bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- şaka maka 40'a yaklaşmak7
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- kilolu olmak4
- sinem dedetaş10
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak2
- zall adlı yazar2
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- çerçeve yasa7
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- abant su3
- bana onu sormayın domaltmak istiyorum2
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- ebrar sitesi2
- the whirl cold brew3
- evli kadına kocan çok şanslı demek2
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek2
- 15 temmuz tiyatro mu7
- velvet hanım ile kahve içmek8
- kısa boylu olmak6
- yoran insanların ortak özellikleri5
- 5 kişiyi tek yumrukla yere serme hikayem2
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- allah 1 metin 2 rte 32
- sözlükte umursanmayan yazar3
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- hapisteki pkklıları affedilmesi3
- ülke gündemini umursamamak3
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- renault 9 broadway12
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- en sevdiğiniz çiçek3
- mason greenwood10
- sevgiliye hitap şekilleri6
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- arkadaşlar çok acıktım3
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı3
- batıl inançlar5
- scream maskesi takıp beyzbolsopasıyla dolaşmak2
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
entry'ler (15)
final sınavı öncesi çalışmamak için yapılacak olan etkinliklerden bir tanesi.
ne kadar atatürk'ü sevdiğini göstermek istesende bu şekilde atatürk'e karşı bir tepki oluşmasına neden olursun. Böyle bir açıklamadan dolayı bende utanıyorum.
izmir'i alamazlar "gavur" derler; artvin'de taşlanırlar, "ateist" derler.
bazı dar görüşlülerin izmir hakkında en ufak bir bilgisi olmadan atıp tutmasından kaynaklanan tabir.
izmir'in metroyu yıllar sonra görmesi nedeniyle, hala izban'da metrodan çıkanlara izin vermeden girmeye çalışan; an itibari ile kullanılan banliyö tren.
türkiye'de erkek bulamadığı için milletin kocalarıyla 2.eş olarak evlenmeye razı olan, çağdaş türk kadını.
kendilerini birşey zannederek birçok rapçinin stüdyoda kaydettikleri şarkıları millete benim albümüm var veya çıkıyor diyerek triplere giren rapçilerin bulunduğu yer.
Teknik resim ıı dersine de giren ve solidworks tasarım programı anlatmaya çalışan fakat pek beceremeyen; ama teknik resim ı konuları yani elle çizilen teknik resime geldindiği zaman kimsenin tutamadığı kendi tabiriyle sınıfta şov yaptığı; bir yazar gibi konuşan fakat öğrenciye yaklaşımı bir asker gibi olan 9 eylül makina mühendisliği hocasıdır.
kızların posta kutusundan fatura veya buna benzer bir şeyi alıp; kapısını çalarak "sanırım bu fatura size ait, yanlışlıkla bize getirilmiş." demek.
2007 yılında başlayan ve seneye showtime kanalında 5.sezonu da çekilcek olan David Duchovny baş rolünde hank moody'i adında bir yazarın hayatını canlandırdığı televizyon dizisi. insanın diziyi bitirdikten sonra yıllardır bu diziye niye başlamamışım etkisini oluşturan dizidir kendisi.
10 yıl önceki herkesin bildiği söylediği şarkılarla ünlenmiş; o asi duruşunu, karizmasını, öz güvenini yıllar geçtikçe bazı olaylar sebebiyle kaybetmiş türk rock tarihi için efsanevi bir adamadır. Belki de 2000'li yıllarda seni kaybetseydik şu an barış manço, cem karaca gibi sözü anılan bir sanatçı olurdun.
gürgen öz ve engin günaydın'ın okan bayülgen'in programlarında oluşturdukları harika skeçlerin havasını tekrar oluşturmak için her yıl yeni birisini deneyen okan'ın son adamı.
Sözlerini Ben E. King, Jerry Leiber ve Mike Stoller yazdığı ve 1961'de çıkardığı; ayrıca John lennon'da 1975 yılında çıkardığı rock'n roll albümünde de yer alan inanılmaz şarkı.
her ne kadar televizyon çılgınlığının, dizilerin, programların zararlı; kadın programları ve diğer birçok türk programın ne kadar yapmacık, reyting için sunucuların kendini bilmez tavırlarıyla alay etsede, kendisinin de bu "sistemin parçası" olduğunu unutan, kendisinin de cumartesi programlarında diğer programlardan hiçbir farkı olmadan bu oyunun oyuncusu olmaya devam eden; bilerek veya bilmeyerek kendisini de eleştiren; belki de bu şekilde yıllardır devam ettirdiği programların sunucusu, eleştridiği şeyin tam odak noktasıdır.
makina mühendisliği bölümün bornova'da ege üniversitesi'nin kampusü içersinde olan; ege üniversitesi içersinde sığıntı gibi yaşayan diğer bir yandan bucada okuyan 9 eylül üniversitesi öğrencileri tarafındanda kıskanılan; ne kadar bornova'da olsalarda hiçbir zaman hocaları ve dersleri yüzünden anın ve yerin tadını çıkaramayan %90'ı erkek olan harp okunu aratmıcak bölüme sahiptir.