bugün
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı6
- adalet ve kalkınma partisi4
- sevişirken video çekmek5
- arkadaşlar burada ne yazıyor3
- ben uyuyorum ulan var mı3
- dekolteye bakar mısınız16
- meme çapını ölçmek4
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- en son aldığınız iltifat9
- yunanistan24
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- evli bir kadın neden süslenir3
- daş göprü sarmsağ geldih4
- hayvan gibi acı salça yemek6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- irmik helvası vs un helvası18
- mazot2
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- 80 dogumlu olmak2
- aşka düşmek4
- başkalarına haset etmeye başlamanın dönüşü yok2
- üşüyen erkek13
- gays for gaza3
- sifonu çekince gitmeyen bok3
- istanbul da tutuklu chp'li başkan sayısı 162
- hayat her şeye rağmen güzel insanı4
- japonya23
- gotcu jeans2
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- gocu12
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- özgür özel2
- memati baş2
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- zenginlik hayatı3
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin19
- bizim derdimiz kimseyle uğraşmak değil2
- fırın poşetinde tavuk patates4
- neyse arkadaşlar3
- erleg han3
- aylık 416 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- domdomusa'nın çaylağının açılması gerekliliği3
- bik bikle yemek yapmak10
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
entry'ler (12)
bayraklarının anlamını yerine getirmek için tüm evlerini beyaza boyayan ülke.
uzo feat. buzuki
edit:uzoma ve buzukime laf edenlere kaldırıyorum kadehimi çalıyorum buzukimi
edit:uzoma ve buzukime laf edenlere kaldırıyorum kadehimi çalıyorum buzukimi
gerçek anlamda formsuz hakem terimini bu hafta tanımlayan hakemdir.
Şu dakikaya kadar alakasız yorumlara yer verilmesine rağmen gerçek blgi geçelim. Avrupa-Hint dil gurbudan geldiği için bu harfler kullanılmaktadır. Bu harfleri de kullanan kürtler Türk kökenli olanlardır(yani Latin alfabesi kullanan Türkiye Cumhuriyeti'nin harfler aşikar olduğu için ve yaklaşık 150 yıllık bir ingliz sömürüsü). Ama suriye ve iran kürtlerinin ise pers ve arap alfabesi kullandığı da bir gerçek. bizim nasıl hem a ya hem de yumuşak aya ihtiyacımız var ise onlarında bu harflere ihtiyacı var.
Gümülcineye giderken devamlı içinden geçtiğim şehir. Sahili ve tavernaları çok güzeldir. Hem çok şirin, hemde çok huzur doludur. kalabalık olmaması en büyük avantajıdır. isteyenin Türkiye'ye gir-çık yapabileceği şehirdir.
tarih boyunca halk olan topluluk. Devlet kurup kurmadıkları bile meçhul. Kimi kaynaklar kürdistan krallığı var derken, bazılarıda isyankar olarak kabul etmiştir. Yine de en kötü ihtimal içinde 20 yıl sonra mezopotamyada kurulacak olan usa kuklası devletimsi.
dünyaya yayılmış tüm vatandaşlarını geri çağıran memleketim. Allah nasip ederse öztopraklarıma da yatırım yapacağım. Canlar ülkesidir. 90 savaşının izlerini hala taşımaktadır ülke. Halk tarih olarak m. ö. 2000 yılına kadar dayanır. Çerkezlerden kız kaçırmayana ve Kabardaydan at çalmayana kız vermezler. Çerkez ya da Gürcü değillerdir. Farklı bir millet, farklı bir kültürlerdir. Toplam 78 harfli bir alfabesi vardır. Diğer kafkas ülkelerine göre hristiyanlığı benimseyen bir hala sahiptir.
poker oynamak en zevklisidir. Karşındakinin mimiklerini, davranışlarını bildiğin için blöf dahi yapamassın, yapsan zaten anlar. Çok zevkli olacaktır.
Üstünde bir sürü komplo iddaları dönen 2012'de yaşanacakları da dört gözle beklediğimiz tarih.
Ekonomik açıdan berbat, açlıktan bayılan öğrencilerden, parasızlıktan bedava olan şeylere saldıran ama yine de rahatlarını ve ekonomik şartlarından vazgeçmemeye çalışan (asgari ücret 920 Euro, yılda 2 maaş ikramiye), zorda kalan hükümetin, halkı biraz sakinleştirmek için bu sıkıntıları daha önceden yaşayan komşu ülkeden yardım çağrısında bulunmasıdır. Buna da yalvarma denerek başlık açmakda ağır bir terbiyesizliktir.
Medieval Total War, Champions Managers 2001-2002, Sims Social Life.
TRT yi tekrardan izlememin ilk sebebi. 2. için (bkz: seksenler)