bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- ucan tekme atan hipopotam28
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- bacılar çabuk bakın15
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- babuş diyen kız10
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- dişil enerji yağı4
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kavaklıdere5
- çok uykum geldi4
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- yahudi kızları3
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- fatma betül sayan kaya36
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- yaprak döken adam2
- dişil enerji3
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- beyler acilen koşun3
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- heyt bea10
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- havuçlu tarçınlı kek4
entry'ler (131)
kaç olduğunu bilmiyorum ama şundan kesinlikle eminim ki yeterli değil. hayatım boyunca karşılaştığım problemler öyle kompleks ki dahi olmayanın çözmesi çok zor. ben çoğunu çözemedim.
el oğlu için yaşayan kadınların önemsemesi gereken söz.
gta oynamasıdır.
yüz milyonlarca insanın bundan gayri bir ortak özelliği olmasına imkan yok.
yüz milyonlarca insanın bundan gayri bir ortak özelliği olmasına imkan yok.
troll olmak değil de trollemede başarılı olmak zeka işi. bu yüzden trollerin çoğu başarısız. başarılı bir trollük için bir çok yeteneğe ihtiyaç var.
berbar bir listedir.
uzun uzun açıklamaya gerek yok. berbat.
uzun uzun açıklamaya gerek yok. berbat.
akıl yaşta değil baştadır. sizden daha önce doğmak dışında bir başarısı olmayanların tavsiyelerini ciddiye almayın.
bir kadına sırf kadın olduğu için değer veriyorsa büyük bir yanlış içindedir. öte yandan ilişkiler özelinde konuşacak ve genelleme yapacak olursak kadınların çoğu kendilerine değer veren erkekleri zayıf olarak görme eğilimine sahiptir. yarın yürüyüş yapacak kadınların patriarkinin en büyük destekçisinin hemcinsleri olduğunu akıllarında bulundurmaları ve eğer özgürlük için mücadele edeceklerse önce kendi cinsiyetine mensup çoğunluğu karşılarına alabilecek cesarette olmaları gerektiğini hatırlatırım. "kadınlar günü" diye bir şeyi de kutlamıyorum.
ikinci dalgadaki bazı feministlerin de eleştirdiği şey. bunlar ana akım feminist medyada kendilerine yer bulamazlar çünkü anlattıkları şey kimsenin işine gelmez. üçüncü dalganın çoğu tarafından feci halde dışlanırlar. mesela:
https://www.goodreads.com...ok/show/622426.Anticlimax
not: kitapta savunulan görüşlerde katılmadığım çok fazla şey olsa da mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum. değişik bir bakış açısı.
https://www.goodreads.com...ok/show/622426.Anticlimax
not: kitapta savunulan görüşlerde katılmadığım çok fazla şey olsa da mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum. değişik bir bakış açısı.
cevap veremediğim soru. çocukken çok dindar bir insandım ama dini sorgular; bazen şüpheye düşer sonrasında ise şüphelerimi giderecek bir açıklama ile rahatlardım.
çok problemli ergenlik geçirip antidepresanlarla yıllarımı harcarken düşünmeyi bıraktım çünkü düşünecek halim yoktu. yıllar süren içe kapanmamın ardından yine bir şeyleri sorgulamaya başladım ve yavaş yavaş dinden uzaklaştım.
islam'ın hak din olduğundan emin oluştan islam'ın muhtemelen tanrı kelamı olduğuna oradan da tanrı'nın varlığı ya da yokluğu bilinemez ve islam muhtemelen insan eliyle yazılmıştır'a vardım ancak işin en tuhafı kaç yaşımda böyle olduğumu hatırlamıyorum.
keşke tanrı'nın varlığına dair net kanıtlar olsa da insansam demiyor değilim.
çok problemli ergenlik geçirip antidepresanlarla yıllarımı harcarken düşünmeyi bıraktım çünkü düşünecek halim yoktu. yıllar süren içe kapanmamın ardından yine bir şeyleri sorgulamaya başladım ve yavaş yavaş dinden uzaklaştım.
islam'ın hak din olduğundan emin oluştan islam'ın muhtemelen tanrı kelamı olduğuna oradan da tanrı'nın varlığı ya da yokluğu bilinemez ve islam muhtemelen insan eliyle yazılmıştır'a vardım ancak işin en tuhafı kaç yaşımda böyle olduğumu hatırlamıyorum.
keşke tanrı'nın varlığına dair net kanıtlar olsa da insansam demiyor değilim.
maalesef doğru olan şey.
işini severek yapan güler yüzlü insan.
hala oyun yapımcıları tarafından benimsenememiş api. halbuki doom ile ne heyecan yapmıştık.
umudumun tamamen kaybolması.
bir takıma taraftar olmak kadar saçma değildir.
doğurdukları kadar yetiştirseler çok iyi olacak.