bugün
B
bilgii7 yıl önce
kdv hesaplama
En basit şekilde kdv hesaplaya bileceğiniz sistem www.kdvhesaplama.org
B
bilgii8 yıl önce
türkiye nin en zeki siyasetçisi
Hepimizin hem fikir olacağı üzere sayın kemal kilicdaroğlu dur. Zaman zaman bazi mitinglerde Kendisinden zeka fışkırdıgına bizzat şahit olmuslugum var. Ara ara ekranlardan da goruyoruz zaten parlak zekasini. Ya ben simdi bu adama oy vermicem de kim… devamını gör
B
bilgii9 yıl önce
döşü kıllı esmer bey
(img:#1357252) Heey kıllı dul Abla nasıl.
B
bilgii9 yıl önce
yazarların maddi durumunu anlatan görsel
Çok fakirim, görsele ayıracak baytım yok.
B
bilgii9 yıl önce
erkeklere yakışmayan elbiseler
leopar desenli herhangi bir giysi, ha hangi erkek leopar desenli giysi giyer bilemem, dikkat ediniz "erkek" diyorum.
B
bilgii9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
bilgii9 yıl önce
hayalinizdeki aileyi bir görselle anlatın
böyle bir ailem olsun yeter. (bkz:bireysel silahlanma) (img:#1375874)
B
bilgii9 yıl önce
evlenilecek kız nasıl bulunur
dikkat ediyorum da insanlar arasında sevgili olma öyle sıradanlaşmış ki artık 1-2 ay birinde 1-2 ay birinde gezen kızlar var. yahu namusunu iffetini koruyamayan 50 tane sevgili yapıp beyaz gelinlik giyme hayalleri kuran kızlara götümle gülesim geliyo… devamını gör
B
bilgii9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
bilgii9 yıl önce
kızlar serseriyle sevgili olur mülaimle evlenir
Önce gelin adayımız .. bir serseri bulur ona aşık olur ardından bir kac küfur ve dayak yer hala vazgeçmez .. hamile bırakılır ama damat adayımız evliliği düşünmez ve kendisini aldatıp terk eder. Gelin adayımız intihar etmeyi düşünürken karşısına ö… devamını gör
B
bilgii9 yıl önce
atanamayan mümin
dedemin sözüdür, 3 yıl hacca gitmek için sırada bekliyordu, bir türlü çıkmamıştı, ertesi sene tekrar beklerken vefat etmişti, o sözü o an güldürmüştü.. - bilmem kaç bin öğretmen atandı, bi biz atanamadık !
B
bilgii9 yıl önce
anal seksin verdigi keyif gerçeği
dinde haram oldugu da bir gercek.
B
bilgii9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
B
bilgii9 yıl önce
evleniyorum sözlük
Beklediğim teklifi dün gece almış bulunmaktayım, prensimi buldum darışı başınıza gençler. Evlenecek yazar beyanıdır. Edit:orda evleneceğim diyo mal mısın? Hayal o hayal...
B
bilgii10 yıl önce
çağımızın en tehlikeli hastalığı
orospuluktur. kişilik orospuluğu. allah yardımcıları olsundur.
B
bilgii10 yıl önce
beynimizin yüzde kaçını kullanıyoruz
yuzde 100 unu kullaniyoruz. (bkz:lucy)
B
bilgii10 yıl önce
sigara
(bkz)captain black(/bkz) sigara demeyin alınır
B
bilgii10 yıl önce
türkiye de adalet
türkiyede adalet sistemi diğer tüm kurumlarda olduğu gibi 'duygusallıktan' geçiyor.biraz ağır ama gerçek.verilen kararlar uygulanan kanun maddeleri aynı olmasına rağmen çelişiyorsa karar veren hakimlerin ne kadar kanunlarla içiçe olduğunu düşünebilir… devamını gör
B
bilgii10 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
B
bilgii10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bilgii10 yıl önce
ögrenciye dal sigara
(img:#889178)
B
bilgii10 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
B
bilgii10 yıl önce
gecenin gif i
B
bilgii10 yıl önce
gecenin gif i
© copyright 2005 - 2026