bugün
- ateistlerin yaşama amacı20
- sözlüğün en sevilen yazarı22
- claudian clouds ve insan olmaya ceyrek kala aşkı6
- hiçbir ankette ismi olmayan yazarlar6
- diamond bey birader birader beydir7
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler9
- dincilerin afrika da su kuyusu açma saplantısı8
- yeter ulan artık19
- kamyon arkası sözler6
- teröriste sövmek artık yasak14
- biraderler biraderdirler6
- fenerlilerin bir galibiyetle çoşması3
- deneysel varlık ve teorik varlık4
- dindarların çoğunun fakir olması4
- ratko mladiç3
- fenerbahçe vs galatasaray19
- demek doğruymuş diyeceksiniz5
- tarihin en kötü lyonu14
- ofsaytımsı4
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- seküler yahudi3
- great filter5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- mehdi sultan olacak6
- anket anketi7
- ben geldim dağılın2
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- ellerim bos gonlum hos12
- fenerbahçe24
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri8
- evrim2
- iblisin meleklerin hocası olması2
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- youtube'u yöneten varlıkla etkileşime girdim7
- sarapci koala54
- nervio3
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması8
- ben bu dünyadan değilim evladım3
- bireysel ve kollektif bilinçaltı2
- parlementer sistem5
- zorunlu eğitim11
- her şey zihinde olup biter2
- 29 ağustos 2026 konyaspor kocaelispor maçı2
- 28 ağustos 2026 gençlerbirliği erzurumspor maçı2
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon4
- dem parti kapatılsın2
- kazakistan2
- moğolistan2
- pontus rumları10
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9

insanın en yakın dostu aynı zamanda da nankör bir hayvan olarak bilinen kedi canlısının,insanoğluna hayat yolunda da atabileceği en büyük çelmedir.
(bkz:akvaryumda ki balığı yemek)

mikroiktisadi analiz cercevesinde iki mallı bir piyasada x malının fiyatı dustugu zaman tuketicinin davranısında gorulen toplam etkiyi ve buna baglı olarak da gelir etkisi ve ikame etkisinin ayrıstırılmıs halini görmeye yarayan analizdir; ustun malla… devamını gör

türkiye deki tüm `baro`ların birleşmesiyle oluşan, kendi değimleriyle `kamu kurumu niteliğinde, tüzel kişiliği haiz bir üst meslek kuruluşudur.` gerçektende öyledir; türkiye deki en nitelikli meslek kuruluşudur diyebiliriz.
[link]http://www.barob… devamını gör

peşin uyarı! eylem falan yok! yapacağımız tek eylem sandık günü vereceğimiz oy!!!
recep tayyip erdoğan'ın robotları tarafından oluşturulan ve insanları sokağa döküp berkin gibi ismail gibi öldürmeyi planlayanların oluşturduğu tag.
dikkatli olun gen… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör

diger insalardan farklı boyuttaymış gibi yaşayan ,gözlerinizin içine baktıgında ne düşündügünüzü ne oldugunuzu anlayabilen ve bunu anladıgını hissettiginiz , bir akrep burcu kadını ile muhteşem çifti oluşturabilecek yada dünya savaşı başlatabilecek k… devamını gör

canlı , hareketli , cesur , amacı başarı ve zafer olan , sabırsız , özgürlüğüne düşkün , yaklaşımlarında dolambaçsız , çabuk sinirlenen , kavgacı , ideali her işin üstünden gelmek olan , aklına geleni olduğu gibi söyleyen , cömert ve gururlu bayanlar… devamını gör

canlı , hareketli , cesur , amacı başarı ve zafer olan , sabırsız , özgürlüğüne düşkün , yaklaşımlarında dolambaçsız , çabuk sinirlenen , kavgacı , ideali her işin üstünden gelmek olan , aklına geleni olduğu gibi söyleyen , cömert ve gururlu bayanlar… devamını gör

Çok gururlu olan Akrep burcu kadını, gururu kırıldığı anda hiçbir şekilde affedici değildir. Aklına koyduğu şeyi yapar. Çünkü oldukça inatçıdır. Akrep burcundan doğan kadın için para da önemlidir. Ama para onun için amaç değil, rahat ve güzel yaşamak… devamını gör

diger insalardan farklı boyuttaymış gibi yaşayan ,gözlerinizin içine baktıgında ne düşündügünüzü ne oldugunuzu anlayabilen ve bunu anladıgını hissettiginiz , bir akrep burcu kadını ile muhteşem çifti oluşturabilecek yada dünya savaşı başlatabilecek k… devamını gör