bugün
B
birtanedahasar8 yıl önce
bir kadında en etkileyici ayrıntı
Mem. Gülüşü kesinlikle. Hiç unutamayacağım gülümsemeler vardır mesela. Ama evlenip duruyorlar ha'bre orası başka.
B
birtanedahasar8 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
B
birtanedahasar8 yıl önce
emrah tutukl
olmamış bunu alın.
B
birtanedahasar8 yıl önce
emrah artık serbes değil
emrah serbes'in itirafı üzerine densiz bir twitter kullanıcısın olayın ciddiyetini hiçe sayarak yapmaya çalıştığı espri. (img:#1541421) Edit: benim esprim mi? Niye eksiliyonuz?
B
birtanedahasar8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
birtanedahasar9 yıl önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
B
birtanedahasar9 yıl önce
osmanlıda oğlancılık
B
birtanedahasar9 yıl önce
kalaşnikofu rus yazar ismi sanan apolitik
kalaşnikofu rus yazar ismi sanan, bir silah olduğunu bilmeyen apolitiktir.
B
birtanedahasar9 yıl önce
ısparta da varilde kuzu pişiren barzomsu tipler
anırmalara ve tepkilere dayanabiliyorsanız videoyu seyredin önce; (vid:#151150) evet, ıspartada bir grup vatandaş bir araya gelmiş, doğa ortamında varilde kuzu yapmışlar. buraya kadar her şey normal. kuzu pişiyor, varil açılıyor, bir telaş, bir … devamını gör
B
birtanedahasar9 yıl önce
kumar borcu yüzünden öz kızını satan baba
türkiye nasıl bu hale geldi diye düşündürten, düşündürürken de sinirlendiren ve yine sigara içirten, sigarayı içerken bilinen bütün küfürleri ettiren babadır. http://gundem.milliyet.com.tr/kumar-borcu-icin-oz-kizini-satti/gundem/gundemdetay/04.05.2… devamını gör
B
birtanedahasar9 yıl önce
evde nargile yapmak
Yapımı kolay mı diye merak ettiğim durum.
B
birtanedahasar9 yıl önce
tinerin zararları
kafa açıyor, pardon kafa yapıyor. bir kere tiner çekmek zorunda kaldım gerçekten hareketlerimle beynim arasında bir fark olduğunu gördüm. tiner çekmemin nedeni de çalıştığım işti, çekmeceli dolap boyuyordum kafamı tam içine soktum, hava orada kapal… devamını gör
B
birtanedahasar9 yıl önce
türkiye nasıl bir ülke olmaya gidiyor
formatlı bir ülke olsak keşke , ve 11.nesillere vatandaşlık vermeyip siktir etsek. çok daha hoş olurdu.
B
birtanedahasar9 yıl önce
tiner deyince akla gelen ilk takım
Başlığı beşiktaşlı birinin açmış olması daha bir ilginç. Adam tineri öyle bir çekmişki ara sıra hangi takımlı olduğunu karıştırıyor ne adamlar var.
© copyright 2005 - 2026