bugün
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu20
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- espressolab15
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- erdoğan sonrası hükümet21
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik8
- allah'ın fazla acımasız olması10
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz31
- mesajlaşma adabı9
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- düğünde ne giyeceğim derdi9

entry'ler (10)
Kendime çok yakıştırdığım zorlukları olmasa ömür boyu benime kalmasını istediğim demirler.
Örnek alınması gereken en üst seviye insandır. Gerçek insandır. Gerçekçidir. Herkes ister onun gibi olmak. Bilmezler onun gibi olmak için düşünmek lazımdır. Kendilerini ondan üstün görürler. Bilmezler ki kendilerini değil ondan üstün görmek eşit bile görmemeleri lazımdır. Davranışlarını, karakterini, yaptıklarını her duyduğunda her aklına geldiğinde Allah nasıl böyle mükemmel bir kul yaratmış demektir Mustafa Kemal.
Küçük kardeşimin gün boyu "Neden bunun adı sandalye ama masanın adı masa?" gibi soru sormasına verecek cevabımın olmamasına karşı gün boyu benim de bunu düşünmem. Sanırım ben de kafayı yiyorum.
Bazen ayna niyetine kullanılan bazen ise "Ben gerçekten böyle miyim?" sorusuna cevap alamamamıza neden olandır.
Bir başkası daha ağır şeyler söylese umrunda bile olmayacak şeylerin baban tarafından söylenmesinin kalbine ağırlık binmesine sebep olmasıdır.
Gece herkes uyuduktan sonra tüm hayatını gözden geçirmektir. Her şeyin gerçekliğinin farkına varmaktır. Bazen ise tüm arkadaşların eğlenirken uzaklara dalmaktır . Zaten sonrasında eski enerjinden eser kalmaz.
Sadece etrafında kimse kalmayınca size dönen şahıslardır.
Seni özel hissettiren kişiyi kilometrelerce uzakta bulup bir süre sadece görüntülü konuşarak yetinmeye çalışmaktır.
Seni özel hissettiren kişiyi kilometrelerce uzakta bulup bir süre sadece görüntülü konuşarak yetinmeye çalışmaktır.
Kendini kötü hissettiğinde en yakın bulduğun kişiye "Kendimi kötü hissediyorum." mesajı attığında çevrimiçi olup mesajını gördüğü halde senden çok daha önemsediği kişiyle yazışmaya devam eden insanların arttığı zaman ortaya çıkan, gece boyu ağlatan ama sabah kalktığında her şey normalmiş gibi çevrendeki seni bu hisse iten kişilere neşe saçmaya devam ederken bile kalpten çıkmayan his.