bugün

entry'ler (1)

la casa de papel

dizi kesinlikle efsanelerin efsanesi değil bir kere. Prison break ve özellikle breaking bad izleyen adam için konuşuyorum bu 2 diziyi izlememişseniz dizi size efsane gelecektir. Dizinin konusu iyi cidden ama saçmalıklar daha ağır basıyor. Bir kere tokyo ilk bölümden beri aranan bir insan ama keşif yapmaya darphaneye gidip kameralara poz veriyor , entrerasan bir durum. içeriye giriyorlar ne bir kimliğe bakıyolar ne bişeye berlin sanki sütten çıkma akkaşık. Adamın dediği şey şu öbür polis memurunu soruyor o yok elimizde bu var diyor polis he iyi o zaman geç baba kimliğe gerek yok, saçmalık. Daha sonra profesörün robot resminden o kadar çabuk vazgeçilmesi çok basit olmuş. Adam bağlanıyo telefonla tehdit ediyor otoparkçıyı şansa bak otoparkçı da tam bilgisayarın başında ve tek hemen robot resmi siliyor tabi. Noldu robot resim ortada yok tabi. Dizide içeriye girince bir ton kuralları var sözde ama hepsini çiğniyorlar rehineleri tek bırakmak mesela. Denverın monicaya pansuman yaparken monicanın gerçek silahla oyuncağı değiştirmesi bu kadar basit olmamalıydı. Daha sonra angelın bıraktığı sesli mesajı raquelin annesinin profesöre iletmesi aşırı derecede saçma lan o mesaj polisten geliyo. O yaşlı kadına noluyo da onu profesöre söylüyo raquele söylemesi için akşam söylesen ölüyo muydun veya başka bir polise söylesen o iletse mesajı daha mantıklı değil mi?Bir de prof çok zeki gösteriliyo güya herşeyi hesaplıyo önceden ama tek hesaplayamadığı raquele aşık olmasıymış raquel de bunu yiyo koca müfettiş aq profa aşık oluyo onu kollamaya başlıyo sonra. Ondan sonra tokyonun kaçırılışı saçmalığın daniskası zaten. Bi de tekrar motorla darphaneye giriyor o kadar poliste vuramıyor sanki polis değil bimde kasiyer sanki aq adamlar lan siz özel harekatsınız onun anasını sikmeniz lazım. ama vuramıyolar neyse içeri giriyo tokyo. Niye giriyo o da belli değil git aq hangara hangarda tüneli kazmaya yardım et yarram içerde ne işin var yine. Tabi rio var ya güya çok seviyor. Dizide en iyi adam HELSiNKi abi bir adam hiç mi sorun çıkarmaz aq işini yapıyo oslo da iyidi onun ölmesine üzüldüm. Neticede bunlar soygunu yapıyo kaçıyo helal. Ama benim beklentilerimin altında bir dizi bir kere profun herşeyi hesaplıyo olması bana saçma geliyo diyosun ki tam sıçtı ama yok ya onu da hesaplamıştır diyon bakmışsın hesaplamış harbi siktir lan derler adama aq. izlerseniz hak verirsiniz yabancı dizi kültürünüz yoksa zaten çok seversiniz. Ama yer mi anadolu çocuğu efsane bir dizi değilll....(noktaaaa)...
© copyright 2005 - 2026