bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- gammazlama yapmamak13
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sözlükteki deliler3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- aziz yıldırım11
- aşık olmak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- haysenin1212
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- satranç haram yasaklansın7
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- ölüm4
- togg'a lpg taktırmak2
- einstein'ın karısı2
- kabalcı3
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- gina carano13
- bu köyden olsam ne olacak8
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- çağrı isimli yazar5
- para amaç değil araçtır2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- sözlükteki vatan hainleri4
- yapay zeka moderatörü15
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- rte tanrı değildir2
- yaz geceleri4
- en gey özelliğiniz15
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- canına okuyacağım2
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- diamond bosphoruss denen yazar7
- omurgasız tekerlek5
- anın görüntüsü21
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- beyazpenisliyabancı2
- katatespizartmasi15
- galatasaray sözlük2
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- sözlüğün kırbacı8
entry'ler (369)
Küslükten değil cehalettendir o. Artık sözlükte yazılanları okuyan yok herkes konuşuyor, bilen de bilmeyen de... yazdığını okumadığı için yorum da yapamıyor. okuma alışkanlığı olmayan kişilerin yazar olmasının getirisi bunlar. Eskiden ekşi de yazacağımı buraya yazardım ama artık buraya da nadiren yazıyorum buraya.
Karagümrük ün yanması olayında Rıdvan ın ramazan ın lehine mahkemede şahitlik yapmaması olayıdır. Halbuki Aslı yı kaçırırken Rıdvan babadan kalma altı patları alıp gelmişti ve 'ne olur ne olmaz sen sür abi' demişti. olaya baştan sona hakimdi. Mahalleyi ramazan ın yakmadığını adı gibi bilen Rıdvan hiç bir şekilde arkadaşını savunmamıştır. Ramazan da 'bunu bir tek sevdiğim bir de Allah biliyor' diyerek Rıdvan ı hiçe saymıştır. Kaçırma olayı gerçekleşirken iki arkadaş arasında farklı problemler olması muhtemel.
Sözlüğün efsane rezaleti. 6. yılını devirmiş rezalet.
Yıllar geçmiş mavra bir olay.
yüzyılın rezaletidir.
eskiler bilir yıllar geçmesine rağmen dün gibi hatırlanan rezalet.
Telefonu yoktur.
Traktör kazası sonrası Dedemin istediği üzerine açtığım başlık. Ne denir ki?
Traktör massey ferguson 385 4 wd. Köy Denizli Haydarlar köyü. Soran arkadaşlar.
Başımdan geçen büyük rezalettir. Sokağa çıkma yasağı öncesi köye gittim. Yasağı köyde geçireyim kafam rahat etsin dedemi nenemi göreyim dedim. Sabahın ilk ışıklarıyla önce çilli horozun sesine sonra dedemin şafak operasyonuna maruz kaldım. Kahvaltı sonrası dedem:
- Gohan (adım Gökhan) ben hayvanları yemlerken sen hazırlan traktörü çalıştır tarlaya gideceğiz dedi
Tamam dedim. Traktörün başına geldiğimde müthiş heyecanlıydım. Massey Ferguson 385 4 WD nin müthiş sesi beni benden aldı. Vitesle oynayıp gaz verirken birden ahırın kapısını kırarak dışarı çıktım. Köyün meydanında sağa sola gidiyordum. Keskin manevralarla adete drift yapıyordum. Kendimi lancerla yanlayan Han gibi hissediyordum. Taki köy kahvesine traktörle dalana kadar. Gözümü açtığımda hala dayak yiyordum. Dedem baygınken dövmeye başlamış madem. Tam ayılıyorum tekrar bayılıyorum. Velhasıl yıkılan kahvenin duvarını akşama kadar onardım. Şükür can kaybı yok. Traktörde Massey Ferguson 385 4 WD olduğu için pek bir hasar yok. Yediğimiz kötek ise ders oldu.
- Gohan (adım Gökhan) ben hayvanları yemlerken sen hazırlan traktörü çalıştır tarlaya gideceğiz dedi
Tamam dedim. Traktörün başına geldiğimde müthiş heyecanlıydım. Massey Ferguson 385 4 WD nin müthiş sesi beni benden aldı. Vitesle oynayıp gaz verirken birden ahırın kapısını kırarak dışarı çıktım. Köyün meydanında sağa sola gidiyordum. Keskin manevralarla adete drift yapıyordum. Kendimi lancerla yanlayan Han gibi hissediyordum. Taki köy kahvesine traktörle dalana kadar. Gözümü açtığımda hala dayak yiyordum. Dedem baygınken dövmeye başlamış madem. Tam ayılıyorum tekrar bayılıyorum. Velhasıl yıkılan kahvenin duvarını akşama kadar onardım. Şükür can kaybı yok. Traktörde Massey Ferguson 385 4 WD olduğu için pek bir hasar yok. Yediğimiz kötek ise ders oldu.
Yıllar önce yaşadığım rezalet.
Üzerinden 4 yıl geçmiş. Sermaye esnafı bunların hepsi!
Yıllar önce yazdığım şiir.
Yıllar önce attığım dayak.
Evet böyle olur. Hayırlısı diyelim.
Herşeyi biteceğini işaret edebilir ya da yeniden başlamasını.
Yıllar sonra görmektir. Kafasını önüne eğiyorsa hala korkuyordur. Ki öyle de oldu.
En sevdiğim hitap şekli. Çok havalı bir kere.
- baksana çalışkan
-hayırdır çalışkan?
-efendim çalışkan
-işine bak çalışkan
- baksana çalışkan
-hayırdır çalışkan?
-efendim çalışkan
-işine bak çalışkan
Efsane bir söz. Bilinmemesi üzücü. Tabi yazarların çoğu ergen olunca normal.
Varolan durum. Elim ağırdır.
Misal geçen birin bir vurdum vurmaz olaydım. Bayıldı.
Misal geçen birin bir vurdum vurmaz olaydım. Bayıldı.