C
cavaceylan3 yıl önce
aleyna tilkinin götüne bakmak
Beni sübyancı yapar mı diye merak ediyorum. Klipte öyle güzel kıvırtıyorki.
C
cavaceylan3 yıl önce
aleyna tilkinin götüne bakmak
Beni sübyancı yapar mı diye merak ediyorum. Klipte öyle güzel kıvırtıyorki.
C
cavaceylan3 yıl önce
türkiye nin en seksi kadını
türkiye nin en seksi kadını olarak gördüğüm kişi `benim` dir. ~bir an heycanlandın dimi~ itiraf: ankettir bu ne olmuş.
C
cavaceylan3 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
C
cavaceylan3 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
C
cavaceylan3 yıl önce
alacağın reklamın amk sözlük
bu ne lan? bu ne amk! tam yazı yazılacak yerde at yarrağı gibi insan yazdığı şeyi göremiyor. edit yaparken de var. kapatacak bir düğmesi de yok 10 saniye geçmesini beklemek zorunda kalıyoruz. böyle reklam mı alınır amk! tam bir rezillik. bir de kap… devamını gör
C
cavaceylan3 yıl önce
bina ile cinsel ilişkiye giren adam
bunu da duyduk ya artık gözümüz açık ölmeyiz! ABD'nin Florida eyaletinin Pinellas ilçesinde bir ortaokul öğretmeni, çıplak halde bir bina ile seks yaparken görülmesi üzerine tutuklandı... https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/15790076/15790076-728xa… devamını gör
C
cavaceylan3 yıl önce
eğlenmeyi seven kız
Çok tatlı bir kızdır. Evet.
C
cavaceylan3 yıl önce
güzel karıların ortak özelliği
güzel olması kadın olması. bir de makyaj diyelim. (img:#2266578)
C
cavaceylan3 yıl önce
güzel karıların ortak özelliği
güzel olması kadın olması. bir de makyaj diyelim. (img:#2266578)
C
cavaceylan3 yıl önce
sikildim dövmesi
Koldaki veya omuzdaki melek, kelebek dövmesidir.
C
cavaceylan3 yıl önce
papa nın rahibeleri p rno konusunda uyarması
(img:#2266294) Katoliklerin ruhani lideri, kendisinin bu dijital dünyanın insanı olmadığını ve hatta zamanında kendisine hediye gelen bir telefonu da iade ettiğini belirterek, "Bu benim dünyam değil ama siz onu dikkatle kullanmalısınız. Her şey eli… devamını gör
C
cavaceylan3 yıl önce
tayt giyen kızın asıl amacı
vücudunu teşhir etmekten haz duyan ahlaktan yoksun bu kızın amacı, nefsine hakim olamayan erkekleri günaha sokmaktır. oysa bilmiyor ki; cehennemde yanacak olan kendisidir. Elbise vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde bol olmalıdır. Kadının dar el… devamını gör
C
cavaceylan3 yıl önce
vücudunu teşhir etmekten haz duyan ahlaktan yoksun bu kızın amacı, nefsine hakim olamayan erkekleri günaha sokmaktır. oysa bilmiyor ki; cehennemde yanacak olan kendisidir. Elbise vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde bol olmalıdır. Kadının dar el… devamını gör
C
cavaceylan3 yıl önce
C
cavaceylan3 yıl önce
içinde tren geçen filmler
Yılmaz Güney yol filmi. Mumya filmi.
C
cavaceylan3 yıl önce
göğüs dekoltesi
önceleri sadece kadınlar tarafından kullanılan estetik göğüs açıklığı anlamına gelen, son zamanlarda gömlek düğmelerini iliklemeyen erkeklerin de uyguladığı görünüş biçimi. ~karpuz kabuğunun kulakları çınlasın~ (bkz:gogus dekoltesi tabirleri)
C
cavaceylan3 yıl önce
göğüs dekoltesi
önceleri sadece kadınlar tarafından kullanılan estetik göğüs açıklığı anlamına gelen, son zamanlarda gömlek düğmelerini iliklemeyen erkeklerin de uyguladığı görünüş biçimi. ~karpuz kabuğunun kulakları çınlasın~ (bkz:gogus dekoltesi tabirleri)
C
cavaceylan3 yıl önce
göğüs dekoltesi
C
cavaceylan3 yıl önce
bekareti bilardo masasında kaybetmek
kendinize ait bir bilardo masanız olması gerekir. bilardo salonunda olacak şey değil. (img:#2265257) (img:#2265258) (img:#2265259)
C
cavaceylan3 yıl önce
güzel götlü kadınların yüzünün de güzel olması
tartışmasız bir gerçek. o zaman şöyle de denebilir; yüzü güzel olanın götü de güzel olur.
C
cavaceylan3 yıl önce
mikro etek
kızların olayı abartıp mini eteği mismini hale yani mikro eteğe getirmeleri hali
C
cavaceylan3 yıl önce
deniz kenarı güzellikleri
bu başlıkta deniz kenarında, sahillerde görülen, görünce insana huzur veren, içini ısıtan manzaraları ve güzellikleri paylaşıyoruz sayın yazarlar. (img:#2246065)
C
cavaceylan3 yıl önce
deniz kenarı güzellikleri
bu başlıkta deniz kenarında, sahillerde görülen, görünce insana huzur veren, içini ısıtan manzaraları ve güzellikleri paylaşıyoruz sayın yazarlar. (img:#2246065)
© copyright 2005 - 2026