bugün
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi17
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle27
- penis deliğinden içeri giren kene7
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak5
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir15
- gül gibi kız olma kriterleri7
- ktç nerede lan5
- en gey özelliğiniz8
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- özgür özel'in sızmış fotoğrafı4
- göt deliği yalatmak11
- çirkin bakınca sapık yakışıklı bakınca çapkın4
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- günü gününe uymamak4
- ferdi zeyrek2
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması3
- uysaljakobenin nerede olması3
- üniversite hayatı5
- özkan yalım2
- erkeklerin giderek kadınsı olması6
- en son ne yediniz9
- amedspor2
- evlilik masrafları14
- nervionun kedisi5
- uzak mesafe ilişkisi6
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u15
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz10
- uludağ sözlük üyelerine hanımefendilik dersi3
- istanbulamamak2
- sevgiliyle bir hafta geçirmek5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba21
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi6
- vincenzo italiano3
- gece gölgenin rahatı vs rte nin saraydaki rahatı2
- mühürsüz oylar geçersiz sayılsaydı3
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- ak it2
- ankara echoes5
- sssilvermist17
- enayimiknatisii5
- ali cabbar2
- satılık kafa topu 2 hesabı2
- selahattin demirtaş9
- profil gizleme özelliği17
- krizi atlattık5
- öğretmen dayağı5
- kemalistler2
entry'ler (11)
Google görsellere "byman_only" yaz, çünkü çok ünlü biriyim (Type "byman_only" into Google images, because I'm a very famous person * ????
Kilo almaya başlıyorsun ve özellikle çocuk gibi şeker yemeye bayılıyorsun.
tavuklar bana çok komik geliyor yani onları görünce gülesim geliyor çok tatlı hayvanlar.
ben modlu minecraft 1.15.2 oyununu oynarken ekmek arası ballı kızarmış fare yemiştim, çok lezzetliydi.
artık google de 15. sekmeye kadar varım googleye ismimi yaz ve beni bul kanka.
baharatlı, közde pişmiş kuzu şiş yedim ve tadı mükemmeldi ayrıca fiyatı sadece 500 tl idi.
bol köpüklü yayık ayran içtim ama sanki tadı normal uyduruk ayran gibiydi, anlayamadım tadını yani.
benim çay olarak kahvehanede çiçek dedikleri kekik çayı haricinde pek çay sevmem ama bu aralar favorim buzlu americano.
biyografi
benim hakkımda;
raylı sistemler mühendisiyim. resim yapmayı, kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve uyumayı seviyorum. sims 4, howrse, minecraft, lioden oynamayı seviyorum. "çoğunlukla tatlı su canlılarını beslemeyi ve kaktüs, bitki yetiştirmeyi seviyorum ama aynı zamanda dramatik korku filmleri izlemeyi ve polisiye kitaplar okumayı da seviyorum. her türlü müziği dinlemeyi seviyorum." teraryumlarla ilgileniyorum.
tüm hesaplarım(all my accounts);
kick, youtube, tiktok, instagram, facebook, threads, telegram, discord, twitter, bluesky:*
benim hakkımda;
raylı sistemler mühendisiyim. resim yapmayı, kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve uyumayı seviyorum. sims 4, howrse, minecraft, lioden oynamayı seviyorum. "çoğunlukla tatlı su canlılarını beslemeyi ve kaktüs, bitki yetiştirmeyi seviyorum ama aynı zamanda dramatik korku filmleri izlemeyi ve polisiye kitaplar okumayı da seviyorum. her türlü müziği dinlemeyi seviyorum." teraryumlarla ilgileniyorum.
tüm hesaplarım(all my accounts);
kick, youtube, tiktok, instagram, facebook, threads, telegram, discord, twitter, bluesky:*
chatgpt, çeşitli türlerde yazılı içerik üretmek ve mevcut içeriği düzenlemek için kullanılabilir. blog yazıları, makaleler, raporlar ve daha fazlasını oluşturabilir. ayrıca, metinlerdeki gramer hatalarını düzeltebilir, yazım tarzını iyileştirebilir ve içeriği daha etkili hale getirebilir.
evet itiraf ediyorum ben geçen sene 27 yaşındayken kpss dershanesine giderken kızlar beni öpsün diye her duş sonrası dudaklarıma çilekli nivea lip balm sürerdim ve sonunda 2 kızla aynı anda öpüşmüştüm.
ifşa*(yüzde yüz gerçek olay)
ifşa*(yüzde yüz gerçek olay)