bugün
- ateist dövmek9
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı10
- hoşgörü dini islam9
- velvet50
- velvet hanımkızımız6
- kürtler sizden nefret ediyor6
- türk kahvesi eşlikçisi6
- aşure vs waffle8
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- 0 0 721
- yakışıklı olmanın faydaları3
- abur gel de yaz buraya3
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması10
- true'nun yine online olması2
- kylie jenner3
- donsuz bedevi6
- dindar nesil projesi patladı3
- erector dedemiz2
- pandela16
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- akepede kliklerin savaşı11
- şeyhin götüne priz sokmak4
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- ahmet burak erdoğan7
- hamas bitmeden gazze bitmez2
- seni ne mutlu eder sorusu3
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- mıknatısların sevişgen olması3
- hergün dondurma yenir mi3
- günün şiiri11
- denize girmek2
- istediğini almak2
- erdoğan olmasa türkiye bölünür4
- para parayı çeker mi5
- sözlük erkeklerinin zeki seksi ve kültürlü olması2
- israil9
- ciguli kral8
- tek başına uzun yol gitmek7
- chp grup toplantısı3
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik5
- bik bik'in aşuresi6
- ülkenin burokrasini ele geçirerek darbe yapmak2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- türkiye13
- abd'nin iran'ı sıfırlaması5
- atatürkçü zannedilen ünlüler3
- sözlük kızlarının dantelleri2
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- atatürk'ün dindar rte'nin laik olması4

Bir Orhan Gencebay şarkısı
Hatasız Kul olmaz ,Hatamla sev beni
dermansız dert olmaz, dermana sal beni
kaybettim kendimi, ne olur bul beni
yoruldum halim yok, sen gel de al beni.
feryada gücüm yok, feryatsız duy beni
sevenlerin aşkına, n… devamını gör

içerisinde her türlü müziği bulunduran çevrim içi müzik kutusu. "müzik dinlemenin en hızlı ve en kolay yolu" sloganlı site, `web 3.0`'a göre tasarlanmış oldukça sade ve kolay bir arayüze sahiptir.
http://fizy.org/

sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

sağlık bakanlığı'nın yeni sloganı. nikotin replasman tedavisi ile 250 bin sigara tiryakisine sigarayı bıraktıracaklarmış.
[http://www.beyazgazete.com/video/2011/02/17/250-bin-tiryaki-araniyor-atv.html link]

50 bin~haberlerde verilen rakam~ kktc'li `sendikal platform` üyesi vatandaşın bir mitingde toplanıp türkiye'ye `has...tir` yazılı pankart açması olayıdır.
pankartlardaki diğer yazılarsa şunlar;
"göç yasasını getireni de, geçireni de götüreceğiz"
… devamını gör

50 bin~haberlerde verilen rakam~ kktc'li `sendikal platform` üyesi vatandaşın bir mitingde toplanıp türkiye'ye `has...tir` yazılı pankart açması olayıdır.
… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

… devamını gör

[link]http://www.google.com/language_tools[/link] adresinden ulaşılabilen google ın çevirmen aparatı.yazdığınız metni çevirebileceği gibi,yazdığınız linkteki websayfasını da toptan çevirir

mac lerde bulunan üzerine istediginiz kısayolları veya klasörleri koyabildiginiz bir çeşit araç çubuğunun windowsa uyarlanmış halidir. Cok hoş, cok kullanışlıdır. Herkese tavsiye edilir.Böyle üstüne gelince simgeler büyümektedir. Ayrıca sistem kaynak… devamını gör