bugün
- üstteki yazarı öv13
- götümü de açsam bakmayacaksınız12
- kendini suçlamak vs başkasını suçlamak3
- 40 yaşından sonra iş bulunamaması3
- uysaljakobene burç baktırmak3
- kitap okumanın hiçbir faydasının olmaması5
- kaliteli insanı belli eden detaylar9
- haluk levent3
- kişinin en rahatsız olduğu sosyal davranış7
- uysaljakoben12
- yağmurcu vs karcı2
- sürekli cinsellikten bahseden erkek7
- züber2
- uludağın ekşi sözlük gibi populer olamaması16
- sözlükteki ayaksever karşıtı blok10
- elektrot2
- haluk levent in gözaltına alınması2
- karısının ayaklarını sözlükte paylaşan yazar4
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek4
- pazar gününün 2dk sürmesi2
- kitap alıntıları3
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı5
- haluk levent'e para emanet etmek4
- iyi bir insanın acımasız bir insana dönüşmesi4
- ssk yemek servis dolgun maaş2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı25
- el fetişisti olmak4
- kitap okuma enayiliği2
- askere gitmenin sanılanın aksine keyifli olması9
- geniş omuzlu kadınlar10
- pazar gününü sözlükte geçiren ezik insan9
- muslettin amca9
- dinler tarihinin en önemli olayı7
- hizmet sektöründe çalışanlara eziyet eden kişimsi4
- liseli otuzbircinin gündüz düşleri3
- hayaldeki erkek3
- hızlı para kazanmanın yolları2
- tanga giyen sözlük kızları4
- colorado2
- hafta içi izin yapmak vs haftasonu izin yapmak2
- cemaat kurup çomar sövüşlemek4
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı14
- instagram'dan kız takip etmek2
- birader ateşin var mı diyen kız3
- erkeklerde testosteronun 50 azalması5
- ekşi sözlükten başlık araklamak4
- biraderlere laf edenler8
- herkesin salonunda kamera ve mikrofon olması3
- boşanma sebepleri2
- lindsey graham5
entry'ler (1866)
zamanında kabe sizin olsun çankaya bize yeter diye şiirler yazıp ata'ya olan sevgiyi peygamber sevgisiyle eş tutanların, "ne olur olsun Allah'ım. lütfen olsun" diye dua ettiği saçmalık.
hiç alınmaca gücenmece yok evladım. sen kabeni anıtkabir belleyeceksin, tayyip'i peygamber sananlar da ak saray... sonra lan aynısınız lan siz, farkınız yok işte deyince de goy goy...
hiç alınmaca gücenmece yok evladım. sen kabeni anıtkabir belleyeceksin, tayyip'i peygamber sananlar da ak saray... sonra lan aynısınız lan siz, farkınız yok işte deyince de goy goy...
ne sandın? bundan kelli cumhurbaşkanımızı görüp de ayağa kalkıp saygı duruşunda bulunmayanların kafasına sıkacağız bu böyle biline.
sadece bi arıza tip için tüm kemalistleri yaftalamayın amaaa...
salaga bak salaga ulan sen işid kafa keserken "işte gerçek islam" diyen adamsın. sırf bi akp'li teyze hüloğğğ diye bagırdı diye tüm akp'lileri göt kılı ilan etmiş arızasın.
samimiyetine sıçtığım sen yaparken herşey mübah, karşıt taraf yaparken owwww. yok ulan farkınız işte. senin amacın da iktidara gelince karşıt tarafı sindirmek o kadar.
tanım da istersin sen şimdi, kafasını evde bırakıp gelmiş teyze saçmalığı.
anca kafasını sıkarsın teyze. ister misin? burdan bakınca tek eksiğin o gibi çünkü.
salaga bak salaga ulan sen işid kafa keserken "işte gerçek islam" diyen adamsın. sırf bi akp'li teyze hüloğğğ diye bagırdı diye tüm akp'lileri göt kılı ilan etmiş arızasın.
samimiyetine sıçtığım sen yaparken herşey mübah, karşıt taraf yaparken owwww. yok ulan farkınız işte. senin amacın da iktidara gelince karşıt tarafı sindirmek o kadar.
tanım da istersin sen şimdi, kafasını evde bırakıp gelmiş teyze saçmalığı.
anca kafasını sıkarsın teyze. ister misin? burdan bakınca tek eksiğin o gibi çünkü.
google'ın kafasına sıkmak için fırsat bekleyen kemalisttir. hele bi iktidar olsun da.
(bkz: saygı duruşunda bulunmayanların kafasına sıkacağız)
(bkz: saygı duruşunda bulunmayanların kafasına sıkacağız)
tavuğun kasaptan alındığı yıllara tekabül eder.
öyle her adım başı bulunan marketlerde plastik tabaklara konulmuş tavuklara benzemez.
edit: muhtemelen kasaba da köyden kesilip gelmiştir o tavuklar.
öyle her adım başı bulunan marketlerde plastik tabaklara konulmuş tavuklara benzemez.
edit: muhtemelen kasaba da köyden kesilip gelmiştir o tavuklar.
göt gürültülü sağnak yağış.
eylül ayı geldi ne bekliyordunuz?
eylül ayı geldi ne bekliyordunuz?
levis 501 gibi, loft'un 90lı yıllara damgasını vuran çift paça buz mavisi kotunu bilmeyen yoktur.
ama mavi'nin henüz efsane olmuş bir kotu olduğunu sanmıyorum.
ama mavi'nin henüz efsane olmuş bir kotu olduğunu sanmıyorum.
"aiyyyyyy noluyooooo yeaaahhhhh"
bunun gibi bişeydir. efekt veremıyorum burdan dostum idare et.
bunun gibi bişeydir. efekt veremıyorum burdan dostum idare et.
pekala olan güzelliktir.
saf arı ırk olan beyaz yakalı tüptürklerin kadınlarının alayı anjelına juli olduğundan kürt kızlarını beğenmemeleri çok normal tabii.
oğlum nasıl manyaksınız lan siz? güzellik göreceli de anlarım da, yok öyle bişey demen nasıl bir ruh hali lan?
adettendir; laz'ım.
saf arı ırk olan beyaz yakalı tüptürklerin kadınlarının alayı anjelına juli olduğundan kürt kızlarını beğenmemeleri çok normal tabii.
oğlum nasıl manyaksınız lan siz? güzellik göreceli de anlarım da, yok öyle bişey demen nasıl bir ruh hali lan?
adettendir; laz'ım.
hatalı başlık.
köpeğe tecavüz eden adam değildir. insan da değildir bambaşka bir şeydir.
bu türün ve durumun vehametini anlatırken, bunu da partiye yıkalım hadi diye ağzından salya akıtan bambaşka türlerin seri şekilde azalarak bitmesi gerekmektedir.
köpeğe tecavüz eden adam değildir. insan da değildir bambaşka bir şeydir.
bu türün ve durumun vehametini anlatırken, bunu da partiye yıkalım hadi diye ağzından salya akıtan bambaşka türlerin seri şekilde azalarak bitmesi gerekmektedir.
ahahahha yaşıyor mu onlar ya?
kahırlarından ölmediler mi? kapanmadı mı o daha?
kahırlarından ölmediler mi? kapanmadı mı o daha?
atam kalkta ben yatam yazmadığı için birileri tarafından beğenilmeyen yazı.
canım ya kıyamam.
canım ya kıyamam.
akp'ye seçim öncesi oy kazandıracak yasaktır.
izle şimdi, reyis nasıl, bunlar bizim namaz kılmamızdan da rahatsız, bunlar bizim ezanımızdan da rahatsız diyecektir.
ama ben diyorum, böyle muhalefet olduğu sürece akp bu ülkede daha çok ekmek yer.
izle şimdi, reyis nasıl, bunlar bizim namaz kılmamızdan da rahatsız, bunlar bizim ezanımızdan da rahatsız diyecektir.
ama ben diyorum, böyle muhalefet olduğu sürece akp bu ülkede daha çok ekmek yer.
iyi adamdır.
her seçim arifesinde akp muhaliflerinin, cilalayıp parlattığı ve ortaya sürdüğü projedir. kendisine yazık etmiştir.
11 ağustos günü unutulacaktır.
her seçim arifesinde akp muhaliflerinin, cilalayıp parlattığı ve ortaya sürdüğü projedir. kendisine yazık etmiştir.
11 ağustos günü unutulacaktır.
Shall We Dance filminde Richard Gere ve Jennifer Lopez'in dans sahnesidir efendim.
dahası iyisi yapılana kadar en iyisi bu.
şarkı için gotan project; (bkz: Santa Maria)
dans için;
http://www.google.com.tr/...mSmMfQtun6BtmHVoL0zEFxt3Q
dahası iyisi yapılana kadar en iyisi bu.
şarkı için gotan project; (bkz: Santa Maria)
dans için;
http://www.google.com.tr/...mSmMfQtun6BtmHVoL0zEFxt3Q
her seçim öncesi önüne gelene sarılan kemalistlerin yeni adayı.
yazık olacak. seçimlere kadar yere göğe sığrılamayacak, etten püften şeylerle karşılaştırmalar yapılacak, anketler düzenlenecek, bu sefer kesin diye çığlıklar atılacak... peşine yine hüsran yine acı.
12 senedir bu böyle.
yazık hakikaten çok da tatlı tontiş bir amcamız oysa. adamı kullanıp paçavra gibi atmayı onlar iyi bilir ekmeleddin..
o değil de bir çare sarıgül vardı ne oldu o'na?
yazık olacak. seçimlere kadar yere göğe sığrılamayacak, etten püften şeylerle karşılaştırmalar yapılacak, anketler düzenlenecek, bu sefer kesin diye çığlıklar atılacak... peşine yine hüsran yine acı.
12 senedir bu böyle.
yazık hakikaten çok da tatlı tontiş bir amcamız oysa. adamı kullanıp paçavra gibi atmayı onlar iyi bilir ekmeleddin..
o değil de bir çare sarıgül vardı ne oldu o'na?
sanatçı tayfası.
havalar ısınınca soluğu bodrumda almışlardır. canlarım benim oysa tomalar da güzel su sıkıyordu ya...
havalar ısınınca soluğu bodrumda almışlardır. canlarım benim oysa tomalar da güzel su sıkıyordu ya...
dünyanın en güzel kadını.
türkiye'nin en büyük tabusu.