B
betaesen7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
B
betaesen7 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
B
betaesen9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
betaesen9 yıl önce
sözlük yazarlarının özlediği şeyler
(bkz:ilk aşk) (bkz:son aşk) (bkz:aşk yok ki) edit`onaldo`: başlığın başıma kalmasını da özlemişim yeminle. oyşhh.
B
betaesen9 yıl önce
bayramdan soğutan şeyler
kurban bayramında kavurmasıydı mayalı ekmeğiydi felan herşey güzel de,bayramdan soğutan şeyler de var be abi mesela geçen bayram uzak akrabalardan yaşlı teyzenin biri kendini aşmış yanağımı zaten yaladı onu geçtim artık da az daha dudaktan öpecekti … devamını gör
B
betaesen9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
betaesen9 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
betaesen9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
betaesen10 yıl önce
28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması
An itibarı ile olan patlama. Kaynak http://mobil.hurriyet.com.tr/son-dakika-ataturk-havalimaninda-patlama-meydana-geldi-40123515 Modlarin başlığı düzeltmesini rica ediyorum. Şu an buradan giriyorum entry her yer çok karışık. Edit: evvela patlaya… devamını gör
B
betaesen10 yıl önce
izlanda milli futbol takımı
İzlanda'yı uluslararası futbol organizasyonlarında temsil eden futbol takımıdır. Teknik direktör: `Eyjólfur Sverrisson` En çok millî olan oyuncu: `Rúnar Kristinsson` (104) Uluslararası ilk maçı İzlanda 0 - 3 Danimarka (Reykjavík, İzland… devamını gör
B
betaesen10 yıl önce
27 haziran 2016 ingiltere izlanda maçı
Skor tahminim:ingiltere 1-2 izlanda.
B
betaesen10 yıl önce
facebook ta ingilizce yorum yapan türkler
you have a point..
B
betaesen10 yıl önce
fatih terim
milli takıma ilkleri yaşatan ve daha sonra galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör. şimdilerde yeniden milli takım teknik direktörü. son birkaç senedir performansı düşen ve bir an önce eski mütevazı ve başarılı günlere dönmesini bek… devamını gör
B
betaesen10 yıl önce
ozan tufan
`9 ağustos 2012 bursaspor kups kuopio maçı`nın 2. yarısında oyuna giren genç yetenek.
B
betaesen10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
B
betaesen10 yıl önce
B
betaesen10 yıl önce
hüzün taşıyan detaylar
gecenin 5 inde ders çalışırken şimdi aklıma takılan ve beni birkaç dakika başka bir aleme götüren düşüncedir... eskiden yeni tanışılan ortamlarda yada misafirlikte falan sorulurdu "sizin akrabalar falan hep burda mı?" diye. bir tek iki dayım farklı ş… devamını gör
B
betaesen10 yıl önce
laiklik yeni anayasada olmamalıdır
dilinin altındaki baklalar çıkıyor bir bir. (bkz:sonra niye 28 şubat)
B
betaesen10 yıl önce
19 nisan 2016 real madrid fenerbahçe maçı
(img:#1033742)
B
betaesen10 yıl önce
trabzon denince akla gelenler
akla karadenizin en güzel kenti gelmektedir.
B
betaesen10 yıl önce
çikolata yiyen erkek
vurduruyordur. elbet birileri bahsedecekti bundan.
B
betaesen10 yıl önce
birayla en iyi giden şeyler
http://onedio.com/haber/erdogan-bizim-milli-ickimiz-ayrandir--104684 rte.
B
betaesen10 yıl önce
cübbeli ahmet hocayı bademliyoruz
Bu kadar saçma sapan hadis ezberlerseniz böyle olur iste. Ben demiştim. Balatalar tamamen bitmiş demek ki. Ama bunlar ehli sünnet falan, dinin gerçek "sahipleri"... Hey yavrum hey.. Artık insanların niyeti falan da umrumda değil ortalıkta fena batı… devamını gör
B
betaesen10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
© copyright 2005 - 2026