entry'ler (5)

3 haziran 1910 sivriada köpek katliamı

insanların böyle hassas bir konu üzerinde ne denli ayrılığa düştüğünü görebilmeme vesile olan osmanlı vakası. ben bunu uykusuzun bir sayısındaki şerafettin karikatüründen öğrendim tabii gerçeklik payı dikkatimi çekti ve araştırdım. bunu öğrendiğim iyi oldu ama tabi kanımı da dondurdu. o adayı ziyaret etmek isterdim...

bekaret

bu tabu yuzunden tum ulkenin sosyal iletisim dengesinin alt ust oldugu gercegi.

british time

beykent psikoloji günlerindeki çekilişe katılmam sonucu birde beni gizlice kendilerinin indirim çekilişine dahil ettiğini söyleyen dil kursu. Söylediklerine göre 2000 tl indirim kazanmışım. O gün zaten Kadıköy’e gidecektim bakalım ne diyecekler diye gittim. Benimle sanki kursa dâhil olmuşum gibi 2 saat ilgilendiler. Seviye tespiti daha sonrasında nasıl bir yol izleyeceğimiz falan. Bu sırada mangolu ice tea'mı da içmiş oldum. Son olarak babamla görüşmem lazım dedim dışarıya çıktım işimi hallederken internetten biraz araştırma yaptım 1 saat sonra geldim yok anam ben almayayım dedim çıktım gittim. mangolu için teşekkürler british time.

hoşlanılan kıza açılamamak

mesele kasmamaktır. gözde büyütmemektir. serbest bırakmaktır. akışına bırak olur zaten delikanlı denilesi hadise.

graffiti spreyi

karaköy satış merkezidir diyebiliriz. istanbulun boyacıları orada olduğu için civarda bolca graffiti sanatçısı ve gündüzleri dahi istanbulda alışık olmadığınız şekilde sanatını icra eden arkadaşları görebilirsiniz. internetten almak yerine ekonomik kâr açısından buralara uğramakta fayda var.
© copyright 2005 - 2026