bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı6
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması4
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı2
- avustralya7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- kadınlar neyden hoşlanır8
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye11
- avustralya 0 türkiye 75
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- vincenzo montella6
- futbol6
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- berhan şimşek2
- bizim çocuklar2
- kemalizm3
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- kerkük türküleri2
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- avustralya milli futbol takımı4
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- zall yüzünden gol yememiz5
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- arda güler5
- çok fena boşladım3
- devlet bahçeli2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- ruh eşin nerede3
entry'ler (37)
yaşanandır. yasanmasını istemediğimdir.
Sanmak en kötü seydır hayatında netlik olan bırısı için.
Nerde ve ne zaman giydiğine göre cevabımın değişeceği kızdır:) mümkünse yerden bir şey almadan ilerlesin hanım kızımız:) bır bayan olarak ben karsıyım aşırısına hele soba borusu gıbı bacakları yanyana kızlar siz hiç giymyın kız olarak ben bile göz zevkımı bozuyorsunuz.
Bu kız beyin ameliyatı olmuş .
cesur yurek tabıkı.. zaten fılm izlemem çok
Bokunun kokusu kendinde merak uyandirip onu da tadabilicek potansiyeli icinde barindiran zumre.
erkeklerinki de gayet başarılı.
arkadaş grubyla bir yere gidilmiş. ortamda sevgisine mıyıldayıp cızırdayıp kedi gibi pısan kızı fil gibi ezesim geliyor. öpmeye koklamaya doyamadıgın adam 1000 km uzagından yeni gelmiş gibi bir iştahla cilvenazlar. o erkekte kızda küçülüyor gözümde cok net.
güneşi tepene al gölgeleri yok et!
yeni geldiğim bu şehirden gitmek istiyorum. Havası alınmış buzluğa konulmuş 1 yemeklik kıyma poşetleri gibi sıkıştım kokusu birbirine karışan duygularımla, beynim donmaya başlıyor yavaş yavaş.. ne zamanki yemek yapılcak o zaman çözüleceğim. ama bu ıhtımalede itimadım kalmadı.
şu üç günlük dünyaya bir sığdıramadaılarya birbirlerinişu edibiyat ve sanatcılar ve entellektüel çevreleri.. yok sanat sanat için yok sanat toplumsal olmalı yok sanat öğretici olmalı yok modern yok postmodern.. aaa! sanat kimin içindir allah aşkınıza? hiç üretmemekten iyi değil mi bu durum?
1,50 boyunda olup zengin koca istemekten iyidir heralde dediğimdir.
kader diyemezsin sen kendin ettin demekle dememek arasında kaldığım durumdur. işime geldiği gibi kaderi yorumlayanlardanım bizzat.
Tapudaki memurun başını kaşımaya vakti olmayan memuru düşünüp bir de okula yarım gün gidip 3 ay değil 2 ay tatilimiz artık diyen öğretmenleri düşününce kusura bakmayın çok alıyorlar. köy öğretmenlerini bunun dısında tutuyorum.
suriyeli siginmacilari bir bir ulkemize alirken yek suriye aşkiyla parcalandik hatta işide giden tirlarda da bu ugurda goxumuzu kirpmadan oradaki tek suriyeyi yok etsin kafinlari pazarlarda satan sapkin zihniyete insani yardim . Bu iki yüzluluğu birakin!
Kadinlar arasindaki, kiraz sapi zayiflatiyor , domates maskesi guzellestiriyor,siyah zayif gosterir,evrene mesaj gonderdim yanit bekliyorum gibi modasi uzun bir sure devam edecek bir trendden otüru galiba . Sonuc olarak kilolu ve 1.50 lik kizlar!! dar kot da bir beden kücük göster miyor .
Yagmurda uyumasinin alternatif maliyetini hasta olmakla tadsamda kisin bile penceremi acip o şırıltıda uyumaktan başka beni bir seyin mitlu etmedigi donemleri cok iyi hatirliyorum. Şu an bile baktim uykum yok 10dk 21 saniyelik yagmur sesimle mutlu mesut uykuya dalarim:) bi de toprak kokusu olursa uwfff o zaman ben astral seyahate hazirimdir.
En cok üzüldügüm nokta bu adami bölücükle tanimladiklari cümleleri imrali süreci diyerek algi operasyonlariyla farkli birseymis gibi insanlara lanse etmeleri oldu. Şu an yasiyor olsaydi ne düsünurdu tahmin etmek zor degil.
Boyle bir sorunsali Hristiyanlarin olaydi su an Hristiyan olmazlardi demi ! Ne onlarin.acisindan ne de benim acimdan sorun yok. Sorunu olan Hristiyanliga gecsin ohh dertsiz tasasiz yasak elmayi yedin mi yemedin mi koyver gitsin.
bir nedeni yok yalnızca öptüm.