bugün
B
bsgaq13 yıl önce
doğuş
gerçek adı ''orhan baltazar'' gibi bir şey olan müzik dehası.(bkz:şopar)(bkz:baltazar)
B
bsgaq14 yıl önce
hatasız kul olmaz
Bir Orhan Gencebay şarkısı Hatasız Kul olmaz ,Hatamla sev beni dermansız dert olmaz, dermana sal beni kaybettim kendimi, ne olur bul beni yoruldum halim yok, sen gel de al beni. feryada gücüm yok, feryatsız duy beni sevenlerin aşkına, n… devamını gör
B
bsgaq14 yıl önce
fizy
içerisinde her türlü müziği bulunduran çevrim içi müzik kutusu. "müzik dinlemenin en hızlı ve en kolay yolu" sloganlı site, `web 3.0`'a göre tasarlanmış oldukça sade ve kolay bir arayüze sahiptir. http://fizy.org/
B
bsgaq14 yıl önce
just do it
spor giyim firmasi olan `nike` in reklam slogani.`impossible is nothing` kadar olamamistir.
B
bsgaq14 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
B
bsgaq14 yıl önce
anıtkabir de nöbet bekleyen askerlerin osurması
B
bsgaq15 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
B
bsgaq15 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
B
bsgaq15 yıl önce
250 bin tiryaki aranıyor
sağlık bakanlığı'nın yeni sloganı. nikotin replasman tedavisi ile 250 bin sigara tiryakisine sigarayı bıraktıracaklarmış. [http://www.beyazgazete.com/video/2011/02/17/250-bin-tiryaki-araniyor-atv.html link]
B
bsgaq15 yıl önce
kktc nin türkiye ye küfür etmesi
50 bin~haberlerde verilen rakam~ kktc'li `sendikal platform` üyesi vatandaşın bir mitingde toplanıp türkiye'ye `has...tir` yazılı pankart açması olayıdır. pankartlardaki diğer yazılarsa şunlar; "göç yasasını getireni de, geçireni de götüreceğiz" … devamını gör
B
bsgaq15 yıl önce
50 bin~haberlerde verilen rakam~ kktc'li `sendikal platform` üyesi vatandaşın bir mitingde toplanıp türkiye'ye `has...tir` yazılı pankart açması olayıdır. pankartlardaki diğer yazılarsa şunlar; "göç yasasını getireni de, geçireni de götüreceğiz" … devamını gör
B
bsgaq15 yıl önce
B
bsgaq15 yıl önce
B
bsgaq15 yıl önce
B
bsgaq15 yıl önce
B
bsgaq15 yıl önce
B
bsgaq15 yıl önce
B
bsgaq15 yıl önce
metal
bir element türü.
B
bsgaq15 yıl önce
fatmagül ün yengesinin memeleri
(bkz:#9834212)
B
bsgaq15 yıl önce
google translate
[link]http://www.google.com/language_tools[/link] adresinden ulaşılabilen google ın çevirmen aparatı.yazdığınız metni çevirebileceği gibi,yazdığınız linkteki websayfasını da toptan çevirir
B
bsgaq15 yıl önce
hayatın anlamı
`tel aviv`'de, ülkemiz için `coca cola` olması hayırlı görülen hadise.
B
bsgaq15 yıl önce
sözlük yazarların masaüstleri
(bkz: sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları)
B
bsgaq15 yıl önce
rocketdock
mac lerde bulunan üzerine istediginiz kısayolları veya klasörleri koyabildiginiz bir çeşit araç çubuğunun windowsa uyarlanmış halidir. Cok hoş, cok kullanışlıdır. Herkese tavsiye edilir.Böyle üstüne gelince simgeler büyümektedir. Ayrıca sistem kaynak… devamını gör
B
bsgaq15 yıl önce
bankamatik
banko arkasındaki pek çok banka personelinden daha akıllı cihaz. ~walla~
© copyright 2005 - 2026