynı zamanda benimde müptelası olduğum bir çeşit hastalık. severken yanınızda kız olmaması önerilir. ~abucugucubucu eşşeoğlusu seni, piç seni piçççç seviyorum laynnnn! pardon.~
C
cipil9 yıl önce
kırmızı nescafe bardağınız var mı
(img:#1293373) Varsa ispat da isteriz. Bu kirmizi bardak nescafenin reklam yuzu olmustur yillardan gelen yapay bir gelenek halini almistir. Her firsatta yenilerini dagitmaktan da cekinmez.
C
cipil9 yıl önce
sözlük yazarlarının el yazıları
italik yazarım ben. http://sketchtoy.com/48541184
C
cipil9 yıl önce
neden silindiği anlaşılamayan entry ler
entry silinme sebebini anlayamayıp etraftaki kişilere "ya iyi de bu benim entry neden silindi onu anlamadım? " tarzında soru sorulmasına mahal verebilecek silinme sebebi,entry giren kişi tarafından meçhul olarak bilinen entrylerdir.
C
cipil9 yıl önce
taç takan erkek
kral da olabilir bu kişi.
C
cipil9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
cipil9 yıl önce
antalya da 20 ile 80 ton arası altın bulunması
Antalya'da 20 ton ile 80 ton arası altın rezervi bulunmuş.. Buda mı gol değil hakim bey ? http://m.mynet.com/antalyada-kacak-kazi-alaninda-20-ton-kulce-altin-bulundugu-iddiasi-guncel-2802370/?utm=webdesktop&u=Android
C
cipil9 yıl önce
rakunların çok sevimli olması
Şüphesiz ki her hayvanseverin üzerinde hemfikir olabileceği tatlılık. lan yeminle evcili olsa beslerim. evcili olmasa da beslerim. allahını seven üstüme rakun atsın. evet. (img:#1218019) (img:#1218020)
C
cipil9 yıl önce
atatürk ün resimlerde hep ciddi çıkması
(bkz:ciddi fotoğraflarının yayınlanması) güldüğü fotoğraflar da vardır.
C
cipil9 yıl önce
62 den kanguru yapmak
kabuklu kurbaga lan o. evet.
C
cipil9 yıl önce
en asil hayvan
kurt veya at.
C
cipil9 yıl önce
kalemle saç toplamak
bir kıza yakışan, gayet hoş bir harekettir. ancak ilginçtir aynı durumun erkek versiyonunu hiç görmedim.
C
cipil9 yıl önce
anın görüntüsü
C
cipil9 yıl önce
sözlük yazarların hayalindeki ev
şey biraz küçük ama idare eder. (img:#1275881)
C
cipil9 yıl önce
dikkat çekecek bir hareket yap
(img:#1274836)
C
cipil9 yıl önce
sırma su nun yaptığı halep fotoşopu
Halep'e yardım işinin de bokunun çıktığını gösteren fotoşop. (img:#1274661) Not: yaptıkları açıklama ile tüy dikmislerdir. "Güvenlik gerekçesiyle" yapmışlar. Sanki esedin adamları yola pusu kurup tırları bonbalayacaklar.
C
cipil9 yıl önce
spor yaptığını belli eden tip
Kıskançlara dert olmuş tiptir.
C
cipil9 yıl önce
kedilerin sevimliliği
yadsinamaz gercektir.
C
cipil9 yıl önce
lokantada keman eşliğinde yemek
Klasik bir zevk almak adına yemek. Nötr. Artı yada eksisi olmaz ama sanki bundan yüz yıl öncesinde yemek yiyorum zannedersiniz.
C
cipil9 yıl önce
anın görüntüsü
C
cipil9 yıl önce
ilginç dekorlar
eve veyahut dükkana uygulanabilecek farklı dekorlardır. ortama farklı bir hava katar. (img:#1260840)
© copyright 2005 - 2026