bugün
- kürtler sizden nefret ediyor6
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı8
- ateist dövmek5
- türk kahvesi eşlikçisi5
- hoşgörü dini islam3
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- velvet hanımkızımız4
- 0 0 721
- donsuz bedevi6
- şeyhin götüne priz sokmak4
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- pandela16
- seni ne mutlu eder sorusu3
- kylie jenner2
- aşure vs waffle7
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- ahmet burak erdoğan7
- akepede kliklerin savaşı11
- hergün dondurma yenir mi3
- istediğini almak2
- yakışıklı olmanın faydaları2
- sözlük erkeklerinin zeki seksi ve kültürlü olması2
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- ülkenin burokrasini ele geçirerek darbe yapmak2
- para parayı çeker mi5
- chp grup toplantısı3
- israil9
- sözlük kızlarının dantelleri2
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- tek başına uzun yol gitmek7
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- türkiye13
- bik bik'in aşuresi6
- iran abd doha görüşmesi3
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- dindar nesil yetiştirmek2
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı3
- mıknatısların sevişgen olması2
- bugün ne yaptınız5
- depremlerin sebebi2
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır3
- tuzla bit pazarı2
- türkiye büyüyor3
- ona bir cümle bırak8
- arkadaş2
- 30 haziran4
sevdiği entry'ler
ya hayatım boyunca bir kişi bile benim ne giydiğime karışmadı. sen gel karış olur mu? yediğime, içtiğime, bana karış. sigara yakmak istediğimde engel ol mesela. engel ol ki, bir gün ayrılırsak sırf sen engel olmaya çalışmıyorsun diye yakamayayım o sigarayı.
boynuna sarılıp gözyaşlarımı kazağında kurutmama izin ver. orası benim göl evim olsun mesela. çocukluk anıları gibi güzel anılara ev sahipliği yapsın. ucu görünmeyen gölü izleyip birbirimize esrarengiz şeyler anlatırken bir kadeh kaldıralım. bırak orada çay suyu gibi kendi içimi kaynatayım.
yavaş adımlar at. ben sana yetişemem çünkü. ya zaten neden çıktık ki evden? bak bütün şoförler yerli yersiz kornaya basıyor. son trene yetişip, ilk aşkımızın hikayesini yazalım biz. biz bir ağacı kesmeyelim yaşını anlamak için.
tartışırsak mesela, ben huysuz insanım, ama sessizce ve her şeyi affetmeye hazır beklerim. hiçbir gurura mahal bırakmadan, aşkın kızı olmayı kabul ederim. görünmez bir kadın, görünmez bir duvara çarpar bir gün ve bunu kimse görmez.
hadi şimdi ellerini ceplerinden çıkar çünkü kahve söyledim.
boynuna sarılıp gözyaşlarımı kazağında kurutmama izin ver. orası benim göl evim olsun mesela. çocukluk anıları gibi güzel anılara ev sahipliği yapsın. ucu görünmeyen gölü izleyip birbirimize esrarengiz şeyler anlatırken bir kadeh kaldıralım. bırak orada çay suyu gibi kendi içimi kaynatayım.
yavaş adımlar at. ben sana yetişemem çünkü. ya zaten neden çıktık ki evden? bak bütün şoförler yerli yersiz kornaya basıyor. son trene yetişip, ilk aşkımızın hikayesini yazalım biz. biz bir ağacı kesmeyelim yaşını anlamak için.
tartışırsak mesela, ben huysuz insanım, ama sessizce ve her şeyi affetmeye hazır beklerim. hiçbir gurura mahal bırakmadan, aşkın kızı olmayı kabul ederim. görünmez bir kadın, görünmez bir duvara çarpar bir gün ve bunu kimse görmez.
hadi şimdi ellerini ceplerinden çıkar çünkü kahve söyledim.