bugün
- sözlükler arası savaş çıksa9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çaya şeker atan erkek5
- çay içen kız8
- ütü12
- yıkık yazarlar4
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- latte içen erkek4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- oralet içen erkek3
- en gey özelliğiniz3
- ayrılık8
- iki porsiyon döner yiyip osuran kız arkadaş2
- placebo dinleyen erkeklerdeki hafif gaylik2
- iq düşüren şeyler3
- tavada yumurta yapmak2
- kadınların erkeklerin götlerine bakması2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- uludağ sözlük çeteleri9
- zaman2
- sevda gazozcusu2
- anın fotoğrafı14
- gocu bak bi5
- ütü ile yemek yapmak3
- en boktan on yıl7
- forlove197
- sözlük yazarları nerede sorunsalı4
- tinder'ı mastürbasyon için kullanmak2
- aylık 423 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- renault vel satis2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- çabasız şıklık3
- akşam esintisi3
- beyler çok acil bakar mısınız4
- yazılım öğrenmeye yeni başlayanların ortak hatası2
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı3
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- davetsiz misafir2
- demokratik sol parti3
- patates kızartması2
- saat2
- altın oran kaş3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye2
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- red flag erkek listesi9
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- menemen9
entry'ler (41)
freud'un phallic dönemde ortaya çıktığını belirttiği durum. bu yüzden erkek çocuklarının babalarını örnek alıp ilerde onlara benzediğini savunur.
duman - haberin yok ölüyorum.
dolusuna da koy, boşuna da
yurttaki arkadaşlar gününü gün etmeleri ve tatilleri benimkinden yaklaşık 2 ay uzun olması sebebiyle beni ayar eden sınıftır. atladım evet pişmanım.
bodruma da gittik beraber istanbulda da yaşadık...
türk'ün aklı başına ya sıçarken gelirmiş ya kaçarken.
sigara içenlerin %10'u akciğer kanseriyken, akciğer kanseri olanların %90'ı sigara içiyormuş gibi bir şeydi sanırım oranlar.
eğer sol framedeki şişman kızlardan biri ise büyük bir boğulma tehlikesi vardır.
seviyeli ol be hayvan.
verdin de sikmedik mi diye cevap verilmesi gereken kişidir.
bir adet ya da gelenek gibi bir şey olsa gerek. zira her seçimden önce yapılıyor.
kuralları okumamanın sonuçları bunlar.
Ellerin uzanmasın uzak dursun dedim,
Sakin dokunmasın hayal ettiklerim bana,
Yakışmasın inancım yok benim
herhalde en iyisi bu değildir. benim ruh halimi anlatan, o yüzden bana en iyisiymiş gibi gelen sözler bunlar.
Sakin dokunmasın hayal ettiklerim bana,
Yakışmasın inancım yok benim
herhalde en iyisi bu değildir. benim ruh halimi anlatan, o yüzden bana en iyisiymiş gibi gelen sözler bunlar.
benim de ananem bana hep kavi pale derdi. gerçekten öyle güzel ve samimi başka bir şey duymadım.
mahallenin tüm çocuklarından evlendiğin karıdan tut seni doğuran anaya kadar küfür edilmesine değmeyecek bir olaydır.
daha dün başıma gelen olay. allahım bu deneyimi ilk defa yaşadım. inşallah bir daha yaşamam. hatta devamsızlık çizelgesi gibi bir şey yok mu onu da istiyorum dedi. olmadığına ikna etmem 45 dakikamı aldı.
gerçekleşen ve gerçekleştiği herkes tarafından bilinen bir eylemi ardından saniyeler geçmeden geçtiğini söylemek. böyle insanları çok seviyorum. bence çok samimi insanlar. kesinlikle bunlardan bir tanesiyle evlenmek istiyorum.
kusura bakmayın da bizim burdakinin müteahhit'i orospu çocuğuydu. binanın temellerini attı, kabasını oluşturdu, apartmanları sattı, öylece bırakıp gitti. komşumuz gecekondu da kalıyordu bilmem kaç yıl dedeman hotel de hizmetçilik yaptı. (kat görevlisi mi ne kibar adını bilmiyorum.) adam tüm birikimini ve emeklilik ikramiyesini oraya koymuştu. şimdi üzüntüden mi neden bilmiyorum kanser. bir de kilo verdi ölü gibi dolaşıyor. yazık.
aynı okul ve aynı lisedeydim. her gün de görüyordum. hala da hoşlanıyorum yazıklar olsun bana.