bugün
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun9
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sedat pekmez42
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- türkiye de iyi bir insan olmak7
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron13
- küfürbaz haydo6
- larisalisa öldü mü6
- anhedonist3
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- karton toplayan abi3
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- dua4
- sek sevilen şeyler4
- fakir ve cahilken doğurmak7
- aşk3
- edep2
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- çelik erişçi4
- nervio abla8
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- skalanın en tepesindeki kezo2
- altının düşüşü7
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- orhan pamuk vs amin maalouf2
- orhan pamuk vs ahmet altan2
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- merhaba arkadaslar4
- erkek regline isim önerileri5
- 10 haziran 20263
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- müge anlı ile tatlı sert3
- kısa şort giyen şişman kız5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz11
- annesizlik8
- macbook edinme sebepleri5
- cilgincapkin23
- chp'nin hali ne olacak34
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması6
- somali3
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak6
entry'ler (41)
ucak ve şehirlerarası otobüste çok sıkıntı çekiyorum. herkes acil çıkış istemez belki ama 195 cm boyla deli gibi arıyorum valla.
ne zaman otobüse binsem ne zaman yeni bir mekana gitsem herkese rezil olur gerek alnimin catindan gerekse tam kafamın tepesinden kapilari ve borulari yokladigim olur. biraz da bizi düşünün lütfen.
yapabilen varsa buraya yazsın bakalım ne kadar zamanda bitiyomus en az 5 sene çalışan bi insan için bence.
Amerika teknoloji malumunuz, 1907 370 küsür kişi hayatını kaybetti dedi. fırsatcilara dikkat edin, hindistan cin ingiltere japonya buralarda da kaza oluyor eee anlayın işte bizde de olmasi normal hem de biz de daha az dimi? milletçe sevinmemiz lazım.
bi de diyoki bassavci kardeşlerim inceleme yapıyo diyo.iste adalet işte hukuk senin tapulu malın dimi?devletin bassavcisi senin nerden kardeşin oluyor bürokratik dil protokol kuralları bu kadar mı ezilir? benim milletim diyo senin nerden milletin oluyor, sen bu millete hizmet etmekle görevlendirilmiş kişisin.bu şekilde konusamazsin ki.allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim.
bi de diyoki bassavci kardeşlerim inceleme yapıyo diyo.iste adalet işte hukuk senin tapulu malın dimi?devletin bassavcisi senin nerden kardeşin oluyor bürokratik dil protokol kuralları bu kadar mı ezilir? benim milletim diyo senin nerden milletin oluyor, sen bu millete hizmet etmekle görevlendirilmiş kişisin.bu şekilde konusamazsin ki.allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim.
1.nilufer
2.anadolu
3.varan
4.kamil koç
5.bir zamanlar ki boss
2.anadolu
3.varan
4.kamil koç
5.bir zamanlar ki boss
Sözlükteki akpkk lilerin kendilerini göstermek için güzel bir mazeret olmuştur bu olay.allahım ne günlere geldik yarabbim.
Bu kadar amatör huylu bir yaratık devleti yönetiyor işte.
Bu kadar amatör huylu bir yaratık devleti yönetiyor işte.
(bkz: max fm)
ya bi camasir makinesi, ya uc bes torba kömür veya odun, ya bir iki ayakkabi kutusu, ya bir iki muhurlu secim kagidi dolu araba, ya bir iki got kili ya da bir iki adet tape kadar eder...
en kisa zamanda insallahhhhh...
tavaci tecep usta..
nejat işler-suzan kardeş:ah
cem adrian:kan revan içindeyim
pilli bebek:haram geceler
yaşar kurt:ver bana düşlerimi
my woman:kaybedenler kulübü
mustafa sandal:gidenlerden
zülfü livaneli:gözlerin
cem adrian:kan revan içindeyim
pilli bebek:haram geceler
yaşar kurt:ver bana düşlerimi
my woman:kaybedenler kulübü
mustafa sandal:gidenlerden
zülfü livaneli:gözlerin
hayatinizda keske dememeye calisin...keskesiz bir hayat yasayin...dunyaya bir daha gelmeyecegiz, butun guzellikler bizlerle olsun...
allahtan sicarken diye acmamis...
tam olarak ne yediginin farkina varamayan home office calisacak kadindir..
benim guzel insanim sen hala ak ile karayi ayirt edeme...renk korlugune yeni bir soluk getiren komurun karaligina; buzdolabinin,camasir makinesinin beyzaligina alisan ey masumane halkim bugunler sizin hataniz degil!..bugunler o komur ile makinenin renk karsitligini size anlatamamis olan koltuk sevdalilarinindir...ama supheniz olmasin ki guzel gunler gorecegiz,her sey cok ama cok guzel olacak...kaybetmis gibi hissetmeyin,sehidimizin kani yerde kalmayacak...time in listesine giren iki surrealist insan zamanin basamaklarinda nasil yer alacaklarini gorecekler...atan yurekler rasattepe icin, gelecek guzel gunlere!...
akp'ye ve tayyipe çok kızgınım; melek subaşı'nın ismi yok,allah belanızı vermesin nasıl unutursunuz???
gozler...simdi esmer,beyaz tenli,masmavi gozlu bir kiz gordun veya yesil gozlu olsun...gidip poposuna bakarsan gozlerden once valla sikinti var sende abi derim... (bkz: emily blunt eva green)...gerisini onlar dusunsun, disiler de nereye bakar bilemem artik...
ilk kez selin demiratar'in twitter hesabini incelerken ismini duydugum gruptur...beth gibbons'in roads sarkisi ile iki sise sarabi kolaylikla goturebilirsiniz...kendinizle savasilacak savasinizi verirken yolunuzu bulmaniz imkansiz...sozleri hosuma gitti fazlasiyla...
mükemmel bir aile...samimiyet ve yardımlaşma bu ailenin görevi sanki,teşekkürler size...
(bkz: https://www.facebook.com/seatclubworld)
(bkz: https://www.facebook.com/seatclubworld)
axwell-fedde le grand-hardwell-steve angello gibi djlerin desteğini almış setlistlerinde kendine yer bulmuş, ilk sensation prag'da çalmış daha sonra umf ve amerika'nın ünlü clublarında da çalmaya devam eden türk dj...adını kısa sürede duyurması başarısını göstermektedir kesinlikle..my feelings ve tung şimdiye kadar kendisinden dinlediklerim arasında ilk ikiyi almaktadır...