bugün

entry'ler (26)

el ve ayakların bir türlü ısınmaması

elimin buz gibi olmasından mütevellit , cenaze olduğumu söyleyen insanlar vardır hayatımda. ısıtamıyorum arkdaşım , ısınmıyor ben ne yapayım ?!?

sevgiliden ayrıldıktan sonraki ilk gece

annemin karşısında hüngür hüngür ağlamıştım. ben ağladım , annem kahroldu , ben konuştum , annem dinledi. annemin çaresizliği aklıma geldikçe kahroluyorum.

mesaj atmamak için kendini zor tutmak

lan 'özledim' diye yazamıyorum , kapısına gidip 'ben geldim , sarılıp gideceğim' diyemiyorum. 1 gram cesaret olsa herşeyi yaparım ama cesaret yok ki.

sevdiğini söyleyememek

seven insan sevdigini soyler. sevdigini soylemiyorsa ya sevmiyordur ya da karsisindaki sevgisini haketmiyordur.

aşık olmak istemek

ben istemiyorum arkadaşım. aşık olmak başlı başına bir sorun. hayatımın altını üstüne getiren bir duygu. mümkün mertebe benden uzak dursun !

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

olmayacağını anladım da neden olamayacağını hala anlayabilmiş değilim.

gelecekteki sevgiliye not

bir aralar aman cok sevsin diye dilime dolamistim , simdi ne hali varsa gorsun diyorum hatta mumkunse gelmesin.

eski sevgiliye söylemek istenen şeyler

keşke beni , benim seni sevdiğim kadar sevebilseydin.

hayaller kırılınca çıkan ses

çatara putara.

abla

canımın acımasına engel olamadığı zamanlarda 'seni seviyorum' diyem muhteşem insan. o iki kelime bir anda herşeyi unutturur insana. ablacım ben de seni çok seviyorum ve iyi ki varsın. sen olmasan bu kadar güçlü kalamazdım.

anne ile diyaloglar

-anne biraz konuşalım mı ?
+tabi çocuğum. ( oturur karşıma )
-anne çok canım acıyor.
+.....

bu gece uyumayacak yazarlar

uyumak istiyorum ama uyymak icin yataga girdigimde dusunmekten korkuyorum. dusunmek istemiyorum , dusundukce isin icinden cikamiyorum. oturdum masaya bos bos etrafa bakiyorum , dusunmemi engelleyecek ufak tefek seylerle ugrasiyorum.

bilinen en efkarlı şarkı

müslüm gürses - nilüfer

poyraz karayel

televizyon izlemeyen beni bile televizyon başına oturtan tek dizi. başlasın artık.

en güzel çorbalar

toga çorbası.

babaannem keçi sütünden yapılmış yoğurtla yapıyor , mis gibi oluyor.

arkadaşların teker teker evlenmesi

insanda evde kalmışlık hissi oluşturan hadise.

gecenin şiiri

Ah, kimselerin vakti yok
Durup ince şeyleri anlamaya

gülten AKIN

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

çok yorgunum . şair demiş ya 'ah kimsenin vakti yok , durup ince şeyleri anlamaya ' .. ne kadar doğru söylemiş. anlatamadıkça yoruldum , yoruldukça anlatamadım.

bir erkeğe en çok yakışan elbise

elbise değil , kıyafettir.

sözlük yazarlarının itirafları

bu hayatta tek bir tane bile başarı hikayem yok.