bugün
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- komik olmayan komedyen2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- taşak sütyeni2
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- yaz yemekleri5
- insan zamandan ibarettir3
- trabzonspor7
- scooter'a 6 kişi binmek5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- taksici muhabbeti5
- gocu4
- mauro icardi3
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- birleşik krallık3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- dost2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- ispanya7
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- ona bir şey söyle7
- elalem ne der4
- gocu bay bey birader3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- falkland yasası3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- murphy yasası2
entry'ler (23)
hiç düşünmedim ya.
victor hugo- sefiller.
akp'li olmak mı? akp'li olmak şudur arkadaşlar: yaşanan ölümlere, yapılan cinayetlere; katliamlara, tecavüzlere, tacizlere, ''iyi hal'' indirimlerine, adaletsizliğe karşı olmamaktır. bunlara ses çıkarmamaktır. huzurdur yazmışsınız, hayat rahattır demişsiniz. evet daha rahat olabilirsiniz ama unutmayın ki az önce saydığım durumlarda sizin de suçunuz var. polise, esnafa, tacizcilere, ''tecavüzcülere'' dolayısıyla bütün bu şerefsizliklere bunları yapma hakkı veren kimdir? işte bu partinin başındaki. benim gibi düşünenlerin hiçbir anlamı yok bu ülkede biliyorum. artık ülkeyi 'sizler' yönetiyorsunuz zaten. akp'li olmak, onlara yandaş olmak unutmayın sizi de kirletecektir. bu zihniyetle bu ülke daha da katkanılamaz bir yer olacak zaten. sokağa çıkamayacağız korkumuzdan. eğer bugün sokakta suçlular elini kolunu sallaya sallaya dolaşabiliyorsa bu, onlara bu yetkiyi verenlerin yüzündendir. akp'li olmak ne zorluklarla türkiye olan ülkemizin şimdi nasıl da küçük düşürücü bir pozisyonda olduğunu kabullenmektir. yabancı insanların bizlere karşı önyargısına bir bakın. ne hale düştüğümüze, (sözde) insanlarımıza, ülkenin adalet seviyesine bir bakın... anlamak isterseniz eğer adım adım ölüme gidiyoruz
23... 2000li olmak...
Yağmur ve güneş tabiki.
sinir bozucudur çoğu zaman.
nolur intihar et sen ülke bi yobazdan daha kurtulsun. maldır bu insan tipi. bilinmeyen, yeni keşfedilmiş bir tür gibidir.
ben seversem her şeyiyle severim ama asla gözümde büyütmem.
hayatı yalanlarla yaşarız başka bir şekilde değil.
her zaman yapmaya çalıştığımız ama ''onu'' görünce dakikasında unuttuğumuz bir kavram. uygulaması en zor şeylerden biri. özlemekle ölümüne kapışır.
bir ikizler burcu olarak söylüyorum bazen çok sinir bozucu bir durum ama çoğu zaman da sempatik olabiliyor.
her şeyiyle örnek aldığım, emelleri uğruna savaşan bir kahraman.
Bazen en iyi cevaptır.
hiç şüphesiz çoğu kişinin bu erkek ismi mi diye şaşırdığı bir isimdir. Güneştir.
Sevdim seni bir kere
başkasını sevemem...
başkasını sevemem...
asıl adalet bu dediğim ve her okuyuşumda ülkemden soğuduğum olaydır.
aptal aptal yazılar yazılması ve milleti sözlükten soğutan mallar.
zaten adaleti olmayan bir ülkenin ceza olarak verdiği 13 yıl. sen ona müebbet de versen ailenin acısı bitmeyecek. öğrenince ülkeden bin kat daha fazla nefret ettiğim gerçek
sonra sonuçlarına katlanacağın ama olay anında çok pislik şeyler yapabileceğin bir durumdur.
içinde sürekli farklı bi şeyler yaşama isteği vardır ama bazen olmaz işte. genellikle kendini yalnız hissettiğinde hissedilen bir duygudur. zaten sevmek pek de mantık işi değil arkadaşlar.