bugün
B
britishaccent8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
britishaccent8 yıl önce
memleketini 1 fotoğrafla tanıt
(img:#1531083)
B
britishaccent8 yıl önce
tayyip atatürk ün yerine geçebilir mi
geçmesi için ülkesi için savaşması gerek. ki bu da yanında 15-20 güvenlikle gezen birisinden beklenilebilecek bir şey değil.
B
britishaccent8 yıl önce
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
britishaccent8 yıl önce
sigara içmenin yakıştığı insanlar
sigara içerken güzelleşen insanlardır. izlemeye doyamazsınız onları. efsunlu olurlar o an. hele içen sevgiliyse öpesi gelir insanın. sigara denen meret zararlı olmasa ve güzel koksa ne iyi olur dedirtir içmeyene.
B
britishaccent8 yıl önce
dünyanın en yakışıklı liderinin erdoğan olması
http://galeri12.uludagsozluk.com/570/angela-merkel-recep-tayyip-erdoğan-aşkı_633199.jpg
B
britishaccent8 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
B
britishaccent8 yıl önce
B
britishaccent8 yıl önce
6 sayfa mesaj atılan kızın 4 gündür geri dönmemesi
Olumlu düşünmek istiyorum; belki de okuması ya da okuduğunu anlaması yavaştır, ancak dönecektir. 4 gündür başlıklara entry girmesi ise okuduğunu anlayabilmek için ara sıra kafa dağıttığındandır herhalde.
B
britishaccent8 yıl önce
B
britishaccent8 yıl önce
bir sözlük kızı mesaj atınca oluşan yüz ifadesi
(img:#1442508)
B
britishaccent8 yıl önce
sabah uyanıldığında ilk görmek istenilen şey
günün ilk ışıklarında karşında belirmesini istediklerimizdir. çok şiddetli sevgiliyi görme hali de olabilir.
B
britishaccent8 yıl önce
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
B
britishaccent8 yıl önce
B
britishaccent8 yıl önce
hiç mastürbasyon yapmamış insan
kız-erkek yönünden şanslı insandır. eliyle hiç cinsel münasebette bulunmamıştır. birazda eksik insandır.
B
britishaccent8 yıl önce
B
britishaccent8 yıl önce
sözlüğün lideri kim olmalı
tabi ki de filozof bir kral yönetmeli burayı.
B
britishaccent8 yıl önce
atatürk ten sonraki en büyük lider
(img:#1504087)
B
britishaccent8 yıl önce
galerinizde bulunan en saçma fotoğraf
(img:#1428492) (img:#1428493) Sadece iki tanesi bunlar bunun gibi niceleri bulunuyor...
B
britishaccent8 yıl önce
açık oylanınca verilen tepki
tüm entryleri açık oylarım. =]
B
britishaccent8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
britishaccent8 yıl önce
sözlükteki yahudiler
herkesi rahatsız etmeyi amaç edinmiş yazarlar kümesi. yazdıkları iğrenç tahrik edici entryler ve özel mesajlar yetmiyormuş gibi kız gibi yazarak msnimi almaya çalışıyorlar çok şükür oyunlarını bozdum ve kimseye vermedim henüz, anlarım ben kimin ne o… devamını gör
B
britishaccent8 yıl önce
B
britishaccent8 yıl önce
galerindeki en son resmi at
Güzel seçim yapmışım. Bunu duvar kağıdım yapıcam. (img:#1495690)
© copyright 2005 - 2026