bugün
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın16
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- rafadan yumurta kaç dk olmalı7
- kol saati takmanın anlamsızlığı4
- yazarların mezun olduğu okullar6
- yoğurt11
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- saraca finch house21
- hayata direnmek3
- din kardeşimiz filistin6
- ölmesi gereken türk gelenekleri4
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları2
- çorabın tekini yutan çamaşır makinesi3
- psikiyatri servisinde bir kızla tanışmak3
- dövmesi olan erkek7
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- acaba ütüyü prizde unuttum mu2
- korku filmleri3
- jagermeister4
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım3
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- düz lise mezunu2
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık4
- sözlüğe nude atar mısınız6
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- akp'li olmaya karar vermek2
- düzce3
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar5
- kadın solmayan bir çiçektir2
- düşünen her insan ateisttir3
- sözlüğün namus bekçileri5
- baş ağrısı5
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- yaşlılık belirtileri3
- isminiz nasıl konuldu4
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- burçlara inanmak6
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- salat namaz değildir2
- seni ne mutlu eder6
- kurtuluş savaşında tekkeler2
- deve sidiği elle mi bardakla mı içilir2
entry'ler (329)
ölüp dirilmektir ben uyudum bi kere annem alışık olmayınca üstüme bıçak koymuş şişmeyim diye.
drogba dan 4 yaş küçüktür.
kendisini pazara sunmadan önce reklamını ii yapan bir bayandır insanın kendisini et gibi göstermesi ne iğrençtir ya tiksiniyorum açık giyinen bayanlardan.
aşk sadece allahadır insan aslında ona olan aşkı arar hep.
ülkemde milliyetçilik gelişmemiştir en basit örnek fransızlar peugeot alarak devleştirdiler bu bir milliyetçilik örneğidir biz yapsak başka marklara yöneliriz bizimde birbirimizi tutmamız lazım.
ihtimali çok büyüktür annesi büyük ihtimal maymunlar tarafından düzülmüş ortayada böyle insan formlarında ama maymun beyinli bi yaratık çıkmış sonra annesi olayı anlatınca rezil olmamak için maymunlardan geldiğimiz yalanını ortaya atmıştır.
benim atalarım adam gibi adamlardı o zamanlar atalarım orda olasydı darwin in annesin maymuna ihtiyacı kalmazdı.evrim teorisi dünyanın en saçma şeyidir.inanan geriler açsınlarda kuran okuyup bunca şeyi yaratanın kim olduğunu ve tesadüf olmadığını görsünler.
tüm gün peygamberime laf uzatan beyinsizlere gelsin bu yazı.daha ayrıntılı yazardım ama çocukca yazdım ki konuyu bu tür beyinler anca kavrar.
benim atalarım adam gibi adamlardı o zamanlar atalarım orda olasydı darwin in annesin maymuna ihtiyacı kalmazdı.evrim teorisi dünyanın en saçma şeyidir.inanan geriler açsınlarda kuran okuyup bunca şeyi yaratanın kim olduğunu ve tesadüf olmadığını görsünler.
tüm gün peygamberime laf uzatan beyinsizlere gelsin bu yazı.daha ayrıntılı yazardım ama çocukca yazdım ki konuyu bu tür beyinler anca kavrar.
ya nasıl insanlarsınız ben anlamıyorum ateist olduğunuzu yada başka bi dine bağlı olduğunuzu düşünerekten konuşacağım ben senin inandığın her kanıtı çürütmüşüm kuran aracalığıyla din alimleri aracalığıyla ama sen bugün kalkıp benim peygamberime dinime inancıma laf atıyorsun darwine artık kime inanıyorsan inan sonuçta kıyamette her koyun kendi bacağından asılacak ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin ama hadi dediklerinizin hepsi yalnışsa o gün ne yapacağınızı düşünün düşünmem diyorsanızda benim dinimle uğraşmayın saygı gösterin susun yoksa senin inandığın sevdiğin herşeyle uğraşırım.
hurda arabalardan bat mobil benim favorim.
eskiyi hatırladıkça gözlerim dolar kulaklarım mark.
n.ş.a od sıcaklığı kaçtır.
gerçekten gelemezdi kim bu kadar satabilirdi ülkeyi kim bu kadar özelleştirme yapıp kaç ocagın dumanı tütmez bırakabilirdi kim bunlar kadar cebine oğluna karısına kızına çalıştı kim çıkıpta herşeyin fiyatını 3 4 katına çıkarıp insanları salak yerine koyacaktı askerime kele diyecek terör örgütüyle müzakere yapacak şehit sayısını 10 katına çıkaracaktı
doğrudur ki akp olmasaydı biz bu günlere gelmezdik.benim bunlara hakkım haramdır.seçimi kaybedince tayip nereye kaçacak merak ediyorum.
doğrudur ki akp olmasaydı biz bu günlere gelmezdik.benim bunlara hakkım haramdır.seçimi kaybedince tayip nereye kaçacak merak ediyorum.
büyük ihtimal narkozsuz ve neştersiz bağırsak çıkarma ameliyatı yapıyordur tıbbi değerlendirmek lazım.
fatih sultan mehmet tir peygamberimiz tarafından müjdelenmiş bir insandır ayrıca.
inanmazlar rabbime inanmayan insanların görüşleride mikimde olmaz.
pikachu keban barajında mı calısıyor.
aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş demiş atalarımız.
laynnnnnn kimse yok mu.
bu ne kadar?
buralarda sana yazık oluyor gitte ömer çelakıl gibi hayatın şifrelerini felan ara denilesi durumdur.
fenerbahçeli olmaktan değilde olmamaktan bahsedeyim ezikliktir acılası durumdur derbi günü s.. et nasıl olsa yeneceğiz havasıdır bunları öbür tarftarlar bilemez tek ve en doğru kararımdır fenerbaçem.