bugün
B
blithe25 yıl önce
kadınların süper güçleri
hiç yorulmadan dedikodu yapabilmeleri.
B
blithe25 yıl önce
yozgat ın jeopolitik konumu ve stratejik önemi
buraya kimse ne nük atar, füzeye yazık diye... ne işgal eder. bu yönden jeopolitik önemi vardır... çok sıkıştın başkenti, meclisi taşımak için falan.
B
blithe25 yıl önce
güzel kız nerede bulunur sorunsalı
ben genellikle kursları tercih ediyorum. bol bol kız var oralarda.
B
blithe25 yıl önce
seven erkek davranışları
kıskançlığı köpek gibi abartılı kıza cinnet geçirtir.
B
blithe25 yıl önce
bir kızın peşinde koşmak
Son 3 gündür yaptığım eylem. Yapanlara götümle gülerdim başıma geldi. Ne olumlu ne de olumsuz yanıt veriyor. Çıldırmamak elde değil. Dün akşam iş çıkışında yine evine kadar eşlik ettim. Bir de ona mandalina verdim. ''bu ne bee'' dedi. Mandalina lan… devamını gör
B
blithe25 yıl önce
kazanamayınca kendinizi nasıl telkin edersiniz
Kazanıncaya kadar oynarım. Telkin olmam imkansız gibi bir şey. Gerçekten sırf bu yüzden en ufak şeyden bile zevk alamıyorum, sürekli bir competitive havaları. (bkz: c1 seviye ingilizce). edit. başlık niye bana kaldı, neyse devam.
B
blithe25 yıl önce
çocukluğu hatırlatan detaylar
(img:#1477885)
B
blithe25 yıl önce
rahatlama yöntemleri
ılık bir duş, akabinde ve detayında da bornoz ile elyaf yorgan altına mayışmaktır.
B
blithe25 yıl önce
sözlük yazarlarının aşka dair istekleri
Severken sevilmek. Ve de mutlu olmak. Başka söze hacet yok. Teşk.
B
blithe25 yıl önce
herkese yürüyen mal tipler
mal değil de abazan tiplerdir.
B
blithe25 yıl önce
doğu perinçek
dün gece ulusal kanalda canlı yayınlanan programda `resülullahın karikatürünü çizmek` meselesini müslüman kesimin tamamından daha iyi değerlendirmeyi başarmış siyasetçi. şu cümleleri kendine hayran bırakmıştır. "`hz. muhammed` bir ulus devrimcisi… devamını gör
B
blithe25 yıl önce
türkiyede kapalı kapılar ardında yapılanlar
türkiyede kapalı kapılar ardında yapılanlar listesidir; -sıçmak/işemek -sevişmek -hükümet görevlileriyle görüşmek.
B
blithe25 yıl önce
sevgilisini bıçaklayıp başında bekleyen kız
Bıçaklayan erkek olsaydı mutlaka linç edilirdi. Şişli'de genç kız yürüdüğü erkek arkadaşını iki yerinden bıçaklayarak yaraladı. Ardından ambulans gelene kadar da yaralı arkadaşının yanından ayrılmadı. https://www.haberler.com/sisli-de-genc-kiz-ark… devamını gör
B
blithe26 yıl önce
hamile komşusunu kaçırıp kuma yapan adam
ön edit: ilişki yumağını tanıyalım. (img:#1943545) 1 numaralı kare: gamze'yi kaçırdığı iddia edilen evli torun torba sahibi adam. 2 numaralı kare: 1 numaralı karedeki adamın karısı (resmi nikahlı) 3 numaralı kare: beni kaçırdılar iddiasıyla prog… devamını gör
B
blithe26 yıl önce
çaylaklıktan çıkmak
her çaylağın, moderatörler uygun gördüğünde yaşamış olduğu zevk dolu anlar.
B
blithe26 yıl önce
terapi niteliğindeki şeyler
müzik dinlerken temizlik yapmak.
B
blithe26 yıl önce
kadınların erkeklerden istedikleri
(bkz:yanımda ol yeter)
B
blithe26 yıl önce
hiçbir isteğin ve hayalin gerçekleşmemesi
Niye yaşıyorum ki diye isyanlarda gezmenize neden olur aman dikkat. Edit: bahsettiğim durum ekonomik istekler ve hayaller değil. Duygu dünyası için geçerlidir.
B
blithe26 yıl önce
chpnin demirtaşı hastahanede ziyaret etmesi
Adam siyasi bir lider. Bu vasıf verildiyse bazı protokoller uygulanmalı. Kendisini oraya getirenlere laf etmeyin, kırmızı bültenle arananlarla kol kola devlet kanalına çıkanlara laf etmeyin. iki yüzlü tipler sizi. Tutarlı olsanız saygıyı hakederdini… devamını gör
B
blithe26 yıl önce
beyoğlu nda filistinlinin suriyeliyi bıçaklaması
Başlıgın tam ismi : beyoğlu'nda bir filistinli şahsın suriyeli bir kişiyi bıçaklaması ... (sınırlama malumunuz) ----------------- Beyoğlu'nda yaşayan Suriyeli Yazan Altourkmana 29 Kasım günü sabah 07.00 sıralarında işe giderken, Filistinli Islam Am… devamını gör
B
blithe26 yıl önce
güzel kadinlar acımasızdır
HAYAT O KADAR acımasız ki güzel kadınlar bir halt YAnında.
B
blithe26 yıl önce
erkeklerin enteresan fantezileri
erkek milleti olarak gerçekten çok acayip fantazilerimiz var özellikle sevişme konusunda amuda kalkarak 69 pozisyonuna geçmek,karyolanın üstünden hatunun üstüne atlamak,salıncakta sallanırken sikişmek,istanbul trafiğinde karısına sakso çektirtmeye ça… devamını gör
B
blithe26 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
blithe26 yıl önce
efsane olmuş replikler
This is sparta bunlardan biridir.
© copyright 2005 - 2026