bugün

entry'ler (1)

aile hekimlerinin 8 bin tl maaş alması

Piçin biri emmesil polisler demiş ulan ibnenin evladı tüm polisler ananın bacının amını siksin (ben polis değilim). Canını veren polis ve askerler sayesinde bu ülkede ekmek yiyorsun orospu çocuğu bana bile ne küfürler ettirdin şerefsiz. ben iki üniversite mezunuyum aldığım maaş 3000 tl. aile hekimleri kendiliğinden geçen hastalıklara çare buluyor. gidersen 1 haftada iyileşirsin gitmezsen 7 günde. sanki ayaktan damar alıp beyne takıyorlar. Bir uzman arkadaşım toplam döner sermayeyle 6500 tl alıyor bu ortamda aile hekimlerine verilen maaş çok yüksek yakında uzman doktor bulamazsak şaşırmayın. Aile hekiminin ismini bilen var mı ya da bir yılda kaç kere gittiniz. ben ismini bilmiyorum bir kere aile hekimine gittim oda ilaç yazdırmaya verdiği cevap şu "ben sadece ağrı kesici ve bazı vitaminleri yazarım" yapılacak iş söyle köyleri tekrar sağlık ocağına çevrilmeli, şehirlerdeki tüm aile hekimleri hastanelerin acil servisine gönderilmeli. (koskoca bandırma devlet hastanesinin acilinde bir doktor var adam kime yetişeceğini bilmiyor)
© copyright 2005 - 2026