B
brokoli gibi5 yıl önce
kyk bursuyla altın almak
B
brokoli gibi6 yıl önce
brokoli
karnıbaharın yeşil formu. karnıbahara ne kadar benzerse benzesin, kendileri turpgillerdendir. kanserden koruyucu, kansızlığı giderici özellikleri olan, a-c-e vitaminleri içeren sebze.
B
brokoli gibi6 yıl önce
brokoli
karnıbaharın yeşil formu. karnıbahara ne kadar benzerse benzesin, kendileri turpgillerdendir. kanserden koruyucu, kansızlığı giderici özellikleri olan, a-c-e vitaminleri içeren sebze.
B
brokoli gibi6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
brokoli gibi7 yıl önce
öykü arin
3 bucuk yaşında lösemi tedavisi gören öykü Arin kızımız için zaman daralıyor.. Sağlığına kavuşması için ilik nakli gereken kızımız için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. http://www.hurriyet.com.tr/haberleri/oyku-arin Ne de güzel gülüyor.Alla… devamını gör
B
brokoli gibi7 yıl önce
tam benim tipim dediğiniz ünlüler
(bkz: Aslıhan gürbüz )
B
brokoli gibi8 yıl önce
anın görüntüsü
B
brokoli gibi8 yıl önce
sözlükte silik hesapların canlanıp satılması
Neresinden bakarsan bak skandaldır. Az evvel gördüm "gece rengi" nickli eski bir yazarın hesabı canlandırılmış, farklı bir nickle yazılıyor o hesaptan. Birkaç gün önce de profesyonel kamikaze pilotu nickli yazarın eski silinmiş hesabı canlandırılmı… devamını gör
B
brokoli gibi8 yıl önce
sözlükte silik hesapların canlanıp satılması
Neresinden bakarsan bak skandaldır. Az evvel gördüm "gece rengi" nickli eski bir yazarın hesabı canlandırılmış, farklı bir nickle yazılıyor o hesaptan. Birkaç gün önce de profesyonel kamikaze pilotu nickli yazarın eski silinmiş hesabı canlandırılmı… devamını gör
B
brokoli gibi8 yıl önce
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
B
brokoli gibi9 yıl önce
anın görüntüsü
B
brokoli gibi9 yıl önce
ayak dekoltesi
kimi kadınların, öpülesi, okşanası, bakımlı ayaklarını; her detayını gözler önüne seren ince atkılı, yüksek ökçeli, tercihen beyaz ya da elbise rengi ile özdeşleşen bir `iskarpin` eşliğinde sunduğu ve zevk sahibi erkeklere, seyrine doyum olmayan bi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026