bugün
B
burju12 yıl önce
iftarda ne yesek
iftara az bir zaman kala acıkmış olan bünyelerin birbirlerine sorduğu soru.
B
burju13 yıl önce
kedilerin yüzündeki hayırdır ne bakıyon ifadesi
bu kediler gerçekten ilginçler. bilmiyorum bende mi bir sorun var ama bi kediye ne zaman şefkatle yaklaşsam 'gel pisi pisi gel bakim gel' desem bana öyle bir yüz ifadesiyle bakıyorlar ki öylece kalıyorum, resmen 'hayırdır ne var, ne bakıyon?' ifadesi… devamını gör
B
burju13 yıl önce
zayıflama
Bir çok insanın hayalini kurduğu, gerçekleştiğinde olağanüstü mutluluk sağlayan bir durumdur. Yaz gelmeden bende biraz incelmek istediğim için biraz araştırma yaptım. Geçen cumartesi Citybeauty adında bir güzellik merkezine gittim orada Hypoxi diye … devamını gör
B
burju13 yıl önce
bedava konuşma hakkı
cep telefonu şirketlerinin daha çok müsteri kazanmak için verdiği hakktır. bıktırır. hele sevigiliniz varsa ilişki bitirebilir. sevgilisi olan kankanız varsa durum daha vahimdir çünkü kendi yaptıkları kadar sizin yaptıklarınızda canlı olarak karşı ta… devamını gör
B
burju13 yıl önce
bedava konuşma hakkı
cep telefonu şirketlerinin daha çok müsteri kazanmak için verdiği hakktır. bıktırır. hele sevigiliniz varsa ilişki bitirebilir. sevgilisi olan kankanız varsa durum daha vahimdir çünkü kendi yaptıkları kadar sizin yaptıklarınızda canlı olarak karşı ta… devamını gör
B
burju13 yıl önce
insan ve hayvan genlerini harmanlamak
gereksizdir zira etrafımızdaki birçok canlı türü yarı insan yarı hayvan olma özelliği taşımaktadır.
B
burju14 yıl önce
yellow submarine
bir beatles sarkısıdır.
B
burju15 yıl önce
jesse metcalfe
bi aralar desperate housesewives dizisinde bahcivan rolunde oynayan yakisikli oyuncu
© copyright 2005 - 2026