bugün
B
busy doing nothing7 yıl önce
shiftdelete net
kendine "bilgi ve iletişim teknolojileri dergisi" diyor öyle de görünüyor. ecnebi kaynaklardan kem küm öğrenebileceğiniz son dakika internet haberlerini verebiliyor. tabi ara sıra kafası da bir hoş olmuyor değil... ama yine de arada bir takip iyidir.… devamını gör
B
busy doing nothing9 yıl önce
ghost in the shell
matrix üçlemesi için esin ve arak kaynağı olmuş anime. felsefesi matrix'den daha karmaşık ve hayranlık vericidir. çizgiler ise muhteşemdir. Matrix filmiyle benzeşen yanları için; [link]www.mkygod.com/matrixgits/page1.html[/link]
B
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
B
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
B
pokemon go
B
busy doing nothing10 yıl önce
yazarların boy ve kiloları
B
16 yaşındayım hepinizden daha üstünüm
Bir meydan okuyuş, bir haykırış. 16 yaşındayım hayaliniz de bile göremeyeceginiz okulda okuyorum. sizin yanınızdan bile geçemeyeceginiz kızlarla beraber oluyorum. Babam fabrikatör. Doğum günüm 6 mayıs idi. Babam bana mersedes aldı. Ehliyetım… devamını gör
B
seksi japon kız
(img:#1043159) Gerçek bir ihtişam içeren kız. Uzak Doğu elması.
B
jipim var o halde kaldırıma çıkmalıyım
sonradan görme, görgüsüz, görmemiş mal sahibinin kendi aracını diğer araçlardan üstün ve pahalı görmesi sonucu yapılan eylemdir.
B
bing bang ve evrim
Ateistlerin o çok övündükleri entellektüel seviyelerinin aslında yerlerde süründüğü önermelerdir. Bing bang nedir, bingo nun yeni deterjanı mı? Ara tara! Bulamadım! Big bang denilmek istenmişse eğer; Evet evrim teorisi de big bang teorisi de adla… devamını gör
B
yazarların 4 5 g hız testleri
Zamanla artacak olan hızlardır. (img:#1017957)
B
kelimelik
Kelimelerin sürekli değiştiği oyun. Bi oyunda kabul edilen kelime öbür oyunda kabul edilmiyor. kafasına göre özel isim kabul ediyor. ayrica Oyun kurallarında lego kabul edilir derken aslında edilmiyor. Ne skim bi oyun haline geldi anlamadım.
B
en sevimli teletabinin po olması
po'nun diğerlerinden daha tatlı, daha minnoş, daha oyy yerim ben onu olması durumudur. tepesindeki yuvarlacık antenle de tezimin doğruluğuna doğruluk katar.
B
ekşi sözlük e tasarımcı gönderme teklifi
(bkz: seni gönderelim panpa) Zall bey ayıp olmuyor nur dalga geçmek falan `gb`
B
travian
$ahane oyun...server2 de ve south-east de oynuyanlar için kapıları daima açık olan OttoMaNS clan'ının olduğu oyun ayrıyeten.
B
yazarların hayatını özetleyen capsler
(img:#924556)
B
jigglypuff
Bu şarkı söyleyen bir `pokemon` dur. Şarksını dinleyen uyur. Uyuyanlara cok sinir olur ve yuzlerini boyar. şirindir.
B
görünce çok şaşıracaksınız
`Galeride ilerlemek için tıklayın` `galeri haberciliği` `Ne olduğunu görünce çok şaşıracaksınız` `R` `Son halini görünce çok şaşıracaksınız` `Bakın şimdi ne halde` `Valla çok şaşıracaksınız` `R` (img:#972780)
B
en sevimli teletabinin po olması
po'nun diğerlerinden daha tatlı, daha minnoş, daha oyy yerim ben onu olması durumudur. tepesindeki yuvarlacık antenle de tezimin doğruluğuna doğruluk katar.
B
sonra yaparım deyip yapmadığım şeyler
odamı toplamak.
B
agar io
kürtlerin geliştirdiğine inanılan `böl parçala ve yut` temalı oyun. http://agar.io/
B
rusya türkiye den tam olarak ne istiyor
az cevaplanabilen bir soru. http://www.habergzt.com/rusya-turkiye-geriliminden-ne-kazaniyor/6292/ kösem çok kötü oldu ona da kızmış olabilirler.
B
cappuccino
Kremalı,sütlü İtalyan kahvesi.
B
çaylak olacağını hissetmek
gün içinde fütursuzca girilen boş bakınızlar , formatı siken güruh ile yapılan şakalar komiklikler ve akşama doğru azalırsa yağmur pardon akşama doğru yanınca silik kutusu .. ard arda yanınca .. bilmelisin ki bir dakika sonra ''çaylaksınız'' işte bö… devamını gör
© copyright 2005 - 2026