bugün
B
bifikirzade8 yıl önce
perinçeğe göre atatürk devrimi dine karşı yaptı
perinçe göre atatürk Devrimleri dine karşı yaptı belgeler konuşuyor Atatürkçüye göreAtatürk’ün Allah inancı. (img:#1681780)
B
bifikirzade8 yıl önce
perinçeğe göre atatürk devrimi dine karşı yaptı
perinçe göre atatürk Devrimleri dine karşı yaptı belgeler konuşuyor Atatürkçüye göreAtatürk’ün Allah inancı. (img:#1681780)
B
bifikirzade8 yıl önce
atanın ayet hakkında görüşüikra
merak eden şu kıtapları okusun derin.tütler ürpertici ağıza alınmayacak sözleri var.kendi el yazısıyla (img:#1681775) ikra bismi rabbike safsatası(haşa)
B
bifikirzade8 yıl önce
atatürkün islam hakkında görüşü
merak eden şu kıtapları okusun derin.tütler ürpertici ağıza alınmayacak sözleri var.kendi el yazısıyla (img:#1681771) ve (img:#1681772) (img:#1681773)
B
bifikirzade8 yıl önce
merak eden şu kıtapları okusun derin.tütler ürpertici ağıza alınmayacak sözleri var.kendi el yazısıyla (img:#1681771) ve (img:#1681772) (img:#1681773)
B
bifikirzade8 yıl önce
B
bifikirzade8 yıl önce
kadınlar için üretilen seks robotu henry
türkiyeye gelmeden önce hocalar hemen fetva yayınlamalı?robot ile cinsel ilişki caiz mi değil mi? yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı bu mahluklar.önemli bir mesele.
B
bifikirzade8 yıl önce
kadınlar için üretilen seks robotu henry
türkiyeye gelmeden önce hocalar hemen fetva yayınlamalı?robot ile cinsel ilişki caiz mi değil mi? yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı bu mahluklar.önemli bir mesele.
B
bifikirzade8 yıl önce
şapka takmayan rizeyi bombalayan diktatör
kendi memleketim.ozamandan yaşayan insanları dinleyenleri dinledim türler ürpertici.şapka takmadı diye asılan yuzler var rizede.
B
bifikirzade8 yıl önce
şapka takmayan rizeyi bombalayan diktatör
kendi memleketim.ozamandan yaşayan insanları dinleyenleri dinledim türler ürpertici.şapka takmadı diye asılan yuzler var rizede.
B
bifikirzade8 yıl önce
lgbtli olmak hastalık mıdır
her kesin bir imtihanı vardır.bunınsanlarında ımtıhanı bu dıye düşünüyorum.nefislerine yenik düşmeyıp tedavi olmaya bakmalıdırlar.bunduyguyu veya cift cinsiyeti yaratan şifasını da vermiştir elbette. (img:#1681654)
B
bifikirzade8 yıl önce
kadir mısıroğlunun çapada öldürülmek istenmesi
B
bifikirzade8 yıl önce
tolga çeviğin bahçesinde atatürk heykeli olması
gerçekten anlamak zor.bahçende heykel ne alaka la.hhaa.gülünç.atanın fikirlerini yaşayın yaşatın.çok seviyorsanız.
© copyright 2005 - 2026