bugün

entry'ler (1)

rap dinleyen insan

Sırf bu başlığa yazmak için yıllar sonra ilk defa bir sözlüğe kayıt oldum. 7 Yıl önce açılan başlığa o kadar saçma entryler girilmiş ki gerçekten sinirlerim bozuldu. Ben Ortaokuldan beri rap dinliyorum, yani yaklaşık bir 12 yıl oluyor sanırsam. Tarif ettiğiniz şekillerde ki insan tiplerini gördüm, iplemeden geçtim. Bu kadar ön yargı gerçekten fazla arkadaşlar, bir rap dinleyicisi sadece rap dinlemez, sadece rap dinleyen ve diğer türleri ötekileştiren zaten takıntılıdır veya hava yaptığını düşünüyordur. Rap dinleyen bir insan mutsuz değildir, sürekli agresif değildir, yamuk yumuk yürümez yabancı filmlerden mi kapıyorsunuz bunları anlamıyorum ki. Biz popüler kültürde kalçaların kullanılmasına karşın beynimizi kullanıyoruz. Ha bazı beyinsizler var onları rapper olarak saymıyoruz zaten. Gördüğünüz 2-3 ''rebçiyim ben abi'' diyen insanlara bakarak tamamen bir kültürün dinleyicilerini böyle yargılayamaz, aşağılayamazsınız. Ben rapi diğer kültürlerden üstün tutmuyorum, ben rapi diğer kültürlerden daha çok seviyorum çünkü bizim hayatımızı anlatan şarkılar rap.

edit: eksik kelime