bugün
- kadim kültürler4
- the merich9
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- gammazların sanki biraz şey olması2
- excornist2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- sözlük kızlarının aletleri2
- şeytan6
- age of empire 23
- bira cips6
- ömer hayyam3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- binlerce dansöz var3
- cin çarpma hikayeleri2
- velvet vs nervio19
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- arkadaşlar nasılsınız2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- laptop5
- sudekiray7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- zam2
- maden suyu4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- friedrich hegel la bi cay icek2
- mezarlıkları sevmek5
entry'ler (11)
yahu biz neden duymadık bunu be! o kadar erasmus ile yurt dışında okuduk babam sırf bu sebepten bana para gönderirken hep "kur farkı kur farkı" deyip duruyordu adam demek haklıymış. bu karttan alsaymışız keşke gerçekten.
kesinlikle kardeşim.
dilerim sona gelinmiştir ve artık Vaillant sayesinde küçük akbabaların soyu tükenmez..
dilerim sona gelinmiştir ve artık Vaillant sayesinde küçük akbabaların soyu tükenmez..
Doktor olucaktım şuan elektrik okuyorum. Hatta okumaya çalışıyorum öğrenci evine çıktığıma da pişmanım. 3 5 eşya bulduk letgodan onun dışında birşeyimiz de yok.
başkanlık ve ardından eyaletlere bölünme sonucu türkiye cumhuriyeti'nin evrileceği isim veya yapı.
bunun yazılı olduğu çantaları takmayan kadınları dövüyolar sanırım... kimin koluna baksak bu çantalardan, bari kolunuza kocanızı, erkek arkadaşınızı falan takında bi işe yarasın...
adını ilk defa merve boluğur ile duyunca bi bakayım dedim sabancıların bu kadar yakışıklı çocuğu mu vardı ? vizyonsuzdur zevksizdir bilemem ama adam yakışıklı.
üniversite yıllarında ben dinlerken ev arkadaşım kliplerini görünce bir daha müziğine bile tahammul edemez olmuştu. beni eskiye götürdü. ben mi? hala severek dinlerim.
1941 yapımı, 3 kiloya yakın agırlıgı olan, 46 metre menzilli, 32 mermilik sarjorlu ingiliz silahıdır. uretimi kolay ve maliyeti dusuktur.
uzun süre çok çokça dinlediğim gruptu. floor geldiği sıralar bıraktım biraz da sıkılıp.
tarja tarja idi, kendi şarkılarıyla harikaydı. angels fall first, oceanborn ve wishmasteralbümleri müthişti. * end of an era konseri stüdyo kaydından bile iyiydi.
tarja tarja idi, kendi şarkılarıyla harikaydı. angels fall first, oceanborn ve wishmasteralbümleri müthişti. * end of an era konseri stüdyo kaydından bile iyiydi.