bugün
B
billyhalleck8 yıl önce
köln merkez camii
ALMANYADA KÖLN DE YAPILMIŞ CAMii. (vid:#71109)
B
billyhalleck8 yıl önce
türkiye den siktir olup gitmek
yakın zamanda yapacağım eylemdir. eğer hala bu çıkarcı, kendini ülkenin yarısının başbakanı ilan edip diğer yarısına çapulcu diyen şahıs~adını bile söyleyemiyorum~ başbakan olarak kalırsa da bir daha uğramam, oy kullanmam eksik kalsın böyle ülke lane… devamını gör
B
billyhalleck8 yıl önce
kader
alın yazısı olarakta nitelendirilen bilim ötesi metafizik şey(ilahi şey demek daha doğru olur da neyse)
B
billyhalleck9 yıl önce
en yakın kitabın 35 sayfasının ilk paragrafı
seni sensiz bırakmak istedim bu gece.olmadı yapamadım.yine ay çıktı gece de yine sen.yapamadım.
B
billyhalleck9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
billyhalleck9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
B
billyhalleck9 yıl önce
mehmet akif ersoy
cumhuriyet dönemi şairlerimizden...kalitesini ve güncelliğini koruyan şiirleri ile hala okunmakta ve geniş kitlelerce saygı duyulmaktadır..(bkz)safahat(/bkz)
B
billyhalleck9 yıl önce
elvis presley
muzigin baslangici değil de [bkz]rock n roll[/bkz] un baslangici sayılabilecek niteliktedir . gercek bir star dır .
B
billyhalleck9 yıl önce
yazarların çizdiği karizma karakterler
her gün sıklıkla alucard ve dante özenle çizilir.
B
billyhalleck10 yıl önce
us air force
Sadece uçak gemilerinde bulunan savaş uçaklarının sayısı bile diğer devletlerin toplam savaş uçakları sayısından fazla olan kurum. Böyle de bariz bir üstünlükleri var. Benim de adım us airforce olsaydı ben de o kadar güçlü olurdum. Ismi karizmatik … devamını gör
B
billyhalleck10 yıl önce
yazarların çizdiği karizma karakterler
her gün sıklıkla alucard ve dante özenle çizilir.
B
billyhalleck10 yıl önce
rob gonsalves
resimlerinin ortak noktası, hayal gücünün yansımalarının son derece keskin belirtilmiş olmasıdır. `sürrealist` ressamdır.
B
billyhalleck10 yıl önce
anın görüntüsü
B
billyhalleck10 yıl önce
anın görüntüsü
B
billyhalleck10 yıl önce
beyin göçü
sl durmak bilmiyor bi bafta boyunca 18saat Knight online oynamak gerçekten göçüyor..veya hukuk finallerine çalışmak..
B
billyhalleck10 yıl önce
stephen king
hayalgücüne taptığım tek insan. mükemmel bir yazma kabiliyeti ve yaratıcılık. her eserinin ayrı bi hastasıyımdır ama o, ruhlar dükkanı, yeşil yol, sadist, oyun, maça kızı, falcı, kemik torbası, kujo, medyum, karanlık öyküler, sis en bi şahane kitapla… devamını gör
B
billyhalleck10 yıl önce
devletin elbisesiyle devlete saldırmak
(img:#862627) sağdaki kişinin üzerindeki eşofman üstü askeriyenin erlere dağıttı bir elbisedir. vatan hainliğine bakar mısınız? ilgili gazete haberi: http://www.gazetevatan.com/yuksekova-karisti--874562-gundem/
B
billyhalleck10 yıl önce
işiniz gücünüz yok mu
Cart curt, zart zurt, ota boka başlık açan yazarlara söylenecek söz. s... gidin bu sözlükten.
B
billyhalleck11 yıl önce
sözlük yazarlarının kendi çektiği fotoğraflar
B
billyhalleck12 yıl önce
amerika birleşik devletleri
bi batsada kurtulsak diye her gece dua edilen kana doymayan ülke
© copyright 2005 - 2026