bugün
B
bsod9 yıl önce
rte nin bursa mitingine düşük katılım olması
bursa biliyorsunuz erdoğan'ın kalesi. girdiği her seçimde bursa'dan ezici bir oy alan erdoğan bugün bursa'da çok az bir kalabalığa hitap ediyor. bursa için, türkiye için umut verici bir görüntü... (img:#1380788) bütün kurumların ve belediyelerin … devamını gör
B
bsod9 yıl önce
kahve falı bakmayı bilen yazarlar
muhtemelen kahveyi de güzel yapan yazarlardır. güzel yapmasalar da candırlar, muhabbetleri yeter. ihtiyaç olur diye demiyorum ama on numara insanlardır.
B
bsod9 yıl önce
starbucks a gitmeyen insan karizması
sistemin kölesi olmuş garip insanlara inat 50 kuruşa aldığı karton çayla sıtarbaks'ın önünden geçerken içeridekilere; olm hepiniz neye yönlendirilirse oraya giden insanlarsınız, ben kafama göre takılıyorum, bakışı atan insanın karizmasıdır. bu bak… devamını gör
B
bsod9 yıl önce
özelleştirme
Mal ve hizmet üreten birimlerin mülkiyetinin ve yönetiminin, kamu sektöründen özel sektöre devredilmesidir. Özeleştirmenin başlıca amaçları; ekonomideki verimliliği arttırmak, serbest piyasa ekonomisinin gelişmesini sağlamak, hazine ve kamu kuruluşla… devamını gör
B
bsod9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bsod9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
B
bsod9 yıl önce
bursa
türkiye'nin dördüncü büyük şehri.
B
bsod9 yıl önce
5 aralık 2016 sigara zammı
(img:#1262946) bütün sigaralara 1'er tl yansıtılmış. ötv zammı da uygulanacak sonra üstüne. devlet dilenciye döndü resmen amk. 1 lira 1 lira diye gezecek utanmasa.
B
bsod9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
B
bsod10 yıl önce
erkeklerle tokalaşmayan kadın
aklı sıra inancının gereğini yerine getirdiğini sanan çağdışı zihniyetin temsilcisi. evet evladım bildin aynı zamanda başörtüsünü siyasal simge olarak da kullanır...
B
bsod10 yıl önce
bu kişi sadece arkadaşlarından özel mesaj alıyor
(img:#1039334)
B
bsod10 yıl önce
reddedilince hemen pes eden erkek
Bahsi geçen kişi ya mücadeleden korkar ya da değer vermekten. Mücadeleden korkan pasif ruhlu bir tiptir her türlü sonuca hazırlıklı değildir. Diğeri ise değer verip kendini kaybetmekten korkar bu nedenle hiç bir zaman tam anlamıyla bağlanamaz.
B
bsod10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bsod10 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bsod10 yıl önce
B
bsod10 yıl önce
lösemiyim ilik nakli için gönüllü verici bekliyorm
Derhal en kısa zamanda duyarlılık göstereceğim istektir.
B
bsod10 yıl önce
r6
2000 yılı dünya motosiklet şampiyonasında birinci olan `yamaha` motorudur. 14.500 de 127 HP güç, 12.000 deyse 66 Nm tork üretiyor. edit: imla.
B
bsod10 yıl önce
lösemiyim ilik nakli için gönüllü verici bekliyorm
Derhal en kısa zamanda duyarlılık göstereceğim istektir.
B
bsod10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bsod10 yıl önce
yemek diye kara lahana sarması yapan kız
kara lahana sarması yapabilen kız sevilir. birde bunun tirit yapabileni vardır da neyse tirit yapamasa da olur yapanından hayır göremedik vakti zamanında.
B
bsod11 yıl önce
4 saatlik orgazm yaşatan zehirli örümcek
B
bsod11 yıl önce
facebookta kıza atılacak ilk mesaj
Ben seni gayet iyi de anlıyorum, gayet. Ardımda bıraktığım o yollar, buradan gayet net, insan bir nefis, bir nefes, Bir özgür, bir kodes, bir hapis, bir kafes. Yaşa etmeden pes! Kolaysa… ilginçtir cevap geldi, gerisi sizin elinizde artık.
B
bsod11 yıl önce
Ben seni gayet iyi de anlıyorum, gayet. Ardımda bıraktığım o yollar, buradan gayet net, insan bir nefis, bir nefes, Bir özgür, bir kodes, bir hapis, bir kafes. Yaşa etmeden pes! Kolaysa… ilginçtir cevap geldi, gerisi sizin elinizde artık.
B
bsod11 yıl önce
© copyright 2005 - 2026