bugün
- diamond bosphorus11
- deniz göktaş32
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı8
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız4
- ciddi ciddi aşure seven insan5
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu14
- kız arkadaşın menemen yüzünden ayrılmak istemesi3
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- seyredilmiş en zevkli dünya kupası4
- zavallı olmak2
- ekşi yazarlarının daha zeki olması3
- abuk subuk başlık açmak3
- kağıt toplayan çocuklar4
- aç yatıyorum8
- yaş ilerledikçe fark edilen şey3
- tai lung29
- uludağ sözlük bilim kurulu3
- fransızların üstün ırk olması4
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- hayat kadınında veresiye defteri çıkması3
- birader yazar başlıkları5
- cumhuriyetin halka sormadan getirilmesi3
- açık oylayan yazarı yatağa atmak2
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması10
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı3
- gulmekicinyaratilmis3
- nathan ake5
- günün iddaa kuponu5
- suca suruklenen cocuk7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke17
- zara'nın müşteriden giysi askılamasını istemesi3
- eskiden sözlükte daha çok tayyipçi vardı2
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği6
- vurduranlar klübü7
- kadınların çok açık giyinmesinden rahatsız olmak3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği25
- cankan ismail yk boys anıların grup kurması2
- sevişilen en ilginç yer6
- sidny lopes cabral2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- günün şiiri14
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması2
- cehennem korkusu12
- geceye bir kadın yalanı bırak3
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru3
- öyle bi huzursuzluk ki sadece müzik dindirebiliyor2
- yaz yemeği2
entry'ler (131)
kaç olduğunu bilmiyorum ama şundan kesinlikle eminim ki yeterli değil. hayatım boyunca karşılaştığım problemler öyle kompleks ki dahi olmayanın çözmesi çok zor. ben çoğunu çözemedim.
el oğlu için yaşayan kadınların önemsemesi gereken söz.
gta oynamasıdır.
yüz milyonlarca insanın bundan gayri bir ortak özelliği olmasına imkan yok.
yüz milyonlarca insanın bundan gayri bir ortak özelliği olmasına imkan yok.
troll olmak değil de trollemede başarılı olmak zeka işi. bu yüzden trollerin çoğu başarısız. başarılı bir trollük için bir çok yeteneğe ihtiyaç var.
berbar bir listedir.
uzun uzun açıklamaya gerek yok. berbat.
uzun uzun açıklamaya gerek yok. berbat.
akıl yaşta değil baştadır. sizden daha önce doğmak dışında bir başarısı olmayanların tavsiyelerini ciddiye almayın.
bir kadına sırf kadın olduğu için değer veriyorsa büyük bir yanlış içindedir. öte yandan ilişkiler özelinde konuşacak ve genelleme yapacak olursak kadınların çoğu kendilerine değer veren erkekleri zayıf olarak görme eğilimine sahiptir. yarın yürüyüş yapacak kadınların patriarkinin en büyük destekçisinin hemcinsleri olduğunu akıllarında bulundurmaları ve eğer özgürlük için mücadele edeceklerse önce kendi cinsiyetine mensup çoğunluğu karşılarına alabilecek cesarette olmaları gerektiğini hatırlatırım. "kadınlar günü" diye bir şeyi de kutlamıyorum.
ikinci dalgadaki bazı feministlerin de eleştirdiği şey. bunlar ana akım feminist medyada kendilerine yer bulamazlar çünkü anlattıkları şey kimsenin işine gelmez. üçüncü dalganın çoğu tarafından feci halde dışlanırlar. mesela:
https://www.goodreads.com...ok/show/622426.Anticlimax
not: kitapta savunulan görüşlerde katılmadığım çok fazla şey olsa da mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum. değişik bir bakış açısı.
https://www.goodreads.com...ok/show/622426.Anticlimax
not: kitapta savunulan görüşlerde katılmadığım çok fazla şey olsa da mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum. değişik bir bakış açısı.
cevap veremediğim soru. çocukken çok dindar bir insandım ama dini sorgular; bazen şüpheye düşer sonrasında ise şüphelerimi giderecek bir açıklama ile rahatlardım.
çok problemli ergenlik geçirip antidepresanlarla yıllarımı harcarken düşünmeyi bıraktım çünkü düşünecek halim yoktu. yıllar süren içe kapanmamın ardından yine bir şeyleri sorgulamaya başladım ve yavaş yavaş dinden uzaklaştım.
islam'ın hak din olduğundan emin oluştan islam'ın muhtemelen tanrı kelamı olduğuna oradan da tanrı'nın varlığı ya da yokluğu bilinemez ve islam muhtemelen insan eliyle yazılmıştır'a vardım ancak işin en tuhafı kaç yaşımda böyle olduğumu hatırlamıyorum.
keşke tanrı'nın varlığına dair net kanıtlar olsa da insansam demiyor değilim.
çok problemli ergenlik geçirip antidepresanlarla yıllarımı harcarken düşünmeyi bıraktım çünkü düşünecek halim yoktu. yıllar süren içe kapanmamın ardından yine bir şeyleri sorgulamaya başladım ve yavaş yavaş dinden uzaklaştım.
islam'ın hak din olduğundan emin oluştan islam'ın muhtemelen tanrı kelamı olduğuna oradan da tanrı'nın varlığı ya da yokluğu bilinemez ve islam muhtemelen insan eliyle yazılmıştır'a vardım ancak işin en tuhafı kaç yaşımda böyle olduğumu hatırlamıyorum.
keşke tanrı'nın varlığına dair net kanıtlar olsa da insansam demiyor değilim.
maalesef doğru olan şey.
işini severek yapan güler yüzlü insan.
hala oyun yapımcıları tarafından benimsenememiş api. halbuki doom ile ne heyecan yapmıştık.
umudumun tamamen kaybolması.
bir takıma taraftar olmak kadar saçma değildir.
doğurdukları kadar yetiştirseler çok iyi olacak.