bugün
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri14
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak29
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- kabataş yalanı18
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- erdoğan ikinci atatürk'tür15
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis14
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (19)
şafak sezer,atalay demirci ve şahan 3geni maalesef bizimla değilsin deyip uğurlamadan direk denize atıyorum özellikle ayı olanları (bkz: şafak sezer), (bkz: şahan GÖTbakar)
Benim açımdan bakıldığında şu dönemde evlenmelik bey değilde iş ortağı aramaktır. Evi var mı,arabası var mı, mesleği ne,nerelerde takılır,vs... Paylaşmaktan kastettiğiniz buysa gerçekten evlenmek,eril birey için bir ortaklı anlaşması mı diye beni düşündürür.
Hani sizlerde güçlüydünüz hani tekbaşınıza varolabilmek hayatınızı garantiye almak için okuyordunuz. (bkz: seksizmin amına koymak)
Velhasıl kelam ne evlenmesi lan?
Hani sizlerde güçlüydünüz hani tekbaşınıza varolabilmek hayatınızı garantiye almak için okuyordunuz. (bkz: seksizmin amına koymak)
Velhasıl kelam ne evlenmesi lan?
Verilecek şabanvari bir tepki olarak Havyar yok bok ye!
Ülkemizde bihter den daha güçlü yenge fantazisi sebebidir.
bi öpücüğe tav olacak erkekler de var bunu hatırlatmak lazım.Ama çok değer verdiğin, yıllar sonra bakılacak şeyler arıyorsanız beğendiği şeyleri elbet bilirsiniz ve bunların limited olanlarından falan alabilirsiniz. (bkz: ne uçtum ama) Sadelikten yanaysa küçük ve manalı bir şey yeter kadın milleti gibi ilk görüşmede çiçek, ikinci görüşmede tek taş istemez erkekler!Sıkıntı falan olduğu yok hani...
Hamsiyi seven 'takım'ını tutar...neden olmasın... (bkz: amma mal bir entry)
Anlattıklarının bilimsel gözükmesine rağmen bilimsel olmadığı gerçeğiyle karşı karşıya kaldığım etkinlik...
Maalesef kolpalar bu herifler. (bkz: farkettiğimde çok mutsuz oldum lan)
Maalesef kolpalar bu herifler. (bkz: farkettiğimde çok mutsuz oldum lan)
5 dakika ne ki lan bari bir hafta ya da bir gün diyeydiniz... *
sikmese bari...
ilerici arkadaşlarından arkasından deh diyen yazardır. (bkz: geri görüşlü yazar)
Son göt elden gidince Türk insanı paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak. (bkz: Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak) , (bkz: klişeden ölmek)
Şaka bir yana körüklenmiş tüketim güdüsü ile elaleme gösteriş mantığının son bulması arası bir nokta bulunduğunda bunun gerçekleşebilir olduğunu düşünüyorum. Fakat bizim gösterişsever ruhlu insanımız(eğitim ve kültür seviyesi hiç farketmiyor emin olun.) ne zaman o son osmanlı şaşasından kendini kurtarabilirse o zaman tasarruf olabilir.
Şaka bir yana körüklenmiş tüketim güdüsü ile elaleme gösteriş mantığının son bulması arası bir nokta bulunduğunda bunun gerçekleşebilir olduğunu düşünüyorum. Fakat bizim gösterişsever ruhlu insanımız(eğitim ve kültür seviyesi hiç farketmiyor emin olun.) ne zaman o son osmanlı şaşasından kendini kurtarabilirse o zaman tasarruf olabilir.
para değerin düşerken ihracat oranımız arttı demektir. Senin benim götüme olan oluyor satanın değil...
adamların 2-3 kişi bir araya gelip evde yaptığına inandığım otobüstür. ismi ürkütücüden çok pazarda satılan çakma oyuncaklara benzemektedir.
yok ebenin amı ali sami dedirten şeylerden biri.
mesaj vermeyince siklenmedigini zaten anlar mesaja gerek yok canlar.
Güzelim türkçenin içindeki götünü kaldırmak deyimi varken neden bunu kullanırız bilinmez.
Bu kadar abartılabilir...
http://onedio.com/haber/l...e-buyuleyici-stili-372571
http://onedio.com/haber/l...e-buyuleyici-stili-372571